Klimateroristický útok na Itálii: bleskové povodně

31.10.2011 09:12

 

26. října klimateroristé zaútočili na Itálii a  vyvolali nevídané bleskové povodně. Informace česky zde:
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/248628-bleskova-povoden-zabijela-v-italii.html

Pár snímků naznačujících použití klimateroristických technologií:
Mapa postižené oblasti:

Postižená oblast leží u moře - tam je obzvláště snadné "zvednout" uměle vyvolaným odpařením do vzduchu velké množství vody a shodit ji na určité místo.
 
Několik satelitních snímků z 26. 10. 2011 kolem 6.00 - samozřejmě, že nejsou k dispozici ty fotky, které by nás nejvíce zajímaly, nebo satelitní weby (sat24) přestaly archivovat ... tak aspoň něco.
 
Z jsmsg: Dlouhá umělá "fronta" či rozhraní , jak už psal Snowman. Nad postiženou oblastí Itálie je velmi hustá oblačnost, z doby vydatného deště. Oblačnost "fronty" je jakoby "vystřelována" od jihu k severu - nad ČR se pak stáčí k východu. Zvláštní pohyb pásu oblačnosti - "fronty" od jihu k severu můžete vidět, když si najdete příslušnou animaci jsmsg.
 
Z družice Eumetsat, 26. 10. 2011, 7.00: Dvojí vrstva velmi husté oblačnosti nad postiženou oblastí Itálie. Na jihu Itálie jsou "zárodečná místa", odkud je jakoby vystřelována oblačnost - místa vydatných srážek. Jakoby tam oblačnost "vaří". 
Spodní část téhož snímku (je hodně velký) ukazuje lépe "ohniska" husté oblačnosti. šířící se ve výsečích ...
 
Z družice NOAA: Žlutý záblesk viditelný nad Itálií by mohl být nějaký umělý - haarpový energetický impuls k posílení destruktivní energie. (Noční snímky NOAA jinak žlutou barvu vůbec nemají v popisu ...)
 
Radar ukazující srážky na oné "frontě".
 
Myslím, že právě teď probíhá podobný klimateroristický útok na jižní pobřeží Francie (viz radar Srážky - Evropa). Zvednout rychlým odpařením masy vody z moře a shodit je na malé území ...
 
Zdroj:OrgoNet