Dutá Země - nesmí lidé znát pravdu?

18.10.2011 15:26

Zdroj:Osud........Dutá Země - nesmí lidé znát pravdu?

Žijeme ve skutečnosti v duté Zemi, tedy uvnitř, nikoliv na povrchu Země? Bude oficiální zveřejnění či průsak této zprávy pro lidstvo stejným šokem, jako kdysi zjištění, že je Země nikoliv placatá, ale kulatá, a že se otáčí kolem Slunce?

Žijeme ve skutečnosti v duté Zemi, tedy uvnitř, nikoliv na povrchu Země? Bude oficiální zveřejnění či průsak této zprávy pro lidstvo stejným šokem, jako kdysi zjištění, že je Země nikoliv placatá, ale kulatá, a že se otáčí kolem Slunce? A co když se Země kolem Slunce neotáčí? Co když Slunce rotuje uvnitř Země? Zdají se vám být tyto poznatky padlé na hlavu? Pak zkuste aspoň na pár minut zapomenout, co vás naučili ve škole.Lžou vám téměř o všem, co se zde děje. Proč by vám nemohli lhát i o některých téměř zásadních věcech?

Pamatujte, nejdůležitější jsou vždy správné otázky! Začnete-li si je klást, jste zpravidla již velmi blízko přelomovým zjištěním a odhalením.

Proč děti malují až do 4 let věku postavy na planetě Zemi zásadně uvnitř? Proč si při některých meditacích a sestupů směrem dolů dostáváte do úžasné krajiny a přírody? Je to to známé peklo? Co když ale pod našima nohama není Peklo, jak jsme byli donuceni náboženskými teoriemi uvažovat, ale onen pověstný Ráj? S kým vlastně bojovat admirál Byrd během operace High Jump (Velký/vysoký skok) dlouhé měsíce po oficiálním skončení 2. světové války na mohutné americké bojové výpravě k jižnímu pólu (více o této operaci například ve filmu The Secret Land / Tajná země)? A kdo vlastně zdecimoval jeho armádu? Co je velký skok pro lidstvo a co malý skok/krok?

Proč piloti nesmí za žádných okolností překročit určitou rovnoběžku blízkou pólům, aniž by riskovali sestřelení? Proč civilní satelity nesmí létat nad póly? Proč se nad vaší hlavou rozprostírá ve všech 4 ročních obdobích v podstatě neustále stejná hvězdná obloha, přičemž Země by měla v každém z období mířit do úplně rozdílných sektorů Vesmíru? Pokud je Země dutá, co z toho vyplývá na další planety naší sluneční soustavy? Co znamená tvrzení starověkého zasvěcence Herma Trismegista "Jak nahoře, tak dole!"? A kde se nacházejí? Uvnitř, nebo venku? Co znamená vlastně rčení "The truth is out there!", "Pravda je tam, venku?". Pokud je venku, znamená to tedy zároveň, že není zde uvnitř? Proč nedostal Maurice Allais v roce 1964 již připravenou Nobelovu cenu za fyziku za svůj objev, že světlo se nešíří po přímce, ale po parabolicky? Proč dostal jen "cenu útěch" v podobě Nobelovy ceny za ekonomii v roce 1988? Přijal jako řada těch, kteří něco objevili, nabídku výměny miliónů dolarů za mlčení?

Odvíjí se největší a stěžejní pozemská lež právě od záležitosti s dutou Zemí? Ať již žijeme na povrchu plné, nebo univtř duté koule, proč si lidé teatrálně ťukají na čelo, aniž by nechali zaznít argumenty pro a proti? Kdo a proč lidem natolik zatemnil mozky, že nejsou schopni o těchto věcech uvažovat bez předsudků?

Kolega tomáš marný připravuje další přednášku na téma Dutá země. Uskuteční se v Hvězdném centru Je mi jasno jiřího maška zřejmě 4. prosince. Přesný termín vám oznámíme v nejbližších dnech.

Níže uvádím 2 zajímavá videa. Na tom prvním je vysvětleno a ukázáno, jak je lidské oko klamáno a vidí vypouklé věci vydutě a naopak. Proto tedy pohled z letadla nedokazuje nic o kulatém povrchu, spíše naopak. Druhým jsou skutečné záběry severního pólu naší planety. Na snímku vidíte, jak černá hvězda uvnitř Země nasává kosmickou energii a způsobuje Auroru Borealis (polární záři). I zde tedy může být vše jinak, než nás naučili ve škole.

V pondělním vydáním přineseme vědeckou zprávu o pokusu v dolech, kdy 2 kolmá směrem ke středu Země závaží se ve skutečnosti směrem ke středu Země nikoliv sbíhají, ale rozbíhají! Proč je vše utajováno a proč se lidé nesmí dozvědět pravdu o místě, kde žijí?

Na dalším pak jde o znázornění iluze Einstanovy tváře, tedy konkávního a konvexního vidění lidských očí a převodu obrázku do mozku.