Chemtrailsování už nestačí, vojenská letadla přelétají v malých výškách, poprask v Jižních Čechách

18.10.2011 17:48

Zdroj:Osud.............Chemtrailsování už nestačí, vojenská letadla přelétají v malých výškách, poprask v Jižních Čechách: dopadneme jako Ukrajina? Podle zdrojů TV JOJ se může jednat o biologickou zbraň!

 
V JOJ včera údajně ve zprávách potvrdila, že na Ukrajině byla nasazena biologická zbraň! Je možné, že něco podobného již mají na plících i jihočeši, případně další obyvatelé našeho území (pište nám, kde všude letadla létala!) . Aktualizace 15:55, 22:53

Pozn. jm: Tento článek (pod čarou) jsme vydali pro platící čtenáře již ve čtvrtek. Pro jeho důležitost však publikujeme pro širokou veřejnost s tímto komentářem.

 

Je zcela nepřípustné, aby armáda prováděla ve dnech zvýšeného napětí mezi obavateli a rozjíždějícího se výskytu pandemie nebezpečného viru globálního rozsahu utajené operace, které přispívají k děsení lidí a později se stávají předmětem oprávněných dohadů obyvatel. Aspoň část z příslušníků téhle země nejsme banda úplných idiotů, abychom vzali zavděk oficiální tiskovou zprávou o jakémsi snímkování terénu ve dnech, kdy je viditelnost prakticky nulová.

 

Vyzývám velení Armády ČR, aby podala veřejnosti skutečné vysvětlení, co těmito operacemi sleduje, zda se na nich podílí i armády jiných zemí a kdo těmto operacím velí. Vyzývám novináře, aby vznášeli na armádu a zodpovědné politické činitele České republiky své dotazy.

 

Vyzývám veřejnost, aby volala a ptala se svých poslanců a senátorů na tyto podivné akce a nutila je k odpovědím na své naléhavé a jistě oprávněné otázky.

 

Vyzývám veřejnost, aby se dívala kolem sebe, aby hledala spojitosti a souvislosti mezi tajnými vládními a vojenskými operacemi a závažnými zdravotními příznaky, zejména pak bolestmi hlavy, krvácením z nosu, celkovou únavou a vyčerpaností, nevolnostmi, průjmy, angínami, zápaly plic, nejrůznějšími kožními problémy a dalšími zánětlivými a horečnatými onemocněními.

Vyzývám veřejnost, aby PODPOROVALA NEZÁVISLÁ MÉDIA!

 

Vyzývám veřejnost, aby se snažila všemi prostředky ZASTAVIT GENOCIDU, která je na lidstvo připravena a naplánovana několika stovkami lidí, kteří ukradli právo rozhodovat na této planetě o životě i smrti ostatních.

 

jiří maria mašek, šéfredaktor OSUD.cz

 

V Praze dne 5. listopadu 2009

 

 

 

 


 

 

Píše čtenář: Už jste někdo slyšel takovou pitomost? Za celý můj život jsem neviděl, ani neslyšel, že by letoun, ještě ke všemu vojenský, eskortovaly vojenské stihačky. A mimochodem - na snímkování terénu bylo dnes ideální počasí. A mimochodem - v jaké výšce se běžně provádí snímkování? Nu - posuďte sami:

https://www.novinky.cz/domaci/183456-obyvatele-jiznich-cech-udivil-nizky-prelet-letadla-se-stihackami.html

5275_novinky_airbus.jpg

Pozn. jm: Ano, včera byla na většině území nízká oblačnost, co to je za hovadinu!? Hned několik lidí má údajně v poslední době podobné sny:

