George Green – Zprávy pro pozemní posádku II (2/5 Rusové řekli Američanům: Zaútočíte na Írán a začne 3. světová válka! )

26.10.2011 18:04

 

GG: Takže to vše je součástí větší hry v této věci, ale museli začít válku na Středním Východě. Kdy to začne? Sledujte zprávy, protože vám budou říkat, abyste hned teď nenáviděli Čínu, i přes olympiádu a všechny ty další věci, pokusí se věci udělat. Protože Čína má schopnost nás nyní vymazat. Bush se setkal s Putinem. Putin odletěl do Kennebunkportu a setkal se s Bushem. To bylo před pár měsíci. A Putin v podstatě Bushovi řekl „nepůjdete po Iránu“, protože víte, vzali jste si pole Raman, které bylo naše pole a my jsme ho provozovali; a Rusové to provozovali i tak. Říká, v Iránu to neuděláte.

 

GG: Takže to vše je součástí větší hry v této věci, ale museli začít válku na Středním Východě. Kdy to začne? Sledujte zprávy, protože vám budou říkat, abyste hned teď nenáviděli Čínu, i přes olympiádu a všechny ty další věci, pokusí se věci udělat. Protože Čína má schopnost nás nyní vymazat.

Bush se setkal s Putinem. Putin odletěl do Kennebunkportu a setkal se s Bushem. To bylo před pár měsíci. A Putin v podstatě Bushovi řekl „nepůjdete po Iránu“, protože víte, vzali jste si pole Raman, které bylo naše pole a my jsme ho provozovali; a Rusové to provozovali i tak. Říká, v Iránu to neuděláte.

KC: Správně.

GG: Uděláte to a začne třetí světová. Takže trochu ho to zpomalilo. Takže nyní se pokouší odstranit Sýrii a další země a spadne tam raketa, ať již přiletí z Izraele, který má Netanyahu, který říká, že stejně kontrolujeme Washington, kde řídí celou tu hru.

KC: Správně.

GG: Hrajme hru a nechme ji běžet. Sleduji, jakmile uvidíte raketu, která zasáhne Střední Východ, ať už zasáhne Izrael nebo Irán, budete chtít být pryč ze země.

KC: Pryč z této země.

GG: To se vsaďte, protože pamatujte. Co je prvním zákonem? Zákon přitažlivosti, co vydáváte. Podívejte se, co udělal Clionton. Clinton způsobil, že nás svět nenávidí. Zavoláte své cestovce a zeptáte se jich, do jaké země můžete jet, která nás nenávidí nejméně.

KC: Smích.

GG: Vážně. (Pauza, smích).

KC: (Smích). Ne, my… Takže říkáte, abychom vypadli z této země, takže to musíte mít v plánu.

GG: Přesně.

KC: Skutečně.

GG: Jo.

KC: A žijete v pěkně odlehlé oblasti v Idaho.

GG: No, já…

KC: Nejste jedním z těch, kdo říká, že ve Spojených státech je pár bezpečných míst, jako Four Corners.

GG: Oh, říkám, když jsem se ptal: „Kam se mohu přestěhovat, abych dostal informace, mluvím anglicky, takže v jaké zemi v latinské Americe se mluví anglicky?“ Oni…

KC: Brazílie?

GG: Ne, v Brazílii je portugalština.

KC: No, ale jsou vícejazyční, více méně.

GG: No, Brazílie je neskutečně chudá. Je tam velmi málo velmi bohatých. Když sedíte v Ipanema…

KC: Řekněte mi kdo.

GG: No, víte, Německo, na konci druhé světové války odešla spousta Němců dolů, víte, do Chile a Argentiny, takže to je relativně nové – a stejně tak Ekvádor. Když tam dolů odjedete, je to celkem jako Amerika střední třídy, upřímně.

KC: Uh huh.

GG: Je to, myslím, není to, byla tam spousta domorodých skupin a spousta plejádských věcí, víte, jako pláně Aztéků, které se nyní nacházejí dole v Peru, spousta takových věcí je vzájemně propojena.

KC: Uh huh.

