Část Američanů povstala a okupuje Wall Street, česká média znovu dokonale mlčí

18.10.2011 09:58

 

Zdroj:Osud

 

Část Američanů povstala a okupuje Wall Street, česká média znovu dokonale mlčí

I dnes vyrazila většina Čechů na své poklidné nedělní nákupy do obchodních center, aniž by měla šanci se dozvědět, že již více jak týden okupuje několik set Američanů mekku-světového lež-obchodu, Wall Street. Světová, ale zejména ta česká média mlčí jako jeden muž. Stejně jako při mega demonstracích ve Španělsku a v jiných zemích, zatímco když se sejde pár set lidí v Africe, okamžitě připraví celovečerní přímý přenos s odborníky a komentátory. Kecy o objektivitě a veřejnoprávnosti masmédií? Tomu už dnes opravdu věří jenom hlupáci, nebo naivkové. Ostatní začínají tušit a někteří již i vidět, že konspirace a kolaborace politiků, ekonomů, masmédií a soudů s režimem a organizovaným zločinem je daleko hlubší, než si původně mysleli.

I dnes vyrazila většina Čechů na své poklidné nákupy do obchodních center, aniž by měla šanci se dozvědět, že již více jak týden okupuje několik set Američanů mekku-světového lež-obchodu, Wall Street. Světová, ale zejména ta česká média mlčí jako jeden muž. Stejně jako při mega demonstracích ve Španělsku a v jiných evropských zemích, zatímco když se sejde na africké návsi pár set žoldáků, okamžitě připraví celovečerní přímý přenos s odborníky, prognostiky a komentátory. Kecy o objektivitě a veřejnoprávnosti masmédií? Tomu už dnes opravdu věří jenom hlupáci, naivkové, nebo marťané. Ostatní začínají tušit a někteří již i vidět, že konspirace a kolaborace politiků, ekonomů, masmédií a soudů s režimem a organizovaným zločinem je daleko hlubší, než si původně mysleli.

Další fotografie na fcb zde. Aneb hra na demokracii, díl závěrečný. Ale každý totalitní režim se nakonec dožije svého 17. listopadu. Ten současný režim se nachází ve fázi svého zhroucení dovnitř. Zda přijde poté svoboda, nebo polovojenský globální dozorový fašistický režim, nelze pro některé v tuto chvíli ještě úplně rozeznat. Avšak ti, kteří vědí, již dávno bojují. Bude to stačit? Zřejmě ne.