Naši čtenáři stále více stavějí CHEMBUSTRY na obranu proti CHEMTRAILSŮM, riskují tak zkoumání Útvaru zvláštních služeb

23.10.2011 11:33

 

 
Jak čtenáři OSUDu vědí, naše nebe je již několik let bombardováno chemickými sloučeninami. Ty mají podle některých zpráv zabránit dopadu smrtících kosmických a slunečních paprsků na Zemi, avšak globální vláda využívá situace a přimíchvá do koktejlu složky závažně poškozující lidské zdraví, dále některé viry, bakterie a plísně. Děje se tak za účelem zvýšení ekonomických zisků farmaceutického průmyslu, respektive razantnímu snížení lidské populace v krizových časech, které nacházejí.

Jak čtenáři OSUDu vědí, naše nebe je již několik let bombardováno chemickými sloučeninami. Ty mají podle některých zpráv zabránit dopadu smrtících kosmických a slunečních paprsků na Zemi, avšak globální vláda využívá situace a přimíchvá do koktejlu složky závažně poškozující lidské zdraví, dále některé viry, bakterie a plísně. Děje se tak za účelem zvýšení ekonomických zisků farmaceutického průmyslu, respektive razantnímu snížení lidské populace v krizových časech, které nacházejí.

Zde uvádíme některé reakce našich čtenářů. Mnozí z nich již proti chemtrailsům bojují formou různých chembustrů, které zdá se opravdu učinkují. Stávají se však terčem zájmu zvláštních služeb, které zkoumají, proč se nad částmi území umělé mraky rozplývají mnohem dříve, než mají (chemtrailsy by měly v ovzduší vydržet zhruba 48 hodin). Jejich výskyt provází u obyvatelstva zvýšené dráždění a pálení dýchacích cest, pálení očí, rýma (většinou pouze z 1 dírky), celková podrážděnost či fyzický útlum, různé záněty uší a mnoho dalšího.

Zde vybírám několik diskusních příspěvků pod jiným článkem:

Vcera jsem byla dopoledne v Tescu a kdyz jsem vracela venku vozik do tech pristrsku slysela jsem jak babicka rika vnouceti,:"Podivej, jake tam jsou cary na nebicku od letadel....a dite na to, jeeee..to je super!" Co dodat? Je to super! :(

Ano, dětem je vtloukáno do hlav i médii, že je něco takového normální. Podívejte se na na tento italský dokument o výrobcích firmy Disney:

 

 

 

 

 

Ano i tady na západě se mohutně práškovalo, bydlím u hranic s Německem a vždycky sleduji jak u hranic práškování končí a letadla se obloukem vracejí zpět a vznikají krásné obloukové čáry. Z mého pohledu jsem nikdy nad Německem práškování neviděla, máme snad nějaké privilegium? ( Pozn. jm: Tohle je zajímavý pohled, ano. Proč je právě oblast Česka a Slovenska práškována mnohem více, než další oblasti Evropy? Potřebují zdecimovat středo - Slovany? Potřebují prosadit radar? Ale zničit Slovany se pokoušejí i na jihovýchodě - viz "Kauza Kosovo".. ani nemusí dlouho hledat v historii, kdo chtěl Slovany smést, ano byli to samozřejmě NACISTÉ.. stejní, jejich potomci jsou nyní u vlády i v mnoha tzv. demokratických režimech a kterým poklonkuje a kolaboruje komplet česká vláda Mirka Topolánka.)

Janka, s tým práškovaním, sledujem to veľmi intenzívne aj ja, nie som tak ďaleko od Ba, ale to čo sa deje dnes a včera som už dlhé mesiace nevidel, lietadlo za lietadlom. Lietajú nad nami pravidelné linky do Budapešti na pristátie. Jedno mi je ale neskutočne zvláštne. Lietadlá lietajú nad nami každý deň. Sú dni, kedy čiary pomerne rýchlo miznú, už sa o tom písalo, také skrútené prerušované čiary, obloha je čistá, napriek hustej leteckej premávke,ok, ale sú dni, ako dnešné dva, kedy to ide naplno, čiary sú široké, nemiznú, rozplývajú sa takmer nebadane, sú dlho viditeľné. Napadol ma výraz, akoby obloha mokvala, po napustení tými elektro chemikáliami.
Čo však je ešte čudnejšie, pripadá mi, akoby niekto urobil vypínačom "on" a tie čiary sú aktívne, potom niekto urobí "off" a čiary miznú pomerne rýchlo. Jediné, čo prichádza do úvahy je asi spolupráca vysokofrekvenčných antén a týchto čiar. Pravdepodobne je možné "preladiť oblohu" respektíve jednoducho frekvenčne podporiť aktiváciu chemtrails. A funguje to na "tlačítko". Môžem sa mýliť, je to len pocit, ale pre mňa silný.

A zde je několik fotek od čtenáře z Kyjovska, který nasadil protichemtrailsovou zbraň, podívejte se, co to udělalo s mraky.. .