GG: Takže, spousta z toho byla původně tam, kde mimozemšťané přistáli tam dole a je tam spousta pozůstatků. Myslel jsem, že by to byla trochu zábava zvednout svou hlavu od toho, co se děje na denní bázi, jak o tom mluvíte. Ale byl jsem…

KC: A co Afrika? Vzdali se Afriky?

GG: Ne.  S Afrikou je zde problém. Je tam tolik nemocí. Vzdali se Jižní Afriky, měl jsem několik přátel v Jižní Africe, kteří chtěli, abych tam přijel. Ale celý ten politický systém, celá ta hra, nechají to běžet. Čína se již chystá převzít celý Taiwan, převezmou Austrálii, v některém okamžiku ty věci převezmou.

KC: Uh huh.

GG: Myslím, že jsou všichni připraveni se na to vrhnout. Také se přesunují do Kanady. Víte, koupili tam nahoře druhou největší ropnou společnost – z Kanadý vyrážely co se dalo dlouhou dobu, jsou jejich přátelé.

KC: A teď je nám říkáno, že válka mezi USA a Čínou je jako divadlo. Není, myslím, že ví, že bude válka, je to naplánováno, a víte, prostě s tím budou pokračovat. Ale to není, víte, to není skutečné, oni jen, myslím, je to dostatečně reálné pro nás na zemi…

GG: Sto, Čína má v současné době sto milionů svobodných mužů. Sto milionů. My máme, Spojené státy mají tři sta milionů lidí. Polovina z nich, sto padesát milionů, je starší padesáti let. Skupina za vrcholem, pokud to tak chcete nazývat, tak zvaná víte, skupina, která nemůže dělat nic.

V plánu na redukci populace ve Spojených státech, jejich plánem je snížit, pokud je vám více než čtyřicet čtyři, budete jedním z postradatelných, neužiteční žrouti, či dnes vaše lidské zdroje. To je, víte, zvučné slovo, když se na něj podíváte. Zredukují populaci na počet lidí, který dokážou zvládnout.

Pokud je vám víc než čtyřicet čtyři a máte talent, který mohou využít, jako můj syn, který je jaderný fyzik, vysoce postavený inženýr u Bechtel, tak si ho nechají, jasné? Mě si nenechají, já jsem neužitečný. Mám spoustu informací.

BR: Ale myslíte, že budete cílem, že budete odstraněn?

GG: Nechají si ho. Ale pokud nemáte talent, budete odstraněn – správně, jen pár bloků odtud, mohu vás tam zavést, je to několik mil odtud, právě včera jsem kolem toho jel – staví, víte, ty tábory pro disidenty – zde. Připravují se tyto věci spustit.

KC: Celá ta myšlenka táborů, myslím, musím připustit, že to shledávám, myslím, důvodem k obavám. Myslím, že již řídí svět. Víte, co chci říct?

GG: Je to… nemáme dostatek jídla.

KC: No, ty tábory jsou další fáze, budou fungovat denně. Víte, sledují televizi a chodí spát. Dáte je do táborů, oni začnou rebelovat.

GG: No, ty tábory jsou další fáze, chtějí, udělají to, je to postupné, nemohou prostě vymazat všechny najednou. Neutronová bomba to udělá. A teď, pamatujte, že atomovky dojdou k rovníku a nepřekročí ho na jižní polokouli. To je výhoda, proč jít na jih. Myslím…

KC: Správně.

GG: Proč Bush koupil celý ten majetek v Paraguai?

KC: Uh huh.

GG: Víte, šéf CNN kupuje všechny ti tisíce akrů v Argentině – a já mám – moji přítelé ze CIA žijí v, jižně od rovníku.

KC: Já vím, slyšela jsem to.

GG: Jo, všichni se přestěhovali tam dolů a říkají podívejte, mám jednoho takového, který je šéfem toho všeho, říká „víš, jseš blbec. Říká, nejsem – vím, co se chystá, nevíme přesné načasování, protože stále hrají hru. Je to jako číst tuto knihu, tenhle chlápek sedí tam dole, ví přesně, co se děje. Žije zde ve Spojených státech v malém městě, daleko od věcí, a nemůžete se dostat do komunity tím, že si řeknete hele, já to udělám. Musíte v komunitě žít. A dívat se kolem. To je dobrá stránka země. Máme tu spoustu mormonů. Mormoni skladují jídlo. Voda je klíčová.