Ahoj Jirko,

Je tomu asi tak 25-30 dní, co se mně zdál velice zajímavý sen. Začalo to tím, že jsem si večer nechal zdát určitý sen. Ten se mi vůbec nevyplnil, ale zato se mi zdál úplně jiný. To co mně na něm po několika dnech šokovalo, bylo to, že úplně stejný sen se zdál ještě jedné známé, která k nám telefonovala a byla ze snu úplně zděšena a jednomu příteli v zahraničí, který mně ho úplně stejně popisoval. Sen byl velice jednoduchý a celkem krátký. Šel jsem nějakým městem po rušné ulici, kde bylo kolem mnoho lidí. Najednou přeletělo nad námi dopravní letadlo ve velmi malé výšce. Viděl jsem, jak se z letadla sypal nějaký černý prášek. Po dopadu na lidi, jim zpuchřela kůže a po chvilce začali padat mrtví k zemi. Já jsem šel dál a na mne prášek nepůsobil. Vykládal jsem to hned druhý den několika lidem, mám svědky, a říkal jsem, že se něco bude dít. Mínil jsem, že tímhle způsobem chtějí rozpoutat druhou vlnu vepřochřipky. Dotyční taky popisovali ve snu, že šli ulici dál, všichni padali k zemi mrtví a na ně to nepůsobilo.
Rád bych věděl, jestli měl ještě někdo ze čtenářů Osudu podobný sen.
Nevím, jestli uveřejníš můj mejlík a nechávám to na tvém rozhodnutí.

Zdraví Tom

 

... Taktiež dnes , t.j. 04.11.2009 vo večernom spravodajstve na TV JOJ odvysielali, že príčinou nemoci na Ukrajine je vírus – asi vyvinutý ako bakteriologická zbraň. Bol tam aj rozhovor s niekým, ktorý o tom konkrétne hovoril. Samozrejme  mal tlmený hlas.

 

Zdravím, Edita

 

TV JOJ skutečně ve druhých zprávách (čas 5:50) její zdroj potvrdil, že na Ukrajině byla nasazena biologická zbraň! Je možné, že něco podobného již mají na plících i jihočeši, případně další obyvatelé našeho území (pište nám, kde všude letadla létala!) .
Nasaďte velké dávky vitamínu C, koloidní stříbro, hodně vody! Dávejte si magnetoterapii, inhalujte draselnou sůl půl na půl (lžička a lžička) s himalájskou solí v asi 5 cm vody ve varné konvici. A modlete se. To především.

 Aktualizace: píšete nám, že část vystoupení moderátorky bylo na internetu mezi 5:48 a 5:52 vystřižena.


Další čtenáři článek komentují:

 

Minulý týden, tuším v pondělí před polednem, přelétavaly v kruzích nad severní částí Brna dva veliké tmavé vrtulníky (v malé výšce, těsně za sebou) a ve větší výšce nad nimi přelétávala opakovaně stíhačka. Odjížděla jsem, tak nevím, jak dlouho to tvralo, ale skoro hodinu to bylo určitě. Odporné to bylo...

*

Teď si vybavuju - ano, myslím že to bylo v pondělí jsem viděl na východ od Hradce Král. létat po obloze velké vrtulové letadlo. Zajímavé na tom bylo, že letělo na východ a během několika minut se zase vracelo. A do toho na Pardubicema byl slyšet vrtulník. Možná dva, ale ty tam vídám často.

*

take jsem videl dva vrtulniky na jihu Prahy, minuly tyden snad v pondeli.

*

Něco podobného jsem viděl nad Teplicemi směrem k Ústí nad Labem ale nemám to vyfocené.Bylo to cca před týdnem.

*

Jsme kousek od Ruzyně, tak letadla už ani moc nevnímáme, jsme zvyklí. Ale dvě noci dozadu se mi zdál sen, ve kterém padalo cosi rezavého podobného písku z oblohy a blížilo se to k našemu domu. Pamatuji se, že jsme sledovali zprávy v televizi, ohlašovali to jako písečnou bouři, ale když už jsme byli zabarikádovaní v domě, tak najednou studio bylo prázdné a jen jeden hlasatel tam ještě zmateně popojížděl na židli s kolečky a zkoušel, jestli by mu nefungoval některý z mikrofonů.

*

Tady na Vysočině taky tento týden přelétávají. Většinou za oblačnosti nebo po setmění.

