Byl mrtvý Hitler před svým bunkrem dvojník Weber

18.10.2011 15:00

Zdroj:Osud      .Byl mrtvý Hitler před svým bunkrem dvojník Weber, herec Kronstadt, nebo úplně někdo jiný?

Hitler měl mnoho dvojníků. Kolovaly zvěsti o několika jeho dvojnících. Měli vypadat zcela stejně a byli vycvičeni „být“ Hitlerem a měli údajně zemřít mučednickou smrtí na bojišti, aby mohl být Hitler oslavován, aniž by zemřel. Neurčité zvěsti o Hitlerových dvojnících byly brzy mnohými lidmi akceptovány jako fakta.

Hitler měl mnoho dvojníků. Kolovaly zvěsti o několika jeho dvojnících. Měli vypadat zcela stejně a byli vycvičeni „být“ Hitlerem a měli údajně zemřít mučednickou smrtí na bojišti, aby mohl být Hitler oslavován, aniž by zemřel. Neurčité zvěsti o Hitlerových dvojnících byly brzy mnohými lidmi akceptovány jako fakta. Podle jedné zprávy: „Dvojníci dostali pokyny ohledně hlasu a pohybování se a zvládli Hitlerův měkký konverzační hlas a charakteristickou chůzi. Jejich tváře a zuby byly změněny, a dokonce jim byly i zlomeny páteře na stejném místě, kde byl Hitler zraněn v první světové válce. Německá důkladnost nenechala nic náhodě. Ale jednou z věcí, kterou dvojníci nemohli nikdy napodobit, byl Hitlerův hypnotický charismatický styl veřejných projevů. Jeho schopnost rozvášnit dva nebyla nikdy napodobena. Dvojníci mohli být dobří pro ukazování se na veřejnosti, oslavy, nebo možná pro setkání a brífinky, kde se neočekávalo, že Hitler bude se svými poskoky příliš v interakci.


Julius Schreck                          Adolf Hitler

Když Třetí říše na jaře 1945 zkolabovala, Rusové vstoupili do Berlína jako první a zmocnili se bunkru Adolfa Hitlera. Pak Sovětský svaz přišel s několika rozpornými výroky nebo lžemi o Hitlerově smrti. Stalin oznámil během oběda v Postupimi 17. července Trumanovi, že Hitler nespáchal sebevraždu, ale pravděpodobně unikl. Pak Rusové zveřejnili fotografie toho, o čem tvrdili, že je to Hitlerovo tělo na špinavé podlaze. Nakonec tvrdili, že Hitlerovy spálené pozůstatky, spolu s tělem jeho milenky Evy Braun, byly objeveny 4. května sovětskými vojáky před berlínským Kancléřským bunkrem, v zahradě.

Po 50 letech ruští představitelé řekli, že fotografie Hitlerova těla byly součástí autentických vojenských filmových záběrů z moskevského Ústředního archivu. Ale tyto fotografie glasnosti vytvořily více problémů, než vyřešily. Hlavní otázkou je: čí tělo je na obrázcích opravdu – byl to Adolf Hitler nebo jeho dvojník? Takže to nebyl Hitler. Předpokládá se, že vojáci Rudé armády pořídili fotografie ihned poté, co dobyli Berlín, a mysleli si, že je to Hitler.

Povšimněte si díry po kulce na čele

Různé západní zdroje později uvedly, že mrtvé tělo na fotografii byl Hitlerův dvojník, muž jménem Gustav Weber nebo Weler, který byl popraven střelou do čela. Někteří uvádějí jeho jméno jako Gustav Weber. V kontrastu s tím nyní kolují v Rusku zprávy, že ho zastupoval herec Andreas Kronstadt, který se rozhodl dobrovolně zemřít místo Hitlera. To bylo téma filmu z r. 1996 Konverzace s bestií, režírovaného jedním z Fassbinderových následovníků Arminem Mueller-Stahlem. Zatímco v Německu někteří stále poukazují na Julia Schrecka, který byl Hitlerovým oblíbeným řidičem a členem strany od r. 1921. Příležitostně působil jako Hitlerův dvojník, protože mu byl podobný.

Podle některých zpráv Schreck zemřel při nehodě v r. 1936. Další zprávy říkají, že zemřel na horečku v důsledku zaníceného zubu. Aby věci zmátl ještě více, časopis Time kdysi napsal, že údajným Hitlerovým dvojníkem byl Heinrich Bergner, který byl zabit v červenci 1944, když bomba nebo ruční granát vybuchla pod Hitlerovým stolem. Další publikace uvedly, že stenograf jménem Berger zemřel, když plukovník Claus Schenk, hrabě ze Staufenbergu, položil 20. července 1944 bombu pod Hitlerovo křeslo v jeho sídle ve východním Prusku. Některé zdroje podivně tvrdily, že spálené tělo nalezené v zahradě kancléřství patřilo Gruppenführerovi SS Hermannu Fedeleinovi, manželovi sestry Evy Braun Gretl, který byl degradován kvůli zradě a zastřelen před bunkrem v Berlíně dva dny před Hitlerovou sebevraždou.

Jsme hloupí?