KC: Uh huh.

GG: Obstarejte si spoustu vody.

KC: A co slunce? Jste, myslím…

GG: Co myslíte tím a co slunce?

KC: Jste, myslím…

GG: Je chladné.

KC: Ale dojde k něčemu jako slunečním výronům, je to…

GG: Sluneční výrony – to je jen vycházející energie. Pamatujte, že slunce na tom funguje, vydává energii světla. Když to světlo na něco narazí, atomy začnou vibrovat, což vytvoří teplo.

KC: Správně.

GG: Nevytváří se na slunci.

KC: Ale to o čem mluvím je, proč mluvili o příchodu, o nárazu, víte, o nárazu do Země a tak dále, že sluneční výrony učiní život velmi nepříjemným a…

GG: To je toho součást. To je důvod, proč začínáme hledat podzemní zařízení nebo něco podobného. Věc Pine Gap. Znáte to v Austrálii, ne? Třicet pět tisíc lidí tak zvané elity. Budou schopni odejít tam dolů, když se tyhle věci začnou dít.

KC: No, my, my jsme také informovali o podzemních základnách. Myslím, existují podzemní základny všude.

GG: Vyjma toho, co neudělali? Všechny ty věci fungovat nebudou. Víte proč?

KC: Proč?

GG: Typický nesmysl. Žádné náhradní díly.

KC: Nerozumím.

GG: Když sestavíte motor, který běží pod tím, který vytváří proud vzduchu, a ložisko odejde, kde seženete ložisko – abyste motor opravila a mohl čistit vzduch?

KC: Nevím.

GG: Nejsou žádné náhradní díly, takže jejich plán má v sobě díry, nic víc vám neříkám…

KC: Oh…

GG: Není to, takže oni, vybudovali, jo, mají podzemní zařízení, takže se tomu zasmějme. My máme informace, my budeme, jako ten obrázek, který jsem vám ukázal, trochu nad zemí, v boku hory nebo něčeho, takže budete mít přístup. Budete muset postavit skleníky, abyste tyto věci vykompenzovala, a ty skleníky budou navrženy tak, aby přestály ty větry, které vším tím budou vytvořeny – změnami, které se odehrávají. Myslím, budeme mít, myslím Mount Baldy v Kalifornii, víte, kde, je to…

KC: Jo.

GG: Jo, větry o rychlosti 320 kilometrů, trvající tam na vrcholku týden. A to samé na obou pólech. No, měli jsme, teď jsme dostali to, hurikány o síle 380 a 480 kilometrů, smetávající vše z – nevíme, kde to bude bezpečné. Já to vím, díky pohoří, kde se právě nacházím, a ptám se, kde to bude bezpečné. Pro moji práci, mohl jsem odejít do Four Corners, díval jsem se na to vše.

KC: Správně.

GG: Nejel jsem tam kvůli dopravě. Když budu poletovat kolem, chci být na místě, kde mám přístup k rozumně levným aerolinkám.

KC: No, myslím, ale aerolinky budou…

GG: Nebudou létat o moc déle.

KC: No, to je…

GG: Všechno směřuje k… Mohu říct, že se dostaneme k tomu skřípavému zastavení, takže jak žijeme? Farmáři ví, jak zde žít, ale máme tu lidi, kteří jsou šílení. Buď byli vedeni programy – děti, okamžitě jak se dostanou k počítači, tak se v počítačových hrách naučí, jak věci ničit. Nezůstala v nich žádná duše – budou postaveny do řady, dostanou bouchačku, a pro ně to bude jen skvělá počítačová hra. (Smích).

KC: Dobrá – ale co říkáte lidem, kteří říkají „podívejte, pokud na to myslíte, vytváříte to“. Takže, vydáváte energii, směrem -

GG: Myslíte, že myšlenka se manifestuje?

KC: Jo.

GG: Pamatujte, musíme se dostat k záměru myšlenky. Říkám vám jen to nejmoudřejší…

KC: Uvádíte pouhá fakta?

