Wikileaks: Obama poslán do „bunkru 2012 ALICE“ kvůli norské spirále na nebi neznámého původu

23.10.2011 10:53

 

V naší zprávě z 6. ledna 2010 jsme také uvedli s tím související katastrofické klimatické události, kdy celá severní polokoule (náhodou?), téměř přesně o rok později, trpí tvrdým útokem arktických systémů plynoucích směrem na jih k rovníku a zanechávající miliony lidí v USA, Británii, Evropě a Asii mrznout v silných mrazech a bezprecedentních sněhových srážkách.

Nová zpráva připravená pro premiéra Putina ředitelstvím zahraniční rozvědky (GRU) ohledně tisíců tajných dokumentů patřících Spojeným státům, které unikly prostřednictvím evropské alarmistické stránky  WikiLeaks, uvádí, že prezident Obama a americký ministr obrany Robert Gates byly loňského prosince (2009) přepraveni do toho, čemu Američané říkají „bunkr 2012 ALICE“, po záhadném úkazu, který se stal známý jako „norská spirála“.

Norská spirála (obrázek), zmíněná v tomto uniklém telegramu, je ta, o které jsme informovali v naší předešlé zprávě z 10. prosince 2009 s názvem „Útok na božská „nebeská“ světla na norské obloze“, kdy jsme poznamenali, že tato záhadná událost souvisí jak s americkým HAARP, tak velkým urychlovačem CERN LHC, kdy na obou byly v té době prováděny testy.

V naší zprávě z 6. ledna 2010 „Únik norské časové díry uvrhl severní polokouli do chaosu“ jsme také uvedli s tím související katastrofické klimatické události, kdy celá severní polokoule (náhodou?), téměř přesně o rok později, trpí tvrdým útokem arktických systémů plynoucích směrem na jih k rovníku a zanechávající miliony lidí v USA, Británii, Evropě a Asii mrznout v silných mrazech a bezprecedentních sněhových srážkách.

Poznámka: Následující odstavec obsahuje odkaz, kde se můžete podívat na tento uniklý americký telegram sami, ale pozor, americká vláda nařídila všem svým zaměstnancům a smluvním partnerům si tyto telegramy neprohlížet bez patřičné bezpečnostní prověrky.

Podle této zprávy poslalo americké velvyslanectví v norském Oslo „přísně tajný“ telegram „NORTHCOM“, kde se uvádí následující:

1. (S)Reakce RNoAF na spirálovou anomálii HAARP/CERN byla omezena na 175 km, kdy testovací parametry odpovídaly 3 stupňům úhlového přístupu.

2. (S)Stanoviště doporučuje aktivaci bunkru ALICE projektu 2012 pro POTUS/SECDEF.

 

Tato zpráva GRU dále vysvětluje řadu výrazů použitých v telegramu, včetně:

1)   Identifikátor subjektu NORSKO: Reakce CI/KR pro NORTHCOM znamená, že tento telegram je zpráva o kritické infrastruktuře a klíčových zdrojích (CI/KR) od amerického velvyslanectví v Oslo americkému velitelství Sever (NORTHCOM).

2)   Klasifikace telegramu PŘÍSNĚ TAJNÉ popisuje použití podle prezidentského dekretu prezidenta Obamy č. 13526, a to, že pro obsažené informace to znamená, že „u neoprávněného zveřejnění lze oprávněně očekávat, že způsobí mimořádně velké škody národní bezpečnosti“.

3)   Řádek uvádějící NODIS USNORTHCOM gen.mjr. Thompson znamená způsob přenosu použitý pro zaslání tohoto telegramu, v tomto případě Online informační systém pokynů NASA (NODIS) a jeho příjemce NORTHCOM.

4)   Řádek uvádějící NSPD 81/HSPD-20: DECL: 03/20/2019 TAG EXDIS, ROGER, DOCKLAMP znamená pravomoc, podle které byl tento telegram zaslán, v tomto případě prezidentský dekret amerického prezidenta o národní bezpečnosti (NSPD 51) a prezidentský dekret o bezpečnosti otčiny (HSPD-20). Výrazy EXDIS, ROGER, DOCKLAMP znamenají další autorizované „kanály“, kterými lze tento telegram zaslat.

5)    RNoAF znamená Královské norské letectvo.

Tato zpráva však neobsahuje vysvětlení ohledně významu spojení „…spirálová anomálie byla omezena na 175 km, kdy testovací parametry odpovídaly 3 stupňům úhlového přístupu“, ale „souvislost“ těchto záhadných anomálií jak s HAARP, tak CERN je zmíněna jasně.

Nicméně nejdůležitějším je u tohoto telegramu poznamenat, že řádek „stanoviště doporučuje aktivaci bunkru ALICE projektu 2012 pro POTUS/SECDEF“ znamená amerického prezidenta (POTUS) a ministra obrany (SECDEF).

To, co znamená „bunkr ALICE projektu 2012“, tato zpráva také nekomentuje.

Co však lze z tohoto jazyka dovodit je, že ať nad Norskem loňského 8. prosince došlo k čemukoliv, způsobilo to v amerických ozbrojených složkách takový poplach, že radili svému prezidentovi a ministru obrany ukrýt se v dříve neidentifikovaném bunkru. Je také zvláštní, že téměř okamžitě po této „události“ začal americký Bílý dům s obrovským a tajným stavebním projektem, chráněným, podle amerických zpravodajských zdrojů, před návštěvníky „bludištěm plotů“.

Nejděsivější je na tomto telegramu zmínka o r. 2012, obzvláště v souvislosti s bunkrem určeným pro nejvyšší americké politické a vojenské představitele a s mnoha starodávnými proroctvími, která s tím souvisí.

A především tento telegram jasně ukazuje, a podobných budou bezpochyby zveřejněny ještě stovky tisíc, že americká vládnoucí třída drží své občany neinformované jak ohledně skutečného stavu světa, ve kterém žijí, tak ohledně nebezpečí, kterým budou brzy čelit.

Zdroj:Osud