Na zázračné mutace nevěřím

18.10.2011 17:55

Na zázračné mutace nevěřím

A tak lidi odvedeme od jiných starostí zrovna v době, kdy by se pod tíhou drakoniánských zákonů i opakovaných krizí a přistižení vlastních vlád při mohutných krádežích a podvodech mohly začít, nejde Satan, bouřit. Je třeba je od tohoto tématu odvést a přimět je k tomu, aby znovu - jako kolikrát už v historii v podobných okamžicích - začali bojovat o holý život.

Vida, okurková sezóna začala letos dříve, než by to kdokoliv čekal, ovšem souběh temnotami tak oblíbených čísel 6 a 11 naznačuje pro letošní červen zřejmě opravdu povícero zajímavých a ne úplně příjemných událostí.

A vida, již i osvětově vědecké servry už se odvolávají na konspirační stránky a teorie. Zatímco dříve měly konspirační stránky většinou kolem sebe mraky výsměchu lidí, kteří zpravidla ještě nezačali chápat, nyní již jsou opatrně prohlíženy či citovány. Doby se mění. :) Server osel.cz píše:

Servery zaměřené na konspirační teorie a mimozemšťany už mají jasno od začátku, ale teď s biologickým útokem koketují i některá seriózní média a politici. Co by tomu nasvědčovalo?

Není to nic nereálného. Ačkoliv se o tom moc nemluví, EHEC kmeny se objevují na seznamech bioteroristických hrozeb, podle rozdělení americké federální agentury CDC (Centers for Disease Control and Prevention) i EU Health Security Programme, a to ve skupině méně nebezpečných agens, společně například s původci brucelózy, cholery nebo skvrnitého tyfu. Ebola to sice není, ale jejich použití jako zbraně je relativně snadné a při velkém počtu nakažených jsou i mrtví. Stačí si někde sehnat infikované zvíře a pak zařídit, aby lidé snědli pár bakterií z jeho fekálií – přímo v jídle nebo z dotykem infikovaných rukou. Podle všeho je lze nenápadně šířit. Bakterie EHEC jsou bohužel hodně podobné hodným E. coli a navíc jich k infekci stačí jen velmi málo, takže se v prostředí hledají jen velmi obtížně.

Tak samozřejmě, člověk nemusí úplně přetékat IQ, aby si udělal jasno i v případě záhadné náhle se vytanuvší E-coli.

Nevěřím na náhody, nevěřím na náhodné, zázračné mutace, které nikdy předtím nenastaly. Po mnoha tisíci letech však věřím na poznanou zlovolnost (ne)lidského ducha ve snaze ovládnout a ponížit druhé a opanovat prostor.

A tak, ano, téměř na den 30 let poté, kdy záhadným (ne)chtěným laboratorním procesem vznikla mutace viru HIV, která od té doby po celém světě povraždila milióny lidí, se ocitá na světle božím záhadná E-coli. Zatímco HIV mířil primárně na homosexuály, E-coli míří primárně na ženy. Opravdu si vybírá příroda, kdo jí padne za oběť? Nikoli, vybírá si člověk, ten šílený doktor Mengele, jehož duch žije stále více v tajných podzemních laboratořích mezi bytostmi v bílých a zelených pláštích.

"Je to velmi neobvyklé," opakují nyní stále dokola odborníci na nižších stupních umožněného poznání.

Zrovna v Německu, které zdá se jediné má ještě morální i ekonomickou sílu říci projektu společné Evropské nacistické říše NE. Nemluvím samozřejmě o Merkelové, ale o německých ekonomických a občanských elitách v tom dobrém slova smyslu.

A tak lidi odvedeme od jiných starostí zrovna v době, kdy by se pod tíhou drakoniánských zákonů i opakovaných krizí a přistižení vlastních vlád při dokola se opakujících lžích, mohutných krádežích a podvodech mohly začít, nedej jim Satan, bouřit. Je třeba je od tohoto tématu odvést a přimět je k tomu, aby znovu - jako kolikrát už v historii v podobných okamžicích - začali bojovat o holý život.

Lidská společnost se ocitá na samotném konci hry.. možná na počátku velké změny, možná u tlačítka GAME OVER a obrovské zčernalé obrazovky. Porozhlédněte se kolem sebe a sami uvažte, kterou variantu lidstvo zvolilo.

Zdroj:Osud