Hitler zřejmě vyhandloval svůj život s Američany za návod na atomovou bombu

23.10.2011 08:01

 

Nový výzkum provedený americkými vědci na údajných pozůstatcích Adolfa Hitlera nalezených u jeho bunkru v Berlíně potvrzuje „tajné“ zprávy sovětské KGB-GRU, které vždy uváděly, že německý nacistický vůdce místo aby spáchal se svojí ženou Evou Braunovou sebevraždu, byli oba „tajně“ převezeni do Spojených států, spolu s nacistickými vědci, výměnou za Němci nově dokončenou atomovou bombou.

 

Nová zpráva potvrzuje, že se Hitler tajně ukryl v USA, s nacistickou atomovou bombou

Nový výzkum provedený americkými vědci na údajných pozůstatcích Adolfa Hitlera nalezených u jeho bunkru v Berlíně potvrzuje „tajné“ zprávy sovětské KGB-GRU, které vždy uváděly, že německý nacistický vůdce místo aby spáchal se svojí ženou Evou Braunovou sebevraždu, byli oba „tajně“ převezeni do Spojených států, spolu s nacistickými vědci, výměnou za Němci nově dokončenou atomovou bombou.

 

 

 

Podle nových zpráv bylo americkému archeologovi a specialistovi na kosti Nicku Bellantoni Ruskem povoleno provést moderní forenzní testy na fragmentu lebky, která má údajně patřit Hitlerovi a která byla provrtána kulkou, jež měla ukončit jeho život. Na základě Bellantoniho testu tohoto fragmentu lebky provedeném na univerzitě v Connecticut bylo nicméně zjištěno, že patří „ženě mladší 40 let a nikoliv Hitlerovi“, kterému bylo v době jeho údajné smrti 56 let.

Dokumenty jak KGB, tak GRU z dob sovětské éry týkající se posledních dnů Hitlerovy vlády nad Německem uvádí, že během posledních dnů bitvy o Berlín (jedné z nejkrvavějších bitev v celé lidské historii a poslední velké ofenzivy evropského bojiště ve druhé světové válce) byli Hitler, jeho žena Eva Braun a vybraní členové jeho osobního štábu tajně v dubnu 1945 odvezeni, aby se setkali s americkým generálem Georgem Pattonem, a na tomto setkání bylo podepsáno tajné příměří mezi Německem a Spojenými státy, které Hitlerovi, jeho doprovodu a špičkovým německým vědcům zaručilo „úplnou amnestii“, výměnou za to, že Američané od nacistů získali jejich právě dokončenou atomovou bombu, rakety V-2 a technologii tryskových letadel.

Americký prezident Franklin Roosevelt, když se mu doneslo podepsání tajného příměří, se naštval a vyhrožoval nucenou rezignací všech jeho vrcholových vojenských velitelů, ale bylo mu v tom zabráněno a byl zavražděn nacistickými agenty 12. dubna 1945, na rozkaz amerického generála Dwighta Eisenhowera, který se bál naprostého zdecimování svých jednotek, pokud by Hitler naplnil svoji hrozbu a použil nacistickou atomovou bombu proti spojeneckým silám.

Po Rooseveltově smrti byl v úřadu nahrazen Harry Trumanem, který tajné příměří „okamžitě“ schválil a pověřil generála Pattona a generálporučíka amerického letectva Jimmy Doolittla, aby „evakuovali a doprovodili“ Hitlera a jeho doprovod koncem května 1945 z Německa na jednu z nejtajnějších základen v Roswellu v Novém Mexiku, leteckou základnu Walker, která byla také největším z válečných zajateckých táborů pro německé vězně ve Spojených státech, kde byl nacistický vůdce držen, dokud se nebyli Američani schopni ujistit, že nacistický vůdce dodržel své podmínky příměří, které podepsal.

Poté, co generál Patton a Doolittle „doručili“ Hitlera a jeho doprovod na leteckou základnu Walker, ukázali se v Los Angeles, kde byli davem asi 100,000 oslavováni a kde měl Patton říct: Nyní máme moc boží ve svých rukách“.

 

 

 

Truman vyjádřil Pattonovo cítění ohledně toho, že jejich země získala německou atomovou bombu, tím, že napsal do svého deníku: „Objevili jsme nejstrašlivější bombu ve světové historii. Může jít o ohnivou ničivou sílu prorokovanou v době éry údolí Eufratu, po době Noeho a jeho slavné archy“, a neotálel tuto sílu použít, když nařídil, aby byly 6. a 9. srpna 1954 svrženy na japonská města Hirošima a Nagasaki. (německá, uranová, byla pouze první – p.p.)

Generální tajemník ústředního výboru komunistické strany Sovětského svazu Josef Stalin poté, co se mu doneslo podepsání příměří mezi Hitlerem a USA, konfrontoval na poválečné Postupimské konferenci Trumana, kde ho americký prezident sovětského vůdce „ujistil“, že se Američané s Rusy o nacistické technologie „podělí“, výměnou za to, že Rusko vyhlásí válku Japonsku, k čemuž došlo 8. srpna 1945, dva dny po bombardování Hirošimy.