GG: Ne, prvním pravidlem je získat všechny znalosti, takže můžete moudře dodržovat zákony, je to tak?

KC: Hm mm.

GG: No, já – když sem dolů přijíždí vlak a vaše auto je zaparkované přesně tady, a když vám neřeknu, že vlak je tady, pak je vaší ostudou, že jste nevěděla, a mojí ostudou, že jsem vám to neřekl.

KC: Naprosto.

GG: Takže to je o čem celá moje hra je. Řeknu vám, o čem celá ta hra je.

KC: Uh huh -

GG: To, co musíte udělat je vzít informace, roztřídit je, udělat si vlastní výzkum, abyste zjistila, že je to ještě horší, než co vám říkám. Objeví se mnohem větší obrázek.

BR: Kdy vlak přijede? (pauza).

KC: No, vy -

GG: Je na cestě, je na kolejích, je na cestě, vážně.

BR: Jsou různé vlaky, myslím -

GG: Každého agenda, přidělíte celé skupině lidí agendu – jděte a dokončete svoji misi, je to tak? Já mám za úkol dostat věci ven – co si myslíte o chlápcích, kteří plánují ovládnout svět, což je jejich agenda? Každý z nich je z jiné země a má něco, myslí si, že plní svoji misi – moc ega, cokoliv, post, a jejich přesvědčení, že budou v bezpečí. Co když jen budou obětováni a nikoliv zachráněni? Budou vypuzeni v poslední minutě.

BR: Jo.

GG: A to je ta hra, o které nemůžete vědět – nikdo z nás to neví, myslím, že neexistuje žádný hlavní plán, protože to je plánem. Plán 2000. A plány se vždy mění, v důsledku téhle svobodné vůle. Tito lidé jsou naprogramováni věci dělat. Nyní mohou myslet, takže možná mohou někdy později provést změny, ale nemohou změnit příliš mnoho; tato hra jede – tato hra právě teď jede.

KC: A co hvězdné brány? Jste si vědom přirozených hvězdných bran po planetě?

GG: No, slyšel jsem o nich, ale nejsem – nevidím, že bychom byli vzati pryč a odešli z jednoho místa na jiné, na základě, víte, na základě informací, které dostávám od Plejáďanů a ostatních. Oni používají – spíše metody, víte, používají magnetismus, a to, víte, pro změnu času a prostoru, pokud chcete, nebo jejich ohýbání.

KC: Hm mm.

GG: Ale když se tím zabýváte a okamžitě přejdete k tomu, kde a proč jste spirituálně vyrovnaní – pokud nejste vyrovnaní, nedostanete se nikam. To je důvod, proč tuto planetu nazývají vězeňskou.

KC: Hm mm.

GG: Nemůžeme se z ní dostat.

KC: Hm mm. Bylo vám řečeno, že existují základny na Měsíci?

GG: Jo.

KC: Jo?

GG: Bylo mi také řečeno, že kdykoliv v noci, když máte jasnou oblohu, můžete se podívat na hvězdy, které jsou pulzovité a červené, modré a zelené. To vše jsou kosmické lodě.

KC: Správně.

GG: Jsme středem pozornosti. Jako když si vezmete své foťáky, abyste si mě vyfotili?

KC: Jo.

GG: Mimozemšťané dělají u Země to samé. A mimozemšťané, se kterými jsem v kontaktu, monitorují nejen fyzický svět, ale úroveň vaší duše – a když se vaše duše vrátí, rozsvítí se jako světélko na vánočním stromečku. Takže se pokoušíme osvítit celou planetu, abychom měli ty – v tomto okamžiku, vše co mohou udělat, je zaměřit se na ty, kteří jsou probuzení.

KC: Hmmmm.

GG: Aby jim pomohli. Neudělají to pro nás. Musí! Ale nyní to udělat nemohou. Řekli, že by sestoupili dolů, pomohli by nám vyčistit planetu – ale nyní to zašlo příliš daleko, takže budeme muset projít tímto neskutečným očistcem. Zvádneme to?

KC: Zvládneme?

