Izraelskému komandu se podařilo předstihnout nacisty

18.10.2011 15:10

Zdroj:Osud      .Izraelskému komandu se podařilo předstihnout nacisty: Pitva ukázala, že na turecké lodi surově popravovali i raněné

Celý svět se v r. 1972 připojil k Izraeli, když radikálové z Černého září zavraždili izraelské olympijské atlety v Mnichově. Světu nebylo nikdy řečeno o mučících vězeních v Izraeli, nebo pravda o válce z r. 1967, „zabírání půdy“ a etnickém čištění, které následovalo. Přesto byl mnichovský útok nepředstavitelným hororem, hororem, který nyní Izrael zopakoval masakrem a popravami mírových aktivistů a humanitárních pracovníků. Izraelské noviny, Haaretz, zveřejnily výsledky pitev.

„Z této díry se nelze dostat“

 

Delegitimizace, Izrael oficiální darebáckou zemí

Gordon Duff* | Sabbah Report | www.sabbah.biz

Celý svět se v r. 1972 připojil k Izraeli, když radikálové z Černého září zavraždili izraelské olympijské atlety v Mnichově. Světu nebylo nikdy řečeno o mučících vězeních v Izraeli, nebo pravda o válce z r. 1967, „zabírání půdy“ a etnickém čištění, které následovalo. Přesto byl mnichovský útok nepředstavitelným hororem, hororem, který nyní Izrael zopakoval masakrem a popravami mírových aktivistů a humanitárních pracovníků. Izraelské noviny, Haaretz, zveřejnily výsledky pitev.

Izrael popravil zraněné, zneužil těla a vyprázdnil zásobníky zbraní do těl z bezprostřední blízkosti. Byly to činy brutálních zvířat, ne lidí. Izrael si vypěstoval generaci zrůd. Izrael je posedlý zrůdami, Glumy, nemocí duše, která poháněla každý národ, který podlehl víře, že stojí nad lidstvem, a dává přednost mýtu před pravdou. Izrael je, a vždy byl, zemí rozporů, kde ti nejlepší a nejchytřejší jsou někdy vedeni nejhoršími světovými podvodníky, podfukáři, mučiteli a ano, přesně stejnými lidmi, o kterých vypráví holokoust.

Otravuje mýtus holokoustu duše Izraelců, naplňuje je vztekem, nenávistí a schopností udělat ve světě tolik zla? Není to jen judaismus, který popírá vrozenou lidskost lidstva. Každý systém víry má tyto složky, od evangelického křesťanství, přes radikální islám, po nekonečný počet forem fašismu, který se skryl pod rouškou neokonzervatismu, sionismu nebo islámského probuzení.

Žádná země neztratila tolik, jako Izrael minulý týden. Tím, čeho se Izrael vzdal, je holokoust a Mnichov, kulturní mýty, které pohádkáři používali pro to, aby obloudili generace, aby akceptovaly fašismus namísto demokracie, nenávist namísto slušného života. Když miliony saudských „krvavých peněz“ proudí do extremistických náboženských škol zvaných madrassas, nebo když Glen Beck a Rush Limbaugh nebo zpustlý falešný křesťanský zločinec John Hagee plivají svůj jed, není v tom žádný rozdíl. Ve Vietnamu zemřelo 566 žen a dětí kvůli tomu, že špatně vycvičeným odvedencům bylo řečeno, že mohou zabíjet „žluťáky“, protože žluťáci nejsou lidé.

Izrael, padlý „smrdutý“ stát, si přivlastnil kabát mezinárodního psychopatického zločinného státu, stojícího na aroganci a paranoie. Chtěli lidé „zničit“ Izrael? Možná, ale obecně jako odvetu. Jakéžto zajímavé slovo. Předpokládá, že někdo udělal něco špatného. Co však nikdy nemůže vysvětlit, je kdo a kdy. Při 6,000 letech a náboženských textech, které vykreslují super bytost jako tak defektní, tak ignorantskou a tak totálně nelidskou, jen aby ospravedlnily to, o čem jakýkoliv člověk zdravého rozumu ví, že je naprostým šílenstvím, tyto knihy akceptuje tolik lidí, a nejen židů, ale i muslimů a křesťanů, a desítky staletí brutality tak nejsou nic než přehlídkou mrzačení.

