ROBOTIZACE LIDSTVA? DynCorp, NSA a nanotechnologie konspirují

18.10.2011 17:56

ROBOTIZACE LIDSTVA? DynCorp, NSA a nanotechnologie konspirují

 
Toto je mimořádně důležitý článek, který si musí přečíst (a pročíst) každý myslící dospělý na této planetě. Nacisté po druhé světové válce nezmizeli. Pouze přešli do podzemí v USA a pokračovali ve svém výzkumu kontroly mysli a dalších vyspělých technologií, které by nakonec omezily světovou populaci na vybranou skupinu (eugenika) a tento nedotčený zbytek lidstva robotizovaly. Nyní se nacházíme nad propastí tohoto technologického převzetí a kafkovského zotročení. Vrcholoví členové Čtvrté říše měli přístup k technologii regrese stárnutí odvozenou od technologie mimozemské, která umožnila lidem jako šéfovi Hitlerovy armádní rozvědky (a podle dr. Otta, tajnému veliteli Gestapa, hned po Himmlerovi) generálu Reinhardtu Gehlenovi zůstat naživu a aktivním do dnešních dnů, jako bylo potvrzeno Otto Skorzenym v r. 1999.

 

(Poznámka editora: Toto je mimořádně důležitý článek, který si musí přečíst (a pročíst) každý myslící dospělý na této planetě. Nacisté po druhé světové válce nezmizeli. Pouze přešli do podzemí v USA a pokračovali ve svém výzkumu kontroly mysli a dalších vyspělých technologií, které by nakonec omezily světovou populaci na vybranou skupinu (eugenika) a tento nedotčený zbytek lidstva robotizovaly. Nyní se nacházíme nad propastí tohoto technologického převzetí a kafkovského zotročení. Vrcholoví členové Čtvrté říše měli přístup k technologii regrese stárnutí odvozenou od technologie mimozemské, která umožnila lidem jako šéfovi Hitlerovy armádní rozvědky (a podle dr. Otta, tajnému veliteli Gestapa, hned po Himmlerovi) generálu Reinhardtu Gehlenovi zůstat naživu a aktivním do dnešních dnů, jako bylo potvrzeno Otto Skorzenym v r. 1999. Gehlen nezemřel v r. 1979; stejně jako Josef Mengele nezemřel v r. 1979; nebo Otto Skorzeny nezemřel v r. 1975. Jejich „smrt“ byla zfalšována CIA. Gehlen a Mengele žijí dodnes… Jejich potomci žijí rovněž a jsou aktivní – jak se dozvíte z tohoto článku. Nedávno mne kontaktoval člověk, který byl obětí stejné čipové nanotechnologie, která je popsána v tomto článku. Kontrola nad něčí myslí a tělem prostřednictvím nanočipů je po jejich implantaci TOTÁLNÍ. Vyhněte se jakémukoliv očkování, ceníte-li si své svobody myšlení a jednání, což může být brzy věcí minulosti. Ken Adachi).

A. True Ott, PhD, ND
21. února 2010

 

Původní název:

NanoTech, DynCorp a NSA začínají s B.A.N.G.

Nesvatá trojice a imploze svobody

 

Rok 2003 změnil svět v mnoha aspektech. Nezávislá, na ropu bohatá země Irák byla napadena americkými a britskými jednotkami bez příčiny, zatímco přízračná „válka proti terorismu“ dosáhla v Americe nových výšin. Jako přímý důsledek událostí 11. září 2001 zákon Patriot značně rozšířil pravomoci federální vlády špehovat své občany. Nové ministerstvo bezpečnosti otčiny (DHS) se rychle stalo strategickým partnerem Ústřední zpravodajské služby (CIA) a Agentury národní bezpečnosti (NSA), zatímco „americký obor špionáže“, jako celek, utratil miliardy za „nanotechnologie“.

„Nano“ je definováno v podstatě jako „jedna miliardtina metru“ a „NanoTech“ je dosti žhavým novým vědeckým oborem na planetě. Zpráva z r. 2003 uvedla

„V USA vysocí tvůrci vědecké politiky a průmyslové hráči vymýšlejí nový styl projektu „Manhattan“ nebo „Apollo“, aby spojili strategické technologie v nanoměřítku (jedna miliardtina metru). Jejich cílem je zkombinovat biotechnologii, informační technologii a kognitivní vědu s atomtechnologií v nanoměřítku. Operační jednotka v informatice je Bit; nanotechnologie manipuluje a Atomy; kognitivní vědě se zabývá Neurony a biotechnologie využívá Geny. Dohromady to tvoří B.A.N.G. Sloučení těchto technologií do jedné, říkají zastánci, způsobí obrovskou průmyslovou revoluci a společenskou „renesanci“, která zaručí americkou nadvládu – vojenskou a ekonomickou – v 21. století.

