Mayský dokument ukáže důkazy o mimozemském kontaktu, říká Mexiko

19.10.2011 12:41

Mayský dokument ukáže důkazy o mimozemském kontaktu, říká Mexiko

„Odhalení Mayů 2012 a dále“, v současné době v produkci, bude tvrdit, že Mayové byli v kontaktu s mimozemšťany, odhalil TheWrap producent Raul Julia-Levy. „Mexiko uvolní kodexy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o kontaktu mezi Mayi a mimozemšťany, a všechny jejich informace budou potvrzeny archeology,“ řekl Julia-Levy, syn herce Raula Julii.

Nový dokument o mayské civilizaci poskytne důkazy o mimozemském kontaktu se starodávnou kulturou, a to podle představitele mexické vlády a producenta filmu.

„Odhalení Mayů 2012 a dále“, v současné době v produkci, bude tvrdit, že Mayové byli v kontaktu s mimozemšťany, odhalil TheWrap producent Raul Julia-Levy.

„Mexiko uvolní kodexy, artefakty a významné dokumenty s důkazy o kontaktu mezi Mayi a mimozemšťany, a všechny jejich informace budou potvrzeny archeology,“ řekl Julia-Levy, syn herce Raula Julii.

V informacích pro TheWrap Luis Augusto Garcia Rosado, ministr turistiky mexického státu Campeche, uvedl, že se objevily nové důkazy „o kontaktu mezi Mayi a mimozemšťany, podložené překlady jistých kodexů, které vláda již nějakou dobu drží v bezpečí v podzemních trezorech.

Mluvil také, po telefonu, o „přistávacích plošinách v džungli, které jsou staré 3,000 let.“

Raul-Julia tvrdí, že existují důkazy, že Mayové měli v úmyslu vést planetu po tisíce let, ale byli nuceni utéct po invazi „lidí s temnými záměry“ a zanechat za sebou důkazy o vyspělé rase.

„Mexická vláda nepřišla s tímto výrokem jen tak – vše, co říkáme, bude doloženo,“ řekl.

Film bude režírovat Juan Carlos Rulfo, který získal v r. 2009 cenu Humanitas za „Ti, kdo zůstávají“ a v r. 2006 cenu Sundance velké poroty za zahraniční dokument za „V díře“. Juan Diego Rodriguez Gonzales bude guatemalským výkonným producentem a Eduardo Vertiz mexickým výkonným producentem.

A ano, očekávají, že to lidé budou brát vážně, protože poselství, které mají v úmyslu sdělit, je klíčové pro přežití lidí, trval na svém Julia-Levy.

Když Julia-Levy, producent Ed Elbert a ko-producentka Sheila McCarthy v srpnu oznámili spolupráci Mexika na jejich dokumentu, dali si pozor na tvrzení o mimozemském kontaktu, kdy Julia-Levy připustil, že mu bylo nařízeno nic o tom neříkat.

Také pro tento článek Rosadu otázku na mimozemský kontakt odbyl a řekl, že jeho země prostě nabídla tvůrcům filmu přístup k dříve neprozkoumaným částem mayského naleziště v Calakmul.

Nyní změnil postoj nejen Rosado, ale připojila se k projektu i guatemalská vláda a poskytla přístup k artefaktům a nově objeveným proroctvím.

Zatímco guatemalská vláda informace o mimozemšťanech nenabízí, připojila se k Mexiku při podpoře projektu. „Guatemala, stejně jako Mexiko, která je domovem starodávné, přesto však vyspělé mayské civilizace, také držela jisté provokativní archeologické nálezy v utajení, a nyní věří, že nastal čas tyto informace sdělit v novém dokumentu,“ uvedl v prohlášení guatemalský ministr turistiky Guillermo Novielli Quezada.

Řekl, že jeho země spolupracuje s filmaři „pro dobro lidstva“.

Raul-Julia tvrdí, že nařízení spolupracovat přišlo přímo od prezidenta země, Alvaro Colom Caballero.

V Guatemale se nachází velký počet předkolumbovských mayských osad v bazénu Mirador, včetně rozsáhlého a vysoce organizovaného města El Mirador,

Jedním z pozoruhodných aspektů nového prohlášení je, že guatemalský ministr Quezada mluvil o „Mirador“ jako o největší pyramidě na světě.

Ale Mirador není název pyramidy. Je to název celého osídlení, do kterého patří několik pyramid, z nichž největší je La Danta – fakt, který by měl guatemalský ministr znát.

„Odhalení Mayů 2012 a dále“ se začíná točit 15. listopadu a v kinech má být uveden koncem r. 2012, před koncem mayského kalendáře.

Zatímco scénáře soudného dne se soustřeďují na kalendář končící 21. prosince 2012, mnoho učenců poukazuje na to, že jde jen o začátek dalšího 5,126 let trvajícího cyklu.

 

Zdroj:Osud