V podstatě existuje „bible skeptiků“, soupis zločinů, sociopatického chování, rasismu a čistého loupežnictví, které naplňují „posvátné knihy“, které údajně dávají zemi židům, které tak posilují Taliban, nebo dovolují dětem tisíce mil daleko, v bezpečí starých dobrých USA, vraždit rodiny bezpilotními letadly jako v „počítačové hře“.

Izraelský velvyslanec ve Španělsku to včera řekl zajímavě. Poukázal na to, že na španělských dálnicích zemřelo 28 lidí, a Izrael popravil pouze 9. Počet mrtvých v Mnichově byl přibližně stejný, jako při teroristickém útoku Izraele tento týden. Izraelští atleti byli nevinní, stejně jako oběti Izraele.

V r. 1972 dostal útok v Mnichově dva operační názvy, Ikrit a Biram. V r. 1948 židovská teroristická skupina Haganah zaútočila na tyto dvě vesnice, zmasakrovala jejich obyvatele, každičkého muže, ženu a dítě. Mnichov byl za to odplatou. Jen málo lidem to bylo řečeno, i když ne, že by odplata byla omluvou. Nikomu však nebylo řečeno, že tyto vesnice, Ikrit a Birham, byly křesťanské vesnice, ne muslimské. V r. 1948 Izrael vymazal nejdříve křesťanskou populaci Izraele, byla nebezpečná. Muslimům bylo dovoleno žít, byli to užiteční pracovníci.

Rovněž nebylo řečeno, že Haganah byla komunistická milice, která přísahala sloužit stalinskému Rusku. Zatímco Američané doma se dívali pod své postele a hledali tam komunisty, Izrael jich byl plný, ozbrojených po zuby a nadrogovaných politikou masového vraždění, přímo od svého hrdiny, Josefa Stalina, masového vraha, proti kterému vypadá Hitler jako amatér. Ach, jak ohledně historie lžeme. Všichni jsme věděli, že komunisté by napálili Harry Trumana, kdyby to dokázali. Izrael měl být sovětskou enklávou, dokonalým Stalinovým státem na Středním východě, jeho „loutkovým státem“, který měl provádět špionáž proti Americe, proniknout do médií, indoktrinovat lidi a destabilizovat západ. Jak to udělal?

Je tento Izrael stále živý, nebo byl nahrazen teokracií, a jde o radikální stát řídící se šíleným náboženstvím, založeným na nenávisti a nelidskosti? Popisujeme Irán? Popisujeme polovinu Spojených států? To, co popisujeme, je jednoduchá „pop psychologie“. Všichni víme o experimentech, víte o experimentech, kdy bylo lidem řečeno, aby dávali elektrické šoky studentům, stále silnější a silnější, dokud jejich křik z bolesti nebude ohlušující. Nacházíme zrůdy mezi sebou, uvnitř nás, vždy připravené obětovat naši lidskost oblíbenému krvavému sportu, zatímco běží se stádem.

Pár zemí, konkrétně Japonsko a Německo, tuto nemoc poznalo a pokusily se oočkovat. O 65 let později nikdo neslyšel, jak se snáší dolů v útoku Zero, nebo o tom, jak SS vykopává dveře. Zdá se, že tuto roli převzala od nich Amerika, zcela jistě mnohem méně efektivně, a podivná směs hromadného vraždění a sociálních programů přiměla USA vykřikovat „válka“.

Poslední století mělo skoncovat se všemi válkami. Zemřelo 100 milionů lidí, kdy se někteří dobrovolně a vědomě obětovali za lepší svět. Dnes je to Izrael, brutální diktatura, kterou ignorujeme kvůli korupci. Před nimi to byl někdo jiný, a po nich můžeme očekávat další. Naše ignorance vůči historii, naše osobní selhání a hrabivost, nenávist, a ano, náboženství zaručují nikdy nekončící propad do barbarství.

A tak to jde stále dokola.

* Gordon Brown je veterán námořní pěchoty z vietnamské války, voják a 100% invalidní veterán. Byl komentátorem v televizi a rádiu, včetně Al Jazeera, a jeho články přebíraly zpravodajské agentury celého světa. Byl diplomatem OSN, zbrojařským kontraktorem, a je široce citovaným expertem na otázky armády a obrany. Je aktivní ve finančnictví a specializuje se na globální obchod. Gordon Duff působí jako politický a ekonomický poradce řady vlád v Africe a Středním východě. Gordon Duff v současné době pracuje na projektech ekonomického rozvoje v Pákistánu a Afghánistánu, které se mají vypořádat s chudobou a globálním extremismem.