Truman dále Stalinovi slíbil, že Američani nemají námitek“, aby si sovětské Rusko vzalo do své „sféry vlivu“ celou východní Evropu, výměnou za to, že Stalin před svými lidmi tajné příměří zatají, což se stalo známým jako železná opona.

Generál Patton, pokračují tyto zprávy, namítal tak „vehementně“ proto tomu, co nazval „Trumanův výprodej komoušům“, že začal připravovat své jednotky na útok na sovětské síly v okupovaném Německu, ale nebyl nikdy schopen tento plán provést, protože Truman nařídil jeho vraždu v prosinci 1945.

Když byli Roosevelt a Patton po smrti a Stalin „zadržen“, americký Úřad strategických služeb a Společná výzvědná agentura (OSS a JIOA) dostaly od Trumana nařízení začít plnit americké závazky k Hitlerovi, vyplývající z tajného příměří, a ty začaly s operací Paperclip, v rámci které byla do Spojených států přepravena většina nejvyššího nacistického vedení a vědců, včetně bezpochyby nejdůležitějších vědců té doby Wernhera Magnuse Maximiliana Freiherr von Brauna, a otce nacistické atomové bomby a technologie raket V-2.

 

 

 

 

 

Počátkem roku 1946 a po „uspokojení“ Spojených států ohledně vyplnění dohod obsažených v tajném příměří s nacistickým Německem Truman nařídil repatriaci Hitlera a jeho doprovodu do „Nového Berlína“ v Antarktidě, o kterém mluvil německý námořní admirál Karl Dönitz v r. 1943, kdy uvedl: „Německá ponorková flotila je hrdá, že vybudovala pro fýrera v další části světa Šangrila na zemi, neproniknutelnou pevnost.“

V r. 1947 nicméně Truman se stal Truman hluboce znepokojen“ kvůli zprávám z „Nového Berlína“, že Hitler a nacistické síly nejen rekonstruují svoji vojenskou moc, ale také „spolupracovali se starobylými silami mimo naše současné chápání“ a nařídil „okamžitý útok“ na nacistickou antarktickou „pevnost Šangrila“.

A tak začala nejzáhadnější bitva 40. let, včetně z těch bojovaných v druhé světové válce, kdy americký námořní admirál Richard E. Byrd vedl asi 4,000 mužů z USA, Británie a Austrálie v invazi na „Nový Berlín“ v nacistické Antarktidě v operaci Highjump, která však skončila zdrcující porážkou těchto sil díky „nové“ nacistické technologii, obzvláště jejich „létajícím talířům“ V-7, kdy Byrd varoval, že „mohly létat od pólu k pólu neuvěřitelnou rychlostí“.

Je důležité poznamenat, že admirál Byrd byl Trumanem a americkým vrchní velením vybrán pro operaci Highjump záměrně, díky svým rozsáhlým znalostem „záhad“ ukrývajících se uvnitř naší Země, což můžeme postřehnout z jeho zápisků z 19. února 1947 o přeletu nad nejjižnějšími částmi naší Země:

1000 Hodin – Přelétáme malé pohoří a stále postupujeme severně, pokud dokážeme určit. Za tímto pohořím je zdá se údolí s malou řekou nebo potokem, tekoucím přes střední část. Pod námi by žádné zelené údolí být nemělo! Něco je zde určitě špatně a abnormální! Měli bychom být nad sněhem a ledem! Po stranách jsou velké lesy, rostoucí na úbočích hor. Naše navigační přístroje stále rotují, gyroskop osciluje sem a tam!

1005 hodin – Měním výšku na 1400 stop a provádím ostrou levou zatáčku, abych lépe prozkoumal údolí pod námi. Je zelené, s mechem nebo nějakým druhem krátké trávy. Světlo se zdá být jiným. Již nevidím slunce. Dělme další zatáčku vlevo a vidíme pod námi to, co se zdá být jakýmsi velkým zvířetem. Zdá se, že je to slon! NE!!! Vypadá spíše jako mamut! To je neuvěřitelné! Ale přesto tam je. Snižuji výšku na 1000 stop a beru si dalekohled, abych si zvíře lépe prohlédl. Je to potvrzeno – je to zcela jistě mamutu podobné zvíře. Hlásím to základně.

1030 hodin – Blížíme se k zeleným horám. Na indikátory venkovní teploty je 74 stupňů Fahrenheita! Pokračujeme v daném směru. Navigační přístroje nyní vypadají normálně. Jejich chování mne mate. Pokouším se kontaktovat základnu. Rádio nefunguje!