Oficiální historici chtějí, abychom skutečně věřili, že Adolf Hitler spáchal sebevraždu ve svém berlínském bunkru, krátce poté, co si vyměnil snubní prsteny s Evou Braun.

  • Žádná kulka se nikdy nenašla? Ale na tom nezáleží?
  • Krvavé skvrny na pohovce měly údajně špatný typ krve? Ale takové podrobnosti nás nezajímají?
  • Celé Hitlerovo tělo se zjevně celé vypařilo? Dovolte mi se zasmát!
  • Ale aspoň někdo našel jeho dva zuby, v zahradě. Malá cena za to, být schopen oblbovat celé generace!
  • Úlomky lebky, o kterých se původně myslelo, že patří Hitlerovi, byly otestovány na DNA, americkými výzkumníky. Ukázalo se, že úlomky lebky patří ženě mladší 40 let.

Fragmenty lebky byly původně nalezeny mimo Hitlerův bunkr a držela je sovětská rozvědka. „Sovětští vojáci prohledali ruiny Říšského kancléřství do hloubky, aby našli Hitlerovo tělo. Nenašli ho,“ uvádí se v čísle časopisy Time z 14. května 1945. Stalin během oběda v Postupimi 17. července 1945 Trumanovi oznámil, 78 dní po jeho „smrti“, že Hitler unikl. A americká FBI vedla o Hitlerovy záznamy dlouho po r. 1945.

Britský chirurg Hugh Thomas je hlavním mluvčím za šířící se názor, že nejen, že Adolf Hitler měl dvojníka, ale měl ho také Rudolf Hess a Heinrich Himmler. Možná, že všichni pohlaváři Říše si vydržovali dvojníky jakou součást hlavního záložního plánu na nepozorovaný únik, pokud by vyvstala potřeba. Teorie dvojníků dr. Thomase byla nakonec prozkoumána Scotland Yardem a konečná zpráva nyní zůstává veřejnosti utajena. Na klíčová fakta týkající se tak zvané smrti jistých vůdců ˇ5íše uvalen na sto let? Dovolte mi se zasmát ještě hlasitěji!

A podle zprávy Seana Davida Mortona z r. 1997 nacistická rozvědčice Magda Zeitfeld nabídla služby vládě Spojených států. Pracovala v Berchtensgaaden a byla očividně jednou ze špičkových německých agentek. Posílala spojencům informace od jara 1944 a působila jako dvojitá agentka, protože SS, pro které pracovala, zavraždilo jejího otce a bratra, za velmi záhadných okolností. Její otec měl největší kliniku plastické chirurgie v Berlíně. Byl průkopníkem v tomto oboru a byl nacisty dobře financován, kvůli jejich posedlosti fyzickou dokonalostí, a prováděl průlomovou činnost. Rozvíjel a specializoval se na implantace obličejových protéz, za použití vysoce vyspělých silikátů, aby vytvořil čelisti a nosy odpovídající německé módě vyšlechtěné síly. Tři muži, obzvláště vysocí nacističtí představitelé, byli na kliniku jejího otce přivedeni za extrémně vysokého zabezpečení a utajení, na podzim 1943. Její otec a bratr byli požádáni, aby drasticky změnili zjev všech těchto mužů. Dva týdny poté, co tito „muži“ rodinou kliniku opustili, po dostatečném období, aby se zajistilo, že se nebudou muset vrátit kvůli následné péči, byla v nemocnici provedena razie a všichni zaměstnanci, včetně otce a bratra Magdy, byli brutálně zavražděni a klinika byla vypálena do základů, záznamy a vše. Magda věděla, že to byli nacisté, kdo to udělal, vlastně to byla divize v SS, pro které pracovala. Podle zprávy byli dvěma z těchto mužů Martin Borman a Adolf Hitler. Stejně jako to měl v plánu Himmler, Adolf Hitler by unikl z Berlína maskovaný jako kněz.

A konečně pravda, autentická fotografie starého Adolfa Hitlera, pořízená v jižní Americe v Argentině. Každý může vidět, že je to Hitler, tečka. Takže od této chvíle považuji americké lži za vyvrácené. Spojenci s USA v čele nechtěli „ztratit tvář“, takže to vše zfalšovali. Stejně, jak to udělali s tak zvaným přistáním na Měsíci.


Adolf Hitler

Je to fotografie Adolfa Hitlera, když mu bylo přes 90 let. Bylo mi řečeno, že byla pořízena v Chile. Ale mé vlastní vyšetřování ukazuje na to, že byla ve skutečnosti pořízena v Argentině. Zdá se, že existují lidé, kteří si přejí, aby se oči vyšetřovatelů vyhýbali Argentině. Nezapomínejte také, že ponorka U-977 dorazila do argentinského přístavu Mar Del Plata 17. srpna 1945. Několik svědků řeklo, že Hitler byl na palubě. Další možnou teorií je, že Hitlerovi dvojníci ho nahradili dlouho předtím, než Německo prohrálo válku. Podívejte se na obrázky a obzvláště se zaměřte na nos. Mezi původní Hitlerovou fotografií a jeho údajnými fotografiemi jsou obrovské.