*

jen tak pro info - přehled zajímavých zpráv z Ukrajiny:

- premierka Timošenková není očkovaná, léčí se citronem, česnekem, cibulí a očkování je podle věcí dobrovolné volby (https://korrespondent.net/ukraine/politics/1014927)

- hlavní hygienik Ukrajiny prohlásil, že očkovat se začne až po ukončení všech klinických testů (a to už tam epidemii mají, že) - https://korrespondent.net/ukraine/events/1014867

- šéf ukrajinské bezpečností služby tvrdí, že už 20. října písemně upozorňoval ukrajinskou vládu na nebezpečí epidemie v západní části země (https://korrespondent.net/ukraine/politics/1014684)

- k dnešnímu dni zemřelo 96 lidí - z toho je 10 dětí, 7 těhotných žen a 6 lékařů (https://korrespondent.net/tech/health/1015004)

- pitvy zemřelých ukázaly, že zápal plic, který vznikne v důsledku nemoci, je tak těžký, že plíce přestávají okysličovat krev, takže dýchací přístroje nemocným nepomáhají, proto ve Lvově zkouší novou metodu přímého okysličování krve napojením před cévy na nohách

*

létají vrtulníky i stíhačky, poslední dobou spíše nad "dekou", s tím, že sem tam proběhne zvuková vlna,někdy je příšerný smrad-jako čpavek...pravidelně se také objevují, když se protrhává obloha, asi do jara zakázaly ty bestie modrou oblohu... Jak se tu zmiňuje ten sen, musím říci, že se mi poslední měsíc zdá to samé, jdu po náměstí a okolí je jak z filmu, jsem mimo toto dění, jako pozorovatel,je to část zasazená do celku-snu...nepostihuje mne to, mohu zasahovat,u mne následují mise v podzemí či dlouhá cesta.

*

(mezi Zábřehem a OL)Jak to tady čtu, tak mi došlo, že taky někdy min. týden - už byla tma - jsem si říkala, komu tak hlasitě ždímá pračka??? (bydlím v paneláku) a pak jsem zjistila, že to je blížící se vrtulník, který taky letěl dost nízko. Vím, že mi blesklo hlavou, co lítají v takové zimě a po tmě???:-) Něco jako čpavek jsem v poslední době citíla také, ale přikládala jsem to tomu, že "už zase" někde hnojili pole...Koukam to hnojením asi nebude.

*

Tuto neděli, 1,11,09 jsem byl v odpoledních hodinách překvapen, kolem čtvrté odpoledne nad Pardubicemi polojasno, mezi protrhanými mraky bylo vidět přelety ve vysokých výškách letadel, jako při chemtrailsu, ovšem za nimi zůstávaly čáry tenší, slabě viditelné a po 20 sec. zmizely. Nebyly to prostory map leteckých tras, zajímavé jak během 30 sec. zmizelo jedno z dohledu, o určitou vzdálenost se objevilo další, po půl minutě zmizení z obzoru o podobnou vzdálenost další a jako tradičně do kříže . Vyčuraně létaly tak, aby jich nebylo v dohledu více jak jedno . Měl jsem podezření, že přešli na jiný druh postřiku. Za klasickým letadlem se čára ztratí po 10- 150sec, tahle díky velké výšce vypadala tence a 20-30 sec zmizela.Jinak již před dvěma týdny v neděli kolega nevěřící v chemtrails mi ráno vysvětloval, že asi na těch postřicích něco bude, protože celou noc byla obloha neobvykle červená. Vzhledem k tomu, že si tohoto všímám, díky osvětlení sodíkovému, bývala obloha dožluta zbarvená nad městem nyní a to si jí všímám ty dva týdny, dle tíhy mračen a jiných podmínek jsou mraky zbarveny do slabě až silně červené zbarvení. díky, Jindřich

***

Ahoj Jirko,
 
je 18:12 a prese touhle dobou vcera i dneska slysim vrtulove letadlo/a. Leti pomerne nizko a v tehle koncinach podobne letadla nikdy neletaly. Nevim, jetli je to jednom jedno, ktere nekam leti a vraci se zpet, ale to asi neni az tak podstatne. Tipoval bych vysku tak 1000-2000m. V mem bydlisti (18km vychodne od mesta Jesenik) neni zadna letova zona ani trasa, takze nezbyva, nez premyslet.
 
