údajná Hitlerova lebka patří ženě

23.10.2011 07:56

Britský Mail Online: Historie zřejmě bude přepisována - údajná Hitlerova lebka patří ženě mladší jak 40 let, vůdce zřejmě nezahynul ve svém bunkru

Adolf Hitler se možná nezastřelil a asi ani nezemřel ve svém bunkru, objevilo se včera. Fragment lebky, o kterém se desítky let předpokládalo, že patřil nacistickému vůdci, patří podle nejnovější analýzy DNA ženě pod 40 let. Pozn. jm: Tuto zprávu uveřejňuje český OSUD jako první o půlnoci z pondělí na úterý 29.9.2009 (11-9-11), postupně jí zřejmě budou citovat všechna další česká a slovenská masmédia, která jsou se svými rozbujelými redakcemi a rozpočty mnohem pomalejší. :) Schválně sem potom dopíši časy uveřejnění, až se soudruzi redaktoři proberou. :) Tedy aspoň doufám, že to vydají. Kolem 2. světové války panuje spousta "oficiálních lží". :) Je jasné, kdo a proč je šíří. Aktualizace 29.09. 14:58 Rusové tvrdí, že žádná analýza DNA neproběhla

 

Adolf Hitler se možná nezastřelil a asi ani nezemřel ve svém bunkru, objevilo se včera.

Fragment lebky, o kterém se desítky let předpokládalo, že patřil nacistickému vůdci, patří podle nejnovější analýzy DNA ženě pod 40 let.

Vědci a historici po dlouhou dobu mysleli, že se Hitler zastřelil sám do hlavy poté, co vzal pilulku kyanidu dne 30. dubna 1945, aby nepadl do zajetí.

Část lebky, společně s dírkou po kulce - byla vzata u fúhrerova bunkru ruskou armádou a ochraňována sovětskou zpravodajskou službou.

Nyní tedy bude muset být příběh Hitlerovy smrti přepsán jako záhada - a konspirační teoretici zřejmě budou lačnit po možnosti, že ve svém bunkru vůbec nezahynul.

Tradiční příběb hovoří o tom, že Hitler spáchal společně s Evou Braunovou sebevraždu, když Rusové odstřelovali Berlín.

I když někteří historici zpochybnili, že by se zastřelil s poukazem, že jde o nacistickou propagandu, která z něj měla udělat hrdinu, ale dírka v lebce měla tento příběh potvrzovat, když byla v roce 2000 v Moskvě vystavena.

Ale nyní byly zveřejněny DNA analýzy amerických vědců.

"Nyní víme, že lebka odpovídá ženě mezi 20 až 40 lety věku," říká archeolog Nick Bellantoni z University of Connecticut.

celý článek se včera objevil ZDE v britském deníku Mail Online

 
 
Pozn. jm: Tuto zprávu uveřejňuje český OSUD jako první o půlnoci z pondělí na úterý 29.9.2009 (11-9-11), postupně jí zřejmě budou citovat všechna další česká a slovenská masmédia, která jsou se svými rozbujelými redakcemi a rozpočty mnohem pomalejší. :) Schválně sem potom dopíši časy uveřejnění, až se soudruzi redaktoři proberou. :) Tedy aspoň doufám, že to vydají. Kolem 2. světové války panuje spousta "oficiálních lží". :) Je jasné, kdo a proč je šíří.
 
Tak Novinkám.cz to trvalo zhruba 24 hodin poté, co se objevila zpráva v zahraničních médiích.. což je u tak důležité zprávy dost.

Lebka dosud připisovaná Hitlerovi patří ženě (Novinky.cz, 29.9.2009 13:47)

Aktuálně.cz si tím časem docela šplhlo, 11:55 :):

Hitler je Hitlerová. Jeho lebka patří dle DNA ženě.

Klaním se však před slovenskými zpravodajci, konkrétně Pravda.sk, ta vydala zprávu téměř okamžitě, jak mne upozorňuje čtenářka Janka:

Rusi sa zmýlili, Hitlerovu lebku nikdy nenašli. Umrel vôbec v bunkri? (Pravda.sk, 28.9.2009 15:46)

Rusové však tvrdí: Žádná americká analýza neproběhla!

Zdroj:Osud