GG: Jestli chcete, abych, přečtu vám poslední zprávu, řekne vám – je pro to důvod. Protože stvoření zjišťuje, co funguje a co ne. Musí se vrátit – zvládneme to? Nevypadá to dobře. Jsem ohledně toho optimista? Jsem optimista, že budeme procházet neskutečným chaosem. Chci toho být součástí? Jsem toho skutečně součástí, ne?

KC: Jo. Takže…

GG: Dnes jsem se probudil. Jsem naživu. Pro dnešek jsem šťastný.

KC: Hm mm.

GG: (Dívá se do papírů). Odpověď na otázku, kterou jste položila, upřímně, toto je přímo od mimozemšťanů.

„Nakolik složitá je planetární situace, má to účel. Lidstvo se musí naučit být zodpovědné, být samostatné, což pak je v kompozitní formě odraženo v planetárním celku. Je třeba mít také na paměti, že opačné energie, které byly aplikovány, byly pečlivě naplánovány a přinášeny po eony sekvenčního času. Lidstvo bylo považováno pouze za pěšáka v šachové hře, která obsahuje více mocenských plánů, než mysl třetí dimenze může uchopit. To lidstvo neodsunuje do nedůležité role. Vědomí je na vrcholku hromady stvoření…“

GG: To je to, o čem mluvíme.

„…a nelze to brát na lehkou váhu. Nicméně je to díky stejnému vědomí, které si sebe a svůj účel začíná uvědomovat prostřednictvím zkušeností získaných v podmínkách, které si samo vytvořilo, a které jsou založeny na zákonu přitažlivosti. Vědomí oběti přitahuje potupné situace a pak zažívá děj z obou stran, dokud vědomí nezjistí marnost takového chování a zanechá jej o své vlastní vůli. Chápe se, že byl použit nepatřičný vliv, ale řečeno jednoduše, lekce se staly čím dále extrémnějšími, aby se dospělo k potřebnému zjištění aspoň u části jednotek vědomí procházejícími zkušeností.“

GG: Lidské bytosti.

 „Kde jsou ve zprávě povzbudivá slova? Můžeme pouze navrhnout, aby předcházející zprávy, předané prostřednictvím příruček a dodatků, byly zrevidovány pod zorným úhlem nového stimulu a se záměrem, který musí pozemní posádka znát tak, jak nejjasněji jim to může být načrtnuto.

GG: Je to poslední budíček. POSLEDNÍ BUDÍČEK.

KC: Správně.

 „Nechť je to bráno vážně a dny, které lidstvo zažije, jak se čas blíží, jsou potřebné pro ty z vás, kteří nyní víte, takže se začněte soustřeďovat na to, co by šlo nazvat držením pevnosti.

KC: Hm mm.

GG: To je to, co musíte udělat.

„Jak se chaos zvětší, je důležité, aby existovali ti, kteří dokážou udržet své soustředění a vyrovnanost, když chaos skutečně začne.“

GG: To je na co se ptáte, jak se udržet v rovnováze. Musíte si ji jednoduše udržet. Víte, co přichází, a víte, že budete vedeni, abyste pomáhali.

 „Ačkoliv se zdá, že vše je ztraceno, je to vytrvalost nemnohých, která určí, jak velký chaos a utrpení bude zažit. Zatímco se zdá, že dělat to má malá smysl, mohu vás ujistit, že je to klíčové. Co to přesně znamená? Znamená to, že si lidé musí udržet vizi spojení s plánem stvořitele. Ne nezbytně ten plán znají.

GG: Protože nemůžete – dokonce i stvořitelé mění věci kolem.

 „Bez ohledu na to, jak obtížné jsou okolnosti, plán stvořitele vejde v existenci – pravděpodobně se to nestane způsoby, které byly dříve vymyšleny těmi, kdo na tom pracují celé generace, ale stane se to.“

GG: Stvoření to vytvořilo. Musí se to vrátit do rovnováhy, ne?

„Zatímco čas ve třetí dimenzi každý den plyne, jde o dimenzi, kde není žádný čas.“

GG: To je zajímavá věc. Pouze zkušenosti, správně?

KC: Uh huh.

Zdroj:Osud cz