Jinými slovy, americká vláda, počínaje rokem 2003, utratila dodnes nesčíslné miliardy dolarů na vytvoření a nasazení posledního nástroje KONTROLY SVĚTA A PLÁNOVANÉ GENOCIDY – technologie „nano“ RFID (radiofrekvenčních) čipů a nanorobotiku, to vše spojeno do a řízeno hlavním všemocným super počítačem se skutečně udivující umělou inteligencí.

Tento dokument identifikuje hlavní hráče na hřišti a odhalí skryté agendy těch, kteří si přejí zničit osobní svobodu, ve své honbě za neomezenou pozemskou mocí a bohatstvím. Tento dokument ukáže, jak se NSA (která dnes kontroluje světové BITS či informace získávající technologie) dala dohromady s mimořádně nebezpečnou polovojenskou žoldnéřskou soukromou korporací s názvem DynCorp International, aby drasticky probrala počet světové populace na Zemi, zatímco přeživší dá pod naprostou a totální super počítačem řízenou kontrolu mysli. Zní to neuvěřitelně? Samozřejmě, ale, prosím, přečtěte si to, než to začnete odsuzovat!

Vím, jak neskutečně bizarně a radikálně poslední odstavec zní. Zaručuji vám, že vám může připadat, že si autor přečetl příliš mnoho sci-fi novel – ale pokorně připouštím, že pravda je často podivnější, než fikce – obzvláště ve světě nanotechnologie. Drahý čtenáři, můžeš si zvolit „červenou pilulku“ a dále již nečíst. Máš volbu udržet své zaslepení těsným. Nebo si můžeš zvolit „modrou pilulku“ a číst dále a uzřít, jak hluboko králičí nora sahá. Pamatuj na nesmrtelná slova Thomase Jeffersona: „Cenou svobody je neustála bdělost.“ V dnešním světě je „neustálá bdělost“ ještě více životně důležitá – protože nástroje a techniky nepřátel osobní svobody jsou stále sofistikovanější a deviantnější. Každý měsíc dochází v této explodující oblasti nanotechnologie k novým a neskutečným průlomům. O to větší důvod být ve střehu a bdělým ohledně toho, co se na této frontě děje.  Amerika musí provést některá důležitá a monumentální rozhodnutí NYNÍ – nebo čelit tvrdým důsledků v pouhých několika příštích letech.

Biotechnologie + informační technologie (IT) + neuronová věda = zrození NWO.

 

 

 

Ať již tomu průměrný Američan věří, nebo ne, je dobře zdokumentovaným faktem, že vyvolených pár rodin „elity“ usilovalo o vytvoření „Nového světového řádu“ již od začátku 20. století. Tento „nový řád“ byl hnací silou stojící za Hitlerovou „Třetí říší“ a nelidskými zvěrstvy nacistů. Hitler byl financován a přiveden k moci těmito „elitními“ bankéřskými rodinami, a jejich „předákem“ nebyl nikdo jiný, než Prescott Bush, otec George HW Bushe a děd našeho posledního prezidenta s přezdívkou „Dubya“. (2) Nikdy by se nemělo zapomenout, že integrální součástí této temné agendy je „věda eugeniky“, či lidsky řečeno zavedení „panské rasy“ bílých supermanů a eliminace „podřadných“ ras z této planety. Druhá světová válka toto bezbožné šílenství neukončila; pouze způsobila, že se přesunulo do podzemí, kde se pracoval v naprosté tajnosti a plánovalo se „nové vynoření“ v globálním měřítku. Eugenika nemá původ v nacistickém Německu, ale ve Spojených státech (Rockefelleři), v „zemi svobodných“. Navíc smutnou realitou je, že převážné většině sadistických nacistických důstojníků Gestapa a SS pod velením generála Reinhardta Gehlena (obrázek) (Hitlerova šéfa rozvědky a tajného šéfa Gestapa) byla dána nová identita, americké občanství a zaměstnání v nově vytvořené Ústřední zpravodajské službě, jakož i v NSA. Nemluvíme zde o pár stovkách vrcholových nacistů, ale doslova o tisících! Druhá generace zločinců z Gestapa a nacistického vedení je dnes naživu a daří se jí dobře. Nese název DynCorp International – a jako chobotnice se ukrývá mezi skalami korálového útesu a její zločinná chapadla pronikla hluboko a získala praktickou kontrolu nad DHS, CIA a samozřejmě NSA.