Mej fan vecer!
 
Martin
***
Ahoj Jirko,

posielam môj zážitok z minulého týždňa k téme Chemtrailsování už nestačí, vojenská letadla přelétají v malých výškách, poprask v Jižních Čechách: dopadneme jako Ukrajina? Podle zdrojů TV JOJ se může jednat o biologickou zbraň! <https://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=9748>

Momentálne som s priateľkou služobne na dlhšiu dobu v Nemecku. Celé leto sme s údivom pozorovali Chemtrails na oblohe ale v takom nevídanom množstve, že to čo vidieť v SR je asi 10x menej ako v DE. Minulý týždeň v utorok sme boli niečo kupovať v IKEA a nad parkoviskom vo veľmi nízkej výške sa prehnalo čierne alebo tmavozelené nákladné lietadlo priamo nad mestom Braunschweig. O deň neskôr sme s kolegom pozorovali dva prelety podobného nákladného lietadla nad mestom Wolfsburg a nad závodom. Kolega tvrdil, že nebolo vidno žiadne označenie lietadla, žiadne insígnie nič. Bolo to veľmi zvláštne, čudovali sme sa ako môžu tak nízko lietať nad industriálnou zónou. Hľadali sme nejaké správy v mainstream médiách spiegel.de , bild.de ale žiadna zmienka. Až dnes po prečítaní vašich postrehov z Českej republiky som si uvedomil, že by mohli minulotýždňové prelety patriť k nejakému väčšiemu plánu.

V článku sa pohrávate s myšlienkou, že môže isť o rozptyľovanie možno nejakých vírusov(ak niečo také vôbec existuje) alebo baktérií.
Je pravda, že Nemecké média začínajú byt dosť hysterické ohľadom očkovania. Zdá sa, že sa k očkovaniu moc Nemci nemajú. Možno sa im snaží armáda k chrípke dopomôcť, aby vyvolali strach u ľudí, ale to je zatiaľ len v rovine špekulácie... Uvidíme čo sa bude diať.

Prajem pekný večer

Peter
***

ahoj jirko,

hlásím z Řestok u Chrudimi, že tady přelétavají již minimálně měsíc,
večer, v noci, ve velmi malé výšce, nevšiml jsem si, že by z vrtulníků
něco sypali, ale v každém případě je to velice rušivé, pocitově to vypadá
jako by chtěli minimálně nahnat lidem strach nebo je znervóznit

asi 3 dny mám pocit, že to nejsou jen vrtulníky, ale i nějaká větší
vrtulová letadla a lítají i dále na Vysočinu

slyšel jsem názor, že s termokamerou hledají pěstitele konopí, ale už to
trvá příliš dlouho...

opatruj se

Jirka
dříve z Pardubic

 ***

Po upozornení na tento článok som dostal informácie, že aj nad Bardejovom (SR) lieta, alebo lietajú vojenské vrtulníky už tretí deň vkuse (utorok-streda-štvrtok, 3.-5.11.). Nikdy predtým sa nič také nedalo pozorovať. Pritom je úplne zatiahnutá obloha a hmla. Ľudia spozorovali tieto zvláštne udalosti a rozpráva sa o tom. Sú nejaké informácie od rodinných príslušníkov polície sú, že "vraj" kvôli chrípke na Ukrajine. Chápal by som, ak by to robili v pohraničných okresoch Snina, Medzilaborce, Michalovce. Žeby príprava na dalšie budúce ohnisko, mimo územia obývaného elitou, len aby sa vyvolala panika a dobrovoľné očkovanie? Uvidíme v najbližších správach.

***

Ahoj Jirko,

tak jsem přečetl Váš poslední článek - letadla, sny...
Jen tak náhodou jsem se zeptal dcery na to, zda a co se jí zdá...- no a trochu šok.
Až na to, že je to interpretováno do místních podmínek nedalekého městečka, je to to popisované. Uf!
Podotýkám, že na tahle témata se s ní (raději) moc nebavím. Jen jsem se zeptal - a pochybuji, že by Váš článek četla.

Hodně zdaru, opatrujte se.