Zarážející nové důkazy, že pandemie „prasečí chřipky“ je vytvořená člověkem: obvinění z pokusu o masovou genocidu

18.10.2011 17:29

Zarážející nové důkazy, že pandemie „prasečí chřipky“ je vytvořená člověkem: obvinění z pokusu o masovou genocidu

 
Primární motiv stojící za touto zločineckou aktivitou je také primární příčinou většiny vražd v dnešním světě, a tento motiv je jednoduchý: VELKÉ PRACHY. Miliardy dolarů tekoucích zisků z vládních kontraktů po celém světě. Poskytnu důkazy, které ukážou, že Novartis Pharmaceuticals z Basileje ve Švýcarsku konspirovala spolu se zkorumpovanými „vědci“ z Institutu patologie americké armády ve Fort Detrick v Marylandu, aby vytvořili „nový“ kmen viru „chřipky“ zbraňové kvality, prostřednictvím „reverzního inženýrství“ u smrtícího kmene z r. 1918, kterýžto kmen byl ve zlém úmyslu a tajně vypuštěn do světa v březnu a dubnu 2009 za primárním účelem vytvořit celosvětovou paniku dožadující se očkovacího materiálu Novartis.

 

 

Patent Novartis podrobně a obvinění z hromadné vraždy

A. True Ott, PhD, ND
26/7/09
 
 

Podezřelí z vraždy jsou buď usvědčeni, nebo osvobozeni na základě soudu předložených důkazů, které obvykle uvedou motiv, příležitost a časovou posloupnost, v kombinaci s fyzickými dokumenty. Aby takové přesvědčivé důkazy detektivové nebo federální agenti nashromáždili, často stráví měsíce sledováním stop a výslechem svědků. Ve fázi přelíčení je důležitá rekonstrukce po sobě jdoucích událostí. Předkládám, že tento dokument poskytne více než dostatek přesvědčivých důkazů, aby to vyústilo aspoň v řadu trestních obvinění z hromadné vraždy a konspirace s cílem spáchat světovou genocidu týkající se vedení farmaceutické firmy Novartis a agentů a dalších.

PRIMÁRNÍ MOTIV

Primární motiv stojící za touto zločineckou aktivitou je také primární příčinou většiny vražd v dnešním světě, a tento motiv je jednoduchý: VELKÉ PRACHY. Miliardy dolarů tekoucích zisků z vládních kontraktů po celém světě. Poskytnu důkazy, které ukážou, že Novartis Pharmaceuticals z Basileje ve Švýcarsku konspirovala spolu se zkorumpovanými „vědci“ z Institutu patologie americké armády ve Fort Detrick v Marylandu, aby vytvořili „nový“ kmen viru „chřipky“ zbraňové kvality, prostřednictvím „reverzního inženýrství“ u smrtícího kmene z r. 1918, kterýžto kmen byl ve zlém úmyslu a tajně vypuštěn do světa v březnu a dubnu 2009 za primárním účelem vytvořit celosvětovou paniku dožadující se očkovacího materiálu Novartis.

Důkazy také jasně ukážou, že materiál vakcíny Novartis je ve skutečnosti navržen tak, aby usnadnil další mutaci pandemie na více smrtící vlny stále více zhoubné a smrtící nemoci, a nikoliv aby zamezil a omezil existující. Důkazy ukážou, že Novartis je vědomě použita (a extrémně dobře zaplacena), aby usnadnila provedení rozhodnutí Římského klubu globální elity; kterážto rozhodnutí jasně volají po masivní a náhlé depopulaci jistých segmentů pozemské lidské populace.

PRIMÁRNÍ DŮKAZY

Aby se tak obrovské zisky plynoucí z vykonstruované globální chřipkové pandemie mohly zrealizovat, vyžaduje si to samozřejmě podrobné plánování. Musí být zažádáno o patenty chránící vlastnictví vakcíny proti chřipce a musí být zajištěny dříve, než je pandemický virus vypuštěn, aby se minimalizovala konkurence a maximalizoval zisk. Při biologickém útoku této povahy je načasování extrémně důležité. Skutečně, důkazy jsou jasné a Novartis zažádala o takový patent 4. listopadu 2005 a Americký patentní úřad tuto žádost přijal a vydal americký patent č. 20090047353 na „dělenou vakcínu proti chřipce s pomocnými látkami“ dne 19. února 2009. (Viz dole).