Tento dokument předloží silné důkazy, že DynCorp International je tažnou silou stojící za výrobou virů zbraňové kvality, jako „nový H1N1“, a odhalí také skutečnou agendu stojící za jejich přáním oočkovat svět. Důkazy ukazují, že DynCorp je zodpovědná za vytvoření těchto virů ve Ft. Detrick v Marylandu., za umístění nano RFID čipů do jehel vakcín proti těmto virům, a konečně i za expanzi řady nových a obrovsky výkonných sledovacích počítačů pro NSA, aby bylo možné začít s konečným řešením“ a celkem doslova kontrolou a podrobením si celého světa. Doslova se to drží tohoto receptu „B.A.N.G.“ – Bity (super počítače) ovládají Atomy (nanočipy), které ovládají Neurony (lidská kontrola mysli), které ovládají Geny (nacistická eugenika (4)). Nemylte se, TECHNOLOGIE PRO KOMPLETNÍ NAPROGRAMOVÁNÍ A DOKONCE VYTVOŘENÍ LIDÍ V LABORATOŘI EXISTUJE A JE DNES POUŽÍVÁNA.

Super počítače NSA on-line ve Fort Meade doslova skenují veškeré světové telekomunikace a zaznamenávají „podezřelé“ konverzace. A podobně stejné super počítače byly zkombinovány s biologickou nanotechnologií, aby doslova vzkřísily a znovu vytvořily různé verze zabijáckého viru z r. 1918, který zabil miliony lidí na celém světě. Další fází je použití stejné nanotechnologie pro kontrolu neuronů lidského mozku, v rámci masové, celosvětové počítačové kontroly mysli – s konečným cílem nakonec kontrolovat lidský genetický pool – á la nacistická agenda z r. 1938. Podívejme se na důkazy stojící za každým z těchto na faktech založených obvinění. Podívejte se na trasu důkazů a závěry si udělejte sami.

Co je DynCorp International?

Založena v r. 1946 na konci druhé světové války společníky zakladatele CIA/NSA a ředitele O.S.S. Williama „Divokého Billa“ Donovana (Dyncorp tehdy podnikala jako Eastern Air Freight Co.), byla Dyncorp Intl. V 50. letech neustálým cílem dohledu a vyšetřování FBI. V podstatě na základě nedávné žádosti v rámci zákona o svobodném přístupu informací FBI uvolnila 747 stran dokumentů o evidentně pochybných aktivitách „Divokého Billa“ Donovana a jeho kámošů. (5) Zdá se, že důvodem tohoto vyšetřování byly dřívější vazby Donovana, a ředitele CIA Allena Dullese, na šéfa nacistické rozvědky generála Reinhardta Gehlena a Gehlenovu skupinu „vědců“, zločinců a špionů, kteří se stali hlavní součástí „rozvědky“ Spojených států po „operaci Paper Clip“. To vše bylo formálně odsouhlaseno smlouvou a CIA/NSA byla vytvořena po podepsání „tajné“ „smlouvy z Ft. Hunt“ (6). Generál Gehlen se stal de-facto šéfem německé sekce CIA, poté, co on a jeho rodina (údajně se mu v r. 1941 narodil syn) a údajně přijal příjmení Woolsey a dostal americké občanství s dokumenty, ve kterých se jako místo pobytu uváděla Oklahoma. Reinhardtův údajný syn, R. James Woolsey (narozen 1941) se vydal v hrdých šlépějích svého otce a stal se ředitelem DynCorp Intl., a šéfoval CIA za Clintonovy vlády. (protože jsem nebyl schopen zcela doložit, že otec Woolseyho je skutečně šéf nacistické rozvědky Gehlen (jisté podrobnost z Paper Clip jsou stále nedostupné), musím pouze říct, že rodinná podoba je celkem pozoruhodná).

Otec a syn?