1130 hodin – Země pod námi je plošší a normálnější (pokud mohu toto slovo použít). Před sebou vidíme něco, co vypadá jako město!!! To není možné! Letadlo vypadá světle a podivně lehké. Řízení odmítá reagovat!! Můj bože!!! Po našich stranách jsou podivné typy letadel. Rychle se blíží! Mají tvar disku a září. Jsou dost blízko, abychom viděli jejich označení. Je to typ svastiky!!! To je fantastické. Kde jsme“ co se stalo. Ťukám opět na kontrolky. Nereagují. Jsme chyceni v nějakém typu neviditelné sítě!

1135 – Naše rádio praská a vychází z něj hlas, mluvící anglicky, možná s mírným nordickým nebo německým přízvukem! Zpráva zní: „Vítejte, admirále v naší oblasti. Přistaneme s vámi přesně za sedm minut! Uvolněte se admirále, jste v dobrých rukách.“ Všímám si, že motory našeho letadla se zastavily! Letadlo je pod nějakou podivnou kontrolou a nyní se otáčí. Řízení je k ničemu.

Po zdrcující porážce admirála Byrda nacisty, opevněnými ve svém „Novém Berlíně“, pak Hitler nařídil odvetný útok na Spojené státy a napadl svůj „bývalý azyl“ v Roswellu v Novém Mexiku, leteckou základnu Walker, což se stálo známým jako „incident v Roswellu“ poté, co byly dva nacistické německé létající talíře V-7 americkými ozbrojenými silami sestřeleny.

Od těchto událostí r. 1947 existuje mezi „Novým Berlínem“ a stávajícími světovými mocnostmi „nelehké“ příměří, kdy však ruští vůdci, včetně Putina a Medveděva, dobře ví, že přejde do otevřené války, jakmile „nová“ Třetí říše získá opět globální převahu, tentokrát prostřednictvím svého vazalského státu Spojených států amerických.

Posledním americkým vůdcem, který se rozhodl zničit ďábelská vztah mezi nacistickým Německem a Spojenými státy, byl první ministr zahraničí James Vincent Forrestal, který poté, co se dozvěděl celou pravdu a hrozil, že to sdělí americkým občanům, byl ze svého úřadu Trumanem odvolán 28. března 1949, byl násilně převezen do vojenské nemocnice v Bethesdě a pak 22. května „zasebevražděn “, jako „varování“ všem ostatním, kdo by ho chtěli následovat.

Stávající akce „Nového Berlína“ proti světu můžeme vidět v íránských zprávách, kde byl minulý týden íránskými silami sestřelen jeden z jejich „talířů“, jak se můžeme dočíst u oficiální íránské agentury:

„Jednotky Íránské islámská revoluční garda (IRGC) sestřelily neidentifikovatelný zářivý objekt poté, co byl spatřen nad vodami Perského zálivu.“

„Nad Perským zálivem byly spatřeny zářící objekty. IRGC se na jeden tento objekt úspěšně zaměřila, donutila ho klesnout a potopit do moře u provincie Bušehr,“ uvedl hlavní oblastní velitel, brigadýr Ali Razmjou.

„Na našich radarech byly detekovány tři jasné objekty, letící nad ostrovy Khark a Khargou v Perském zálivu,“ dodal, podle pondělní zprávy zveřejněné na IRNA.

Kvůli sestřelení těchto nacistických „talířů“ na sebe samozřejmě Irán okamžitě přivolal hněv Američanů, jejichž prezident Obama pak oznámil objev“ tajného íránského jaderného zařízení, které ve skutečnosti Irán nahlásil OSN přesně v souladu se Smlouvou o nešíření jaderných zbraní, jejíž je signatářem, před více než 18 měsíci.

Je důležité také u tohoto íránského sestřelení jednoho z těchto nacistických „talířů“ poznamenat, že jejich cílem byl Afghánistán, který má mimo oba póly naší planety jediný další „vstup“ do „vnitřní Země“, o které se nacisté a jejich následovníci zmiňují jako o rodišti jejich árijské „panské rasy“ (slovo árijský pochází ze sanskrtského arya, což znamená důstojný člověk nebo člověk vznešeného původu), o které věří, že by po právu měla vládnout našemu světu a lidem.

Netřeba říkat, že informování o těchto pravdivých věcech se setká se značným výsměchem a úšklebky ze strany těch, kteří žili své životy obklopeni lží nejen ohledně své vlastní historie, ale mnohem důležitější historie starých civilizací, a kteří, pokud by nyní poslouchali, by se opravdu mohli vyhnout mnoha nadcházejícím hrůzám.

Člověk může jasně vidět, že tito lidé dnes, a přesně jak bylo prorokováno, pokud by byli vzati v čase zpět, by také zesměšňovali a vysmívali se otci Noemu, který v době, kdy vše bylo v pořádku a obloha jasná“ stavěl pro ochranu všech, kdo poslouchali, ochranu proti nadcházející velké potopě.

 

Zdroj:Osud