Elvis nežije. Hitler žije? Merkelová žije!

23.10.2011 07:54
Hitler se jak známo pár hodin před koncem války zastřelil ve svém berlínském bunkru a byl později vynesen a spálen, kdy torza později nalezla Rudá armáda a uschovala. Po mnoha desítkách let se ukázalo, že lebka údajného Hitlera patří ženě. Historie je děvka, která má sklon nás neustále dokola neuvěřitelně podvádět. Kam tedy Hitler fouknul?

Elvis žije. Tak zpravidla shazují nevědomí ti vědomější, když se jim chtějí vysmát. Vysmívají se však a výhradně pouze své blbosti a hlouposti. Je to konec konců jejich věc, že chtějí žít v mediálních a vědeckých bludech, které mimochodem začínají jeden po druhém padat.

Hitler se jak známo pár hodin před koncem války zastřelil ve svém berlínském bunkru a byl později vynesen a spálen, kdy torza později nalezla Rudá armáda a uschovala. Po mnoha desítkách let se ukázalo, že lebka údajného Hitlera patří ženě. Historie je děvka, která má sklon nás neustále dokola neuvěřitelně podvádět. Kam tedy Hitler fouknul? Těch zpráv o tom, že se nalodil ponorky směr Jižní Amerika (dost možná ještě dál) je mnoho. Vycházejme však z faktu, že Hitler v dubnu 1945 nezemřel.

Tedy, mám na mysli Adolfa Hitlera, člověka narozeného 20. dubna 1889 (mimochodem druhý den každoročních 13 dní vlády Bestie na planetě Zemi, které končí ohňovým rituálem Beltaine, pálení temných sil, 30. dubna, mimochodem ten den byl Hitlerův přízrak údajně zpět zprovozen ze světa).

Němci ustupovali na všech frontách a nacističtí vědci, kteří došli v mnoha oblastech i díky "cizím" intervencím velmi daleko, pojali šílený plán. Uložit Hitlera, tedy jeho geny, do zkumavky k životu věčnému a velkoevropskou říši realizovat o rovných 66 let později. 2011 měl být rokem, kdy již měla stát Evropská unie pevně v kramflecích. Vzhledem k tomu, že do toho pořád někdo kecá (občané a někteří nezbední ex-východní politici) a pořád někdo krachuje, nedaří se to až tak a dokonce hrozí, že se celý plán rozpadne.

Hitler a jeho partnerka Eva Braun byli s koncem války oficiálně mrtví. Ne tak Eviny sestry. Ilse Ilse Braun (1909–1979) a Margarette Gretl Braun (1915 – 1987). Co se později dělo s Hitlerovým spermatem není úplně známo, zatimní zjištění však hovoří o tom, že některá z jeho švagrových porodila děvčátko, oficiálně 17. července 1954, neoficiálně o něco dříve. Možná by k tomu výrazným způsobem mohly promluvit archívy Rudé armády, respektive GRU.

Eva Braun se svou sestrou Gretlou (na internetu je v podstatě nemožné nalézt fotografie Gretly z jejího stáří)

Angela se - podobně jako její otec - narodila 20. dubna (1954), jak vypovídají tajné záznamy Dr. Karla Klauberga, jednoho z nacistických "lékařů smrti", který byl sovětským soudem odsouzen a uvězněn. Později však byl rozpoznán jako velmi brilantní vědec, po 7 letech propuštěn a je všeobecně považován za otce "umělého oplodnění". Sověti začali intrikovat ve chvíli, kdy zjistili, že právě Dr. Klauberg zmrazil sperma Adolfa Hitlera.

První děvče ze zkumavky později svět poznal jako Angelu Dorotheu Kasner, údajnou dceru luteránského pastora Horsta Kasnera a učitelky Herlind Kasnerové v Hamburku. Za velmi neobvyklých událostí se rodina v roce 1954 přestěhovala do východního Německa, kde Angela zahájila později krátce před vlnou komunistických převratů svou politickou kariéru, která jí nakonec vynesla na trůn spojeného Německa, samozřejmě tak, jak si přál její otec. A nejen to, díky fašistickému plánu na propojení Evropy do obrovské Říše se společnou měnou a společným politickým vedením Angela o 66 let později, než její otec, pomáhá realizovat neuvěřitelně důmyslný plán. 

20. dubna 2005 byl na trůn katolické církve dosazen bývalý nacista, papež Benedict XVI (16.), přesně v den 116. narozenin Adolfa Hitlera. Přesně 22. listopadu 2005 (3x11=33, nejvyšší zednářské zasvěcení pro nezasvěcené) byla Merkelová zvolena říšskou kancléřkou.

Některé badatelské skupiny začínají v této oblasti intezivně zkoumat a docházejí k významný výsledkům a analýzám o světě, ve kterém žijeme. Uvidíme, zda se na toto téma něco objeví v některém (částečně nezávislém) tisku, mám na mysli třeba ruský. Obávám se, že se provalí mnoho ještě daleko šílenějších věcí.

Právě Angela Merkelová by mohla brzy sehrát významnou úlohu v očekávaném teroristickém útoku formátu "11. září" na Německo. Mezi krizové datumy patří 11-6-11, anebo 26-6-11. Výšeuvedený příběh samozřejmě také vysvětluje, proč se Angela osobně zatím nepostavila naprostému vysátí a zničení německé ekonomiky a suverenity (která v podstatě ale už po 2. světové válce nikdy neexistovala).

Ale nevěřte tomu, je to samozřejmě jen takové fantazírování a ve skutečnosti by se nic takového nemohlo stát, podobné věci přece mohou šírit jen duševně vyšinutí jedinci.Anebo jsou vyšinutí naopak ti, kteří nám vládli a vládnout nadále hodlají? Možná se to brzy dozvíme.

Zdroj:Osud