 

 

 

Reinhardt Gehlen.. a R. James Woolsey

 

Od svých počátků v r. 1946 je dnešní DynCorp International, podle svých vlastních internetových stránek, „významným vládním kontraktorem pro zpracování dat, vojenské operace a práci ve výzvědné oblasti“. DynCorp jako své primární „klienty z veřejného sektoru“ uvádí: Středisko pro kontrolu nemocí (CDC), ministerstvo obrany (DoD), úřad pro sčítání lidu, ministerstvo vzdělávání, ministerstvo energetiky, ministerstvo zdravotnictví a lidských služeb, Federální úřad vyšetřování    (FBI), americké letectvo (USAF), americká armáda, americké námořnictvo a ke všemu ještě americká pošta (USPS).

Pravdou je, že DynCorp International je něčím mnohem víc. Podle CorpWatch (7), a dokonce i Wikipedie (8), poskytuje DynCorp International výcvik pro policejní složky na celém světě. Je primární „soukromou bezpečnostní silou“ v Iráku a poskytuje špičkové zabezpečení rozsáhlých makových polí CIA v Afghánistánu. Rovněž poskytovala bezpečnostní síly pro New Orleans po hurikánu Katrina. Je zodpovědná za hlídání celé americko-mexické hranice, provádí „klíčové služby“ v Kolumbii pro známé drogové kartely, a samozřejmě – je hluboce zapletena do mezinárodního obchodu se „sexuálními otroky“, tak živě vylíčeném v nedávném filmu „Taken“ s Liamem Neesonem. Zdálo by se, že DynCorp je stejně tak špinavá, jako její předchůdce, nacistické Gestapo. Může to mít něco společného s tím, že její nejmocnější ředitelé jsou spřízněni s důstojníky Gestapa?

Dyncorp vlastní patenty na výrobu virů

Byl jsem šokován, když jsem objevil, že DynCorp má desítky amerických a mezinárodních patentů souvisejících s procesem VÝROBY VIRŮ z ledvinových buněk afrických kočkodanů. Americký patent 6025182 – „Metoda výroby virů z ledvinových buněk afrických kočkodanů“ byl udělen DynCorp Intl. 15. února 2000 (9). Tento patent jasně popisuje proces vytváření „nových“ virů z opičího buněčného materiálu. Ba co víc, zjišťujeme, že „investoři“ tohoto patentovaného procesu jsou také „zaměstnáváni“ Ft. Detrick – kde, jak víme, byl replikován zabijácký virus z r. 1918 a přeměněn na zbraň, za použití opičího buněčného materiálu jako stavebního materiálu.

Proč by polovojenská společnost, jako Dyncorp, chtěla vlastnit a patentovat nebezpečné zabijácké, člověkem vytvořené viry? Opět, odpověď se nachází v textech a světovém modelu říše Adolfa Hitlera – genocidní vyhubení „nevhodných“ jednoho dne v budoucnosti. Bylo dobře doloženo, že tisíce Hitlerových klíčových poskoků přišly do Ameriky a byla jim dána nová jména a identity v rámci „operace paper Clip“ CIA. Překvapuje pak někoho, že jejich děti a vnuci pokračují v úsilí, aby se vize Hitlerovy utopie (nového světového řádu věků) stala skutečností?

Dyncorp vlastní patenty na výrobu (anti)virových vakcín

Internetová stránka „Patent Storm“ uvádí celkem 31 patentů souvisejících s DynCorp (10). Mimo patentu, který jim umožňuje sbírat informace a vytvářet podrobné informační soubory o cílových jedincích z "peer to peer“ internetových stránek jako Facebook a Twitter, Dyncorp vlastní exkluzivní patenty na vakcíny proti chřipce“, opět vyrobené z buněk afrických kočkodanů. (11) Pečlivý průzkum a vyhodnocení, jak přesně jsou antigeny vakcíny proti „novému H1N1“ vyráběny, ukáže, že antigeny jsou kultivovány v buňkách afrických kočkodanů. Vzhledem k faktu, že mnoho nacistických vědců Reinhardta Gehlena bylo umístěno na postech ve velkých farmaceutických společnostech, opět v rámci „operace Paper Clip“, vysvětlovalo by to, jak a proč je DynCorp Intl. V tak strategické pozici, aby sklízela obrovské zisky z celosvětového trhu s vakcínami proti „pandemické chřipce“.

Nicméně obrovské zisky jsou pouze malou částí velkého obrázku. Jehly vakcín proti pandemické chřipce dodávají do krve každého očkovaného jedince desítky malých počítačových čipů nanovelikosti. (12) Tyto „nanočipy“ jsou navrženy tak, aby obešly lidskou mozko-krevní bariéru a nakonec se usadily v mozkových neuronech. Poté, co dosáhnou svého zamýšleného místa určení v neuronech lidského mozku, tyto neskutečné nanočipy pak navrženy tak, aby komunikovali přes satelity s tajným hlavním počítačem, a nic netušící oběť se tak stává nevědomým špionážním nástrojem. Oči oběti se stanou dálkovými kamerami NSA a její uši se stanou odposlouchávacím zařízením. To je samozřejmě velmi geniální, při nejmenším – ale velmi, velmi nebezpečným pro lidskou svobodu a soukromí. Nové RFID čipy mají neuvěřitelnou kapacitu 128-bitové ROM (13) (tolik jako mnoho notebooků) pro ukládání jedinečných 38 místných čísel, která jsou pak dána do databáze hlavního počítače, spolu se záznamy čipu o jedinečné struktuře DNA oběti. Každá lidská myšlenka, reakce, sluchový vjem a vizuální pozorování způsobuje v mozku a jeho elektromagnetickém poli jisté neurologické potenciály, špičky, a vzorce, které lze nyní dekódovat do myšlenek, obrázků a hlasů v hlavním počítači.

Elektronický šmírovací systém NSA ukrytý v podzemí ve Ft. Meade může dnes simultánně sledovat a zabývat se miliony lidí. Každý z nás má v mozku jedinečnou bioelektrickou rezonanční frekvenci, stejně jako má každý člověk jedinečné otisky prstů. Pomocí elektromagnetické frekvenční (EMF) stimulace mozku, plna zakódované těmito 128-bitovými ROM nanočipy, lze do mozku vyslat specifické pulzující elektromagnetické signály, které způsobí, že cílová osoba zažije žádoucí hlasové a vizuální efekty. Mimo to, že mají oči a uši vysílající signály do hlavního počítače, tento počítač může také rovněž manipulovat samotnými myšlenkami a fyzickým chováním oběti! To je velmi reálná forma elektronického válečnictví. Američtí astronauti dostali před cestou do vesmíru implantáty, aby bylo možné sledovat jejich myšlenky a aby veškeré jejich emoce mohly být nepřetržitě zaznamenávány počítači NASA v Houstonu.

Skvělá stránka, která toto vše vysvětluje velmi podrobně:

https://preventdisease.com/news/09/100509_injectable_nano_microchips.shtml

Rovněž bych velmi doporučoval, aby si všichni, kdo čtou tuto stránku, udělali čas a shlédli 5 dílnou prezentaci s názvem „“Jeden sálový počítač, který je ovládá všechny“ na YouTube na této adrese:

https://www.youtube.com/watch?v=XVWNlvI-eB4

To je přesně důvod, proč Obama chce omezit a oklestit internet – protože je tam tolik pravdy – a "oficiální“ média nemohou kontrolovat jeho obsah! Dívejte se a učte se, dokud jste toho ještě schopni!!

Nanočipy odstraněné z „prachu“, který měl tvořit povlak vakcíny proti „H1N1“, v porovnání s lidským vlasem.

 

 

 

Dyncorp vlastní konzultační skupinu Phoenix – školitele špionů

Dne nebo kolem 20. října 2009 DynCorp Intl. Dokončila svoji akvizici ve virginské Alexandrii sídlící Phoenix Consulting Group. Předtím v září internetová stránka Phoenix Consulting Group, https://www.intellpros.com/, obsahovala celkem podrobně graficky vyvedené informace, že poskytuje výcvik pro VŠECHNY důstojníky rozvědky ve VŠECH odnožích výzvědné komunity – do CIA, NSA, po námořní rozvědku, armádní rozvědku atd. Nyní, kdy Dyncorp Phoenix Consulting vlastní, je její internetová stránka velmi vágní přesně u toho, jaké „kurzy špionáže“ poskytuje – a samozřejmě i u toho, komu přesně je „výcvik“ nabízen.

Při komentování fúze generální ředitel DynCorp Bill Ballhaus prohlásil: „Tato akvizice je konzistentní s našim cílem urychlit růst, rozšířit nabídku služeb a proniknout do nových segmentů.“ „Schopnosti Phoenixu doplňují podnikání DynCorp International a rozšiřují naši schopnost poskytovat zajímavé služby výzvědné komunitě a klientům z oblasti národní bezpečnosti. Tato akvizice nadále posílí DynCorp International jako špičkového poskytovatele specializovaných klíčových služeb pro mise civilním a vojenským vládním agenturám na celém světě.“

Ohromující je, že tak velká fúze prošla v médiích prakticky bez povšimnutí. Podnikání DynCorp musí být velmi ziskové, aby to ospravedlnilo tak velkou akvizici za hotové.

Nyní, zdá se, internetová stránka DynCorp/Phoenix propaguje lekce špionáže pro soukromý sektor/Fortune 500. Výňatek z jejich internetové stránky propagující jejich korporátní kursy:

Já špion: Váš konkurent vás špehuje. Takže co je na tom špatně?

William Green

Desítky studentů přichází do Disneyho Paradise Island v Orlandu na Floridě. Je mírná únorová noc a mají něco za lubem. Byli určeni, aby oslovovali cizince a získávali od nich tajemství.

Ava Youngblood si volí krajana z Philadelphie. Během několika minut zjistila, že vydělává 1,500 dolarů týdně, ztratil své úspory při rozvodu a vlastní dům za 150,000 dolarů.

Další student si odchytá podnikatele z Arkansasu, rychle zjišťuje, že má na svém účtu nejméně 1,000 dolarů. Student zvažuje, že si zapíše číslo podnikatelovy karty American Express.

Škola pro vydírače a mistry podvodů? Ne. Jde o korporátní zaměstnance účastnící se kurzu zaplaceného jejich šéfy. Jejich učitelem je William DeGenaro, který pracoval v kontrarozvědce pro americkou vládu, a John Nolan, který strávil část své 22-leté kariéry ve vojenské rozvědce získáváním a výcvikem špionů v Německu, Kambodže a Vietnamu.

Nejlepší korporátní špiclové se jeví být nevinnými a přátelskými – a vědí, jak ze sebe dělat hlupáky.

K dalším talentům Centra pro operační podnikovou rozvědku patří  John Quinn, který pracoval pro CIA jako špion v Tokiu, a generálporučík (ve výslužbě) James Williams, bývalý ředitel americké Obranné výzvědné agentury (DIA).

Studenti jsou zde, aby se naučili jak pomoct svým zaměstnavatelům získat „konkurenční výzvědné informace“. Ty se mohou týkat designu a ceny chystaného produktu konkurenta, přínosu získání podnikání konkurenta nebo nebezpečí vstupu na nový trh.

Je-li podnikání válkou, společnosti potřebují výzvědné informace o druhé straně. To je předpoklad, na jehož základě škola funguje. Skripta kurzů tuto válečnickou mentalitu posilují citacemi Johna Le Carre a z Umění války Sun Tzu: „Špioni jsou nejdůležitějším prvkem války, protože na nich závisí schopnost armády jednat.“ (15)

Dyncorp je parterem NSA

Co je však morálně pochybné ohledně „korporátního výcviku“ zmíněného výše je, že po přezkoumání informací z veřejné internetové stránky DynCorp může člověk zjistit, že DynCorp, globální „soukromá“ a „nezisková“ korporace je očividně jedna ruka s „veřejnou“ společností, Agenturou národní bezpečnosti, která působí na účet daňových poplatníků.

Například DynCorp v současné době nabízí post „ředitele pro řízení získávání lidí z výzvědné komunity“, vyžadující bezpečnostní prověrku SCI/NSA „přísně tajné“. Jak přesně může „soukromá“ korporace nabízet zabezpečení s „přísně tajné“ NSA? To je choromyslné!

