Koncentrační tábory aktivovány, USA očekávají rozsáhlé občanské nepokoje

17.12.2011 10:22

 

Odhalení, že dceřiná společnost Halliburton KBR hledá subdodavatele pro vybavení a personální osazení táborů „nouzového prostředí“ nacházejících se v pěti regionech Spojených států je v souladu s přípravami probíhajícími poslední tři roky na vypořádání se s nepokoji na území Spojených států, kdy tyto již probíhají v Evropě, severní Africe a na Středním východě.

KBR hledá subdodavatele pro „vybavení“ center „nouzového prostředí“ (koncentračních táborů, pozn. red.)

Odhalení, že dceřiná společnost Halliburton KBR hledá subdodavatele pro vybavení a personální osazení táborů „nouzového prostředí“ nacházejících se v pěti regionech Spojených států je v souladu s přípravami probíhajícími poslední tři roky na vypořádání se s nepokoji na území Spojených států, kdy tyto již probíhají v Evropě, severní Africe a na Středním východě.

Jak jsme včera informovali, dokument, který nám byl zaslán zaměstnancem vlády, potvrzuje, že Kellogg Brown and Roots Services aktivuje táboru postavené pro FEMA a ženijní jednotky americké armády v celých Spojených státech.

To následuje po schválení sekce 1030 Autorizačního zákona národní obrany senátem, který umožňuje, aby byli američtí občané sbíráni na ulici a drženi v koncentračních táborech bez soudu.

V r. 2006 byla KBR najata bezpečností otčiny, aby postavila vězeňská střediska určená k vypořádání se „s nouzovým přílivem imigrantů do USA“, nebo k rychlému vývoji nespecifikovaných „nových programů“, které si vyžadují internaci velkého počtu lidí.

Od r. 2006 byl svět zaplaven vzpourami a občanskými nepokoji, jako důsledek ekonomického kolapsu. Od Velké Británie, přes kontinentální Evropu, po Střední východ a severní Afriku téměř každý kout světa zažil sociální zmatek.

Nyní se americké úřady připravují na takové možnosti na domácí půdě, kdy velká policejní oddělení, jako NYPD, provádí „mobilizační cvičení“, aby vycvičila policii a připravila ji na občanské nepokoje ve Spojených státech.

Varování a přípravy na občanské nepokoje, které se objeví ve Spojených státech, byla oznamována pravidelně.

Již v r. 2008 byly americké jednotky, které se vrátily z Iráku, vyčleněny pro „hlídkování v otčině“m kdy k jedné z jejich rolí patří pomoc při „občanských nepokojích a kontrole davu“.

V prosinci 2008 Washington Post informoval o plánech na umístění dalších 20,000 amerických vojáků v Americe pro účely „domácí bezpečnosti“ od září 2011 dále, tedy o rozšíření militarizace země Northcomem v rámci příprav na potenciální občanské nepokoje, které budou následovat po totálním ekonomickém kolapsu nebo masovém teroristickém útoku.

Zpráva ze stejného roku vydaná Strategickým institutem válečné akademie americké armády varovala, že Spojené státy mohou zažít masivní občanské nepokoje po řadě krizí, které označili za „strategický šok“.

„Široce rozšířené občanské násilnosti ve Spojených státech by donutily obrannou elitu přeorientovat extrémně priority, aby bránily domácí pořádek a bezpečnost lidí,“ uvádí zpráva autora podplukovníka (v.v.) Nathana Freira, a dodává, že armáda může být potřeba pro likvidaci „rozhodného domácího odporu“.

Spojené státy mají plány na kontinuitu vlády, pokud by bylo vyhlášeno prezidentem stanné právo. Nicméně podrobnosti těchto plánů byly tak pečlivě střeženy, že i kongresmanovi a členu Výboru bezpečnosti otčiny Peter DeFazio, který má nezbytné bezpečnostní prověrky, byl odepřen přístup a nahlédnutí do materiálů, když o to v červenci 2007 požádal.

Podle znění zákona o Národních nouzových střediscích, či HR 645, poprvé předloženého v lednu 2009 a stále čekajícího na schválení, mají být k dispozici nouzové tábory, aby „uspokojily další příslušné potřeby, určené minstrem bezpečnosti otčiny“, což je neomezený mandát, u kterého se mnozí bojí, že by mohl znamenat násilné zavírání amerických občanů v případě velkých nepokojů po vyhlášení národního stavu nouze nebo totálním ekonomickém kolapsu.

V situaci, kdy se nyní mnoho Američanů stává „pro-revolučními“, v důsledku jejich vzteku na Obamovu vládu a stejně neoblíbené zákonodárce ve Washingtonu, by mohly potenciální občanské nepokoje vyrašit nejen u chudobou postižené podtřídy, ale tako u zmenšující se střední třídy.

Skutečně, vrcholový elitář Zbigniew Brzezinski již na počátku tohoto roku varoval, že nepokoje střední třídy způsobené ekonomickým ožebračením by mohly Ameriku zasáhnout brzy.

Možná to je důvod, proč ministerstvo bezpečnosti otčiny stále více zaměřuje svůj protiteroristický aparát na bílé Američany ze střední třídy a líčí je jako domácí teroristy v řadě videí PSA. Navíc „i protestující OWS jsou nyní označováni za teroristy“.

Fakt, že koncentrační tábory byly vybudovány na americké půdě a nyní jsou osazovány personálem a připravovány na „nouzové“ situace, již nelze nadále ignorovat, nebo zesměšňovat jako konspirační teorii.

Kellogg Brown and Root musí být naprosto transparentní a musí vysvětlit, kde se tábory nachází, co obsahují a během jakého typu „stavů nouze“ mají být podle plánu použity.

Zdroj:Osud.CZ