Umřeme na pozitivní ionty? Žijte negativně!

23.10.2011 11:14

 

 
Ano, Země je skutečně přesycena kladnými ionty. Je vcelku jedno, zda přicházejí z galaktického středu, Slunce, nebo je vytváří HAARP. Prostě jsou tady a lidský organismus si s nimi v takové míře nedokáže poradit. Pokud stále nevíte, o čem mluvím, vybavte si vzduch před bouřkou (kladné) a po bouřce (záporné). Tedy dříve tomu tak bývalo, nyní bohužel ani bouřka již do atmosféry převahu záporných iontů nepřináší.

Psal jsem o tom již v prvním dílu své knihy 2012 Zlatá brána otevřena. Dopřávejte si záporné, negativní ionty! Takže, mimo jiné, když vám někdo říká: buďte pozitivní, nepřeje vám nic dobrého. Ale pokračujme dál. Teprve v posledníd době mi dochází, o čem to všechno je.

Výrazně napovídá i tenhle článek na matrixu:

Vodopády, jezera, déšť, půda, hory, lesy, štěstí, orgasmus atd. ... jsou příklady přirozené negativní ionizace. Slunce, galaktické paprsky, bolest, všechny typy záření atd... jsou příklady pozitivní ionizace.

Ano, Země je skutečně přesycena kladnými ionty. Je vcelku jedno, zda přicházejí z galaktického středu, Slunce, nebo je vytváří HAARP. Prostě jsou tady a lidský organismus si s nimi v takové míře nedokáže poradit. Pokud stále nevíte, o čem mluvím, vybavte si vzduch před bouřkou (kladné) a po bouřce (záporné). Tedy dříve tomu tak bývalo, nyní bohužel ani bouřka již do atmosféry převahu záporných iontů nepřináší. Ano, před bouřkou je vzduch k zalknutí, těžko se dýchá. V podstatě tak, jak vnímáme v poslední době všichni. Zadýcháváme se více, jak dříve.

Příroda sama má snahu zneutralizovat nepřirozený stav, proto v poslední době tolik bouřek.

A vida, v Německu včera spadla střecha kostela.

Dva mrtví po zřícení střechy kostela v Berlíně:

Dva lidé včetně faráře zahynuli v Berlíně poté, co se zřítila střecha kostela rumunské pravoslavné církve. Pět dalších osob utrpělo podle lékařů silný šok. Neštěstí se stalo ve čtvrti Westend. Příčina zatím není jasná.

Církev začíná dojíždět na to, co sama nalíčila nas své ovečky. Chrámové lodě z nich totiž doslova vysávají energii, konkrétně záporné ionty. Chcete-li se v kostele nabít, nechoďte dovnitř, kde se vám pravděpodobně (až na výjimky) udělá špatně, ale opřete se zvenku (!) o stěnu kostela. Opravdu nyní tedy začnou padat kostely? Nelze to vyloučit.

To, že je největším vysavačem záporných iontů nám. a chrám sv. Petra v Římě asi také nebude žádný překvapením.. konec konců ti, kteří přežili vážné dopravní nehody po cestě z různých katolických slavností a setkání s Papežem, všech těch urbi et orbi, vědí o únavě po takové celebrii své.

Co dělá takový orgonit? No ano, zaplavuje atmosféru zápornými ionty.

Také nemáte chvílemi vůbec chuť na sex? Ach ano, mohou za to přebytečné kladné ionty všude kolem vás, i ve vás. Vystavte se působení těch záporných a očekávejte neukojitelnou chuť.

Buňky zdravého lidského organismu mají záporný potenciál v rozmezí 70-90 milivoltů, stresované či poškozené buňky mají záporný potenciál pouze v hodnotě 10-20 milivoltů, nejsou schopné přijímat živity, ani vylučovat toxiny. 

To proto je nám v poslední době čm dál hůře, když se ocitáme v blízkosti vysílačů (ale také ostatních "pozitivně nabitých" lidí mudlovského typu). Zatímco dříve jsme byli jakž takž v rovnováze, nyní jede tělo na doraz a nemá kde brát. To proto je nám tak dobře, když si sundáme boty, chodíme bosi a kladný náboj odchází do země.

Takže kde záporáky brát? Povinnou výbavou se asi stane do vašich domovů či kanceláří silný ionizér, trh jich nabízí desítky druhů. Záporné ionty samozřejmě naleznete také u moře a v lese, zkrátka v přírodě. Aspoň do nedávna tam byly. Sehnat se dá i ionizátor do auta (může to zabránit budoucím problémům typu výbuch či požár). To, že záporné ionty dodávají do vzduchu i tolik populární solné lampy, je bohužel fáma, pokud jich nemáte vedle sebe 40, aby byl efekt jakž takž znát. Ale solné jeskyně (některé!) už by vám tuto službu poskytnout měly a můžete se po nich cítit doslova jako znovuzrození. Nebo si zajděte na specializovanou lázeňskou proceduru floating. A živý oheň záporné ionty samozřejmě vytváří, blahoslavení ti, kteří mají doma krb (pozor, plechová kamna záporné ionty hned neutralizují kladnými).

Tak vidíte, zase vám všechno důležité řekli obráceně, že? Mínus vám dělá dobře, plus vám bere energii a životy.

Takže vzkaz a doporučení pro tuto dobu je jediné: ŽIJTE OBRÁCENĚ (než vás naučily škola, společnost, věda či církev), ŽIJTE NEGATIVNĚ !

Zdroj:Osud