 

3480_01_0.jpg

 

3491_01h.jpg

 

3483_03.jpg

 

3485_05.jpg

 

3492_02h.jpg

 

3489_01.jpg

A dopis dalšího bojovníka:  

Podle mé PSI intuice, vrtulník monitoroval okruh asi 50 km podél Krušných hor a snažil se zjistit, proč se 80 procent chemtrailů rozpouští do několika desítek sekund, co jsou vypuštěny a proč ani po 2 hodinách sprejování, nebyla žádná vizuální změna v atmosféře - vzduch byl pořád čistý a nebe sytě modré, jako někde u moře... byl to důsledek některých vylepšení u mého CB a podarování okolí spoustou orgonitu, nepochybně přispěla k tomu všemu i probouzející se síla jara. Oni neustále chtějí, aby nebe mělo vybledlou barvu - to v tom nejlepším případě, a nejlépe pro ně, když chytne světle našedlou barvu... je to všechno psychologická manipulace a nepochybně to má mnohé další důvody, které již byly uvedeny ve spoustě článcích na Osudu.
 
Vrtulník přeletěl a několikrát kroužil celou naší vesnici asi 2x, mezi každým přeletem odlétl jednou směrem na severo-východ a monitoroval to tam, pak letěl na druhou stranu podél hor, tedy na jiho-východ a pak se opět vrátil... pak asi tak 5 km od naší vesnice vysel 10 minut ve vzduchu, pak velice pomalinku postupoval jedním směrem - pozoroval jsem to dalekohledem - foťák neměl šanci... a zřejmě si vše prohlížel z dálky... v těchto vrtulnících mají velmi vyspělou optiku - z velké vzdálenosti si můžou prohlédnout daleké cíle, v brýlích, které mají, či na monitoru, se jim to pak jeví, jakoby byly jen pár metrů od těchto zaměřovaných cílů... po té vrtulník udělal prudký obrat a zmizel v dálce...
 
Celé chování vrtulníku bylo podivné, chvíli letěl klidně, pak najednou udělal velice rychlý obrat na jinou stranu, několikrát byl jen pár metrů nad zemí kousek za stromy, pak opět velice rychle vystoupal - no prostě žádný letový plán - navíc byl celý černý a bez jakéhokoliv označení - takovéto létání po okolí je podle mého názoru obecně zakázáno - opravte mě, jestli se mýlím. Vrtulník jsem měl v povědomí asi tak jeden a půl hodiny, odléval jsem ve sklepě orgonit, vždy když jsem ho uslyšel, jsem vyběhl do podkroví, někdy se mi podařilo ho zachytit na fotkách, jindy byl rychlejší... teď lituju toho, že jsem na něj nečíhal pořád a nepořídil lepší fotky...
 
No a v příloze už jsou ty fotky vrtulníku + chemtrailů na pozadí a oblohy toho dne.
 
P.S. na prvních fotkách je zachycen onen vrtulník, na dalších je zachyceno nebe s chemtrails a na posledních 2 fotkách opět ten
samý vrtulník zhruba o 30 minut později.
3495_10.jpg
3496_14.jpg
((14))
((15))
 
 
 
Za 2.
 
V příloze jsou i fotky dnešního HAARP útoku 7.5.2008 - po včerejším útoku chemtrailů 6.5.2008, po jejich neúspěchu s chemtrailama přes celou noc ze 6.5. na 7.5.2008 a po dnešním raním neúspěšném útoku chemtrailama, který skončil kolem 13:00, začali vařit nebe HAARPEM, aby alespoň tak na chvíli zakryli slunce. Fota přikládám.

3493_01.jpg

 


3494_02.jpg

 

 
 
Za 3.
 
Je hotový jednoduchý a názorný návod na výrobu orgonitu na této stránce:
 
Tak zatím,
Aeomis

Bohužel ještě dodám, že v posledních týdnech je již prováděno chemtrailsování bez nějaké výraznější stopy na obloze, je to zřejmě dáno změnou technologie chemických směsí a také větší výškou rozprašování. Potvrzuje to i další čtenář:

O chrchlails jsem zjistil celkem EE info, které by vysvětlovalo Jiřího a dalších přidušení i když se nesprejuje: existují druhy, které nedělají mraky - nejsou vidět. Tyhle druhy neobsahují barium a polymery, ale jinak asi všechen ostatní bordel. Mají hliník, hořčík (to srážení krve je pravda), ten programovatelnej NANO bordel a krvinky. Samozřejmě mají jen omezený funkce, ale pomalu zabíjejí pořád. Právě barium a polymery zřejmě dělají ty mraky. Takže stavte placebo kanón i když "necákají". CB ty chrchle zneškodní tím, že je udělá inertními a na zem spadnou už rozložené maximálně jako kyselý déšť nebo se to tak bude jevit při rozboru.

A tenhle závěrečný vzkaz patří globálním elitám: stále více lidí vidí pravdu, stále více lidí proti tomu něco dělá. Dříve či později budete muset kapitulovat a říci lidem, co se děje. Věci, které děláte jsou naprosto šílené. Pozice, které jste si za mnoha set let na Zemi vytvořili, ztrácíte. Jen společně a bez lží a polopravd máme možnost čelit těžkým časům, které na Zemi a její obyvatele přicházejí...

Zdroj:Osud