S tímto, nyní zajištěným, patentem mohli nyní konspirátoři bez problémů vytvořit poptávku po jejich „nové“ dělené vakcíně proti chřipce tím, že vypustili pandemický virus „nové“ dělené chřipky (kombinující více virů) z vojenské laboratoře do nic netušícího lidského hostitele. https://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2009/06/17/AR2009061703271.html

Úderné titulky o tak zvané „prasečí chřipce“ dnes jsou ve skutečnosti o rekombinačním či „děleném“ viru chřipky skládajícím se z kmene A ptačí chřipky (H5N1), prasečí chřipky (H1N1) a několika kmenů lidské chřipky (H3N2). A podobně jako zabijácká chřipka z r. 1918, která zabila bezpočet milionů lidí, byla rekombinantem či „děleným“ virem chřipky složené z ptačí chřipky, prasečí chřipky a mnoha kmenů lidské chřipky.

ZLOČINNÁ ČASOVÁ POSLOUPNOST

Zločinná časová posloupnost začíná v r. 1997, kdy dr. Jeffrey Taubenberger dal dohromady tým genetiků a mikrobiologů, aby zanalyzovali strukturu genomu, a pak zreprodukovali (tj. reverzně sestrojili) to, co jsou pravděpodobně nejsmrtonosnější virové struktury, se kterými se kdy svět od doby zabijácké chřipky v r. 1918 setkal. Podle řady zveřejněných příběhů a zpráv Taubenberger a jeho tým použil super počítače na zmapování komplexní struktury RNA a DNA zabijáckého viru, pak použili lidské plazmidy, aby úspěšně znovu vytvořili zabijáka z r. 1918. Taubenberger dokončil svoji práci počátkem roku 2005, pak okamžitě opustil místo v americké armádě ve Fort Detrick, aby nastoupil na mnohem lukrativnější pozici u Národního institutu zdraví. Jeho novým cílem bylo vytvořit VAKCÍNU proti stejné zabijácké chřipce z r. 1918, kterou on a jeho tým, o pouhých několik měsíců dříve, úspěšně „zpětně vytvořil“.

Tento výzkumník je velmi přesvědčen, že soustředěné kriminalistické vyšetřování by pravděpodobně odhalilo prima facia důkazy, že Taubenberger ve skutečnosti, když byl zaměstnán u NIH,  pracoval pro Novartis a byl velmi pravděpodobně primárním autorem prozatímní“ patentové žádosti Novartis z 6. listopadu 2005. Na straně 2, v odstavci 32 patentu stojí, cituji: „Virus chřipky (proti kterému má „objevená vakcína“ chránit) může být složeným kmenem a mohl být získán pomocí technik reverzní genetiky. Techniky reverzní genetiky umožňují, aby viry chřipky s požadovanými segmenty genomu mohli být připraveny in vitro pomocí plazmidů.“ Zbytek odstavce pak pokračuje velkými podrobnostmi ohledně skutečného mechanismus, jak byl pandemický virus skutečně vytvořen Taubenbergerovým týmem z Fort Detrick. Při nejmenším autor patentové žádosti musel studovat různé Taubenbergerovy zveřejněné zprávy o jeho práci ve Fort Detrick, protože slovosled a věda jsou fakticky doslovné.

Navíc tento odstavec je ještě více průkazný díky slovům „mohl být získán“. Kdo „získal“ tento virus a z jakého důvodu byl „získán“? Mějte na paměti, že CDC a HHS nechaly Američany uvěřit, že propuknutí pandemie je zcela „přirozené“, takže jak je pak možné, že Novartis o tom věděla předem do té míry, že vyvinula vakcínu za tak naprosto DOKONALÉHO NAČASOVÁNÍ???

KDO PŘESNĚ JE „NOVARTIS“??

Novartis International AG je největší světová nadnárodní farmaceutická společnost s příjmy více než 53 miliard dolarů v r. 2008. Její sídlo se nachází v Basileji ve Švýcarsku, domově pyšné „švýcarské gardy“, která zabezpečuje Vatikánu a římskému klubu veškerá bezpečnostní opatření. Společnost také symbolizuje „věčný plamen“ iluminátských „osvícených“. Projděte si dlouhou historii Novartis International AG, a zjistíte, že začala jako součást neslavně známého kombinátu IG Farben, který byