Rusko nařizuje raketovou pohotovost po záhadném „písečném vortexu“ v Německu

23.10.2011 11:02

 

Ačkoliv ruští vědci zatím nebyli schopni určit, co tato „komunikace“ znamená, pokračuje zpráva, vlivy na naši planetu jsou široce pozorovány, protože tyto dva asteroidy vystřelují „modré paprsky“ do horní vrstvy atmosféry Země (obrázek), které byly zachyceny na video v Rusku, Novém Zélandu a Mezinárodní kosmickou stanicí (viz videa zde).

Šokující „přísně tajná“ zpráva připravená ruským ministerstvem pro nouzové situace (EMERCOM) na setkání minulý týden s premiérem Putinem v oblasti Novgorod varuje, že naše planeta Země je „pod útokem“ doposud neznámé „mimozemské entity“, na což ruský prezident Medveděv zareagoval rozkazem, aby druhý regiment protiraketového systému S-400 Triumf chránil Moskvu před „cíly“ na nízké oběžné dráze.

Podle této zprávy se mimořádná exploze gama záření (obrázek) byla poprvé pozorována v hlubokém vesmíru 28. března satelitem NASA Swift a trvala bezprecedentních 12 dní, a zdá se, že jde o „komunikaci“ s masivním asteroidem 2010 SO16, největší kosmickou skálou kdy objevenou blízko u Země a asteroidem 2005 YU55, kulatým minisvětem o průměru asi 400 metrů, který se začátkem listopadu přiblíží k naší planetě na nepatrnou lunární vzdálenost 0,85.

Ačkoliv ruští vědci zatím nebyli schopni určit, co tato „komunikace“ znamená, pokračuje zpráva, vlivy na naši planetu jsou široce pozorovány, protože tyto dva asteroidy vystřelují „modré paprsky“ do horní vrstvy atmosféry Země (obrázek), které byly zachyceny na video v Rusku, Novém Zélandu a Mezinárodní kosmickou stanicí (viz videa zde).

Tato zpráva EMERCOM dále uvádí, že jeden z těchto „modrých paprsků“ vytvořil masivní „vortex“, který se v pátek otevřel nad severním Německem a uvrhl téměř 100 aut do naprostého chaosu (obrázek), kdy zemřelo 8 lidí a dalších 41 zraněno.

Ještě více alarmujícím v této zprávě je, že uvádí, že jak se tyto dva velké asteroidy za posledních dvacet let přiblížily k Zemi, větry na naší planetě se záhadně také zvýšily, což je šokující zjištění, dále potvrzené místo-kancléřem Ianem YoungemTechnologické univerzity Swinburne v australském Melbourne, který zjistil, že náš svět se za posledních dvacet let stal bouřlivějším, větry zesílily v průměru o 5% a extrémně silné větry způsobené bouřemi vzrostly ještě více, o 10%.

Stejně alarmující v této zprávě je, že ozónová vrstva Země utrpěla toto jaro nad Arktidou rekordní ztrátu, v důsledku těchto „modrých paprsků“, které narušily magnetické stínění naši Země, nález dále potvrzený Světovou meteorologickou organizací, která uvedla, že pozorování ze země, balonů a satelitů ukazují, že tato oblast utrpěla od začátku zimy do března 40% ztrátu ozónového sloupce.

Tato zpráva EMERCOM také uvádí, že tyto dva velké asteroidy jsou zodpovědné za mnoho zpráv z celého světa o tom, že se na obloze objevila dvě slunce, jako v Číně minulý měsíc, kde byla tato příhoda vysílána v národních zprávách (viz video zde).

Je důležité poznamenat, že v této zprávě se také uvádí, že dalším nebezpečím pro naši Zemi v důsledku přítomnosti těchto velkých asteroidů jsou jejich gravitační pole, nasměrovávající k naší planetě každé jaro ohnivé koule, jako koule vybuchnuvší na obloze minulý týden nad americkým státem Tennessee, kdy Bill Cooke z meteoritického střediska NASA v prohlášení uvedl: „Z důvodů, které plně nechápeme, se počet jasných meteorů zvyšuje v týdnech kole, jarní rovnodennosti.“

Ohledně toho, co nebo kdo stojí za těmito šokujícími útoky na naši planetu, jsme dostali vodítko minulý týden, kdy domácí špionážní agentura Spojených států vyzvala FBI, aby zveřejnila jednu ze svých nejtajnějších zpráv (foto obrázek), potvrzující, že mimozemšťané v USA přistáli během toho, co je nyní nazýváno incident UFO v Roswellu.

Podle tohoto dokumentu FBI byla zpráva s názvem „Létající talíře“ zaslána řediteli FBI J. Edgaru Hooverovi z hotelu Guy, kde zvláštní agent pověřený Washingtonem operacemi v terénu v r. 1950 uvedl, že americká armáda v r. 1947 „získala tak zvané létající talíře v Novém Mexiku“, a popsala je jako „kruhové objekty se zvýšenými středy, o průměru přibližně 15 metrů, s posádkou tří těl lidského tvaru, avšak jen necelý metr vysokými, oblečenými do kovového oděvu velmi jemné textury, kdy každé tělo bylo zabandážováno podobně, jako v tlakových oblecích používaných rychlostními letci a zkušebními piloty.“

Důvody, proč FBI zveřejnila tento přísně tajný dokument v době, kdy je celý svět nadále tlačen do propasti, a proč bylo připuštěno, že americká armáda a minulé americké režimy utratily stovky milionů za pokus zatajit to před lidmi, neznáme.

Avšak víme, aspoň co se týká Američanů, že jejich CNN minulý týden uvedla, že prodeje bombových krytů/krytů pro přežití v USA minulý rok vzrostl o neskutečných 4,000%, což ukazuje na rostoucí strach mezi lidmi z toho, co brzy přijde, a o čemž mnozí věří, že to souvisí se starodávnými proroctvími indiánů Hopi souvisejícími s koncem současného věku.

V naší zprávě z 1. března „Rusko varuje, že „řízená“ kometa směřuje k Zemi“ jsme dále zdokumentovali, že Američané nejsou jediní, kdo se bojí, protože Rusko vybuduje do roku 2012 dalších 5,000 bombových krytů také, ale na rozdíl od USA bude chránit běžné lidi a nejen elitní třídy, které získaly bohatství zlodějnou ve velkém.

Ačkoliv mnozí na západě se nadále starodávným proroctvím souvisejícím s těmito časy, která Sorcha Faal dobře zdokumentovala ve svých klíčových pracích „Masky temných bohů: Přicházející destrukce planety Země“ a „Začíná bitva o trůn tohoto světa: Návrat válečníků Einherjar“, vyhýbají, stojí za poznamenání, že každým dnem začínají titulky nejoficiálnějších světových novin připomínat titulky zpráv, které jsme mohli docela dobře napsat sami.

Nakonec, opravdu nejde o nic nového pod sluncem, co se stalo dříve stane se opět, a nyní náš svět slepě klopýtá ke konci tohoto věku.

Zdroj:Osud