Inzerát na tuto pizici dále prohlašuje:

„PRAXE: Musí doložit praxi ve vývoji oboru rozvědky (IC) a mít patřičné dovednosti, a musí mít nejméně 10 letou praxi v relevantní oblasti z IC/DoD (ministerstva obrany), konkrétně v práci pro Agenturu národní bezpečnosti (NSA), Národní průzkumnou agenturu (NRO) nebo Národní geokosmickou agenturu (NGA), kdy přednost je dávána praxi v NSA. Kandidát musí mít prokazatelné schopnosti pro velké příležitosti (USD100+M) s vysokou mírou úspěšnosti v prostředí vládních kontraktů. Kandidát musí předložit historii rozvržení, definování strategie a budování krycího příběhu jak pro velké, tak malé příležitosti.“ (16)

Co přesně je myšleno „řízením získávání výzvědné komunity“, „prokázanými záznamy o získání“ a „získávacími schopnostmi“? Abych našel na tuto otázku odpověď, našel jsem si „základy“ vytištěné federálním ministerstvem spravedlnosti s názvem „Pochopení výzvědné činnosti vynucování práva současnosti: Koncept a definice“. (17) Překvapivě, výraz „získávání“ je definován jako úspěšné získávání citlivých zákonem chráněných informací, jakýmkoliv dostupným médiem elektronického šmírování. Takže v případě DynCorp hledají jedince, který bude „řídit získávání: s potenciální hodnotou nad 100 milionů dolarů ve velmi lukrativním „prostředí vládních kontraktů“!

Ujistěme se, že tento scénář plně chápeme. DynCorp se dává dohromady se super špionážní sítí NSA a jejími daňovými poplatníky placenými telekomunikačními špionážními satelity, aby mohla poskytnout příznivé zacházení svým „obchodním partnerům“ v rozsáhlých kontraktech americké vlády. Připadá mi, že daňoví poplatníci se tím opravdu dostávají do žumpy! Nicméně nemějte strach, pokud jste malá soukromá společnost předkládající konkurenční nabídku ve velkém vládním kontraktu a bojíte se, že vaše telekomunikace mohou být napíchnuty, vždy si můžete najmout NSA vycvičeného „certifikovaného etického hackera“, jako pana Haywood McDowella (18), a nasimulovat si „hacknutí“ vaší sítě! Jakéžto vydírání! Děsivé na tom je, že jde očividně a nový „růstový obor“ – certifikované etické hackování (CEH), certifikace a výcvik. Nebyl bych ani v nejmenším překvapen, kdyby DynCorp/Phoenix poskytovala i „certifikaci“.

NSA rozšiřuje své „vydírání“ do Utahu – z jakého důvodu?

V závěru tento dokument ukázal, že NSA nejen dodává satelitní špionáž americké vládě a Pentagonu, ale také očividně spolupracuje s „obchodními klienty“, jako DynCorp International, IBM, a dalšími společnostmi Fortune 500, aby jim poskytla konkurenční výhody na „globálním“ trhu. Mělo by být jasné, že tato „veřejná“ byrokracie vydělává nehorázné sumy na infrastruktuře financované daňovými poplatníky. Je to neskutečné, chtějí dokonce ještě více pravomocí a kontroly na úkor daňových poplatníků.

Na místě zvaném „Camp Williams“, 30 mil jižně od Salt Lake City v Utahu – je americký daňový poplatník žádán, aby zaplatil nejméně 2 miliardy dolarů za nové  špičkové „středisko pro sběr dat“ Agentury národní bezpečnosti. Toto „datové středisko“ se bude rozkládat na 200 akrech a mít budovu o rozloze 1 milionu čtverečních stop, aby do ní mohl být dán super počítač „nové generace“, který bude spotřebovávat nejméně 36 megawattů elektřiny – více, než spotřebuje v současné době celé Salt Lake City! Jaký typ nového počítače, vzhledem k pokroku v nanotechnologii zmíněného v tomto dokumentu, bude potřeba, aby spotřeboval tolik proudu a zabral tolik místa v zabezpečeném zařízení? Co přesně má toto „datové středisko“ dělat? Současné zařízení NSA již je při využívání své satelitní špionáže a hackování extrémně účinné – co přesně je „další úroveň“ ke které chtějí získat přístup? Bohužel všechny požadavky na byť nejzákladnější zveřejnění údajů všechny úrovně „výzvědné“ komunity ignorovaly. (19)

Tvrdím, že dokud se daňovým poplatníkům nedostane úplného zveřejnění, není důvod, proč by mělo být „datové středisko“ budováno. Je toho prostě v sázce příliš mnoho, než abychom si vystačili se „slepou důvěrou“. Mohlo by jít o „Jeden sálový počítač jim vládne všem, a v temnotě za nimi“?

Selský rozum a minulá historie nás nevedou k jinému logickému závěru.

 

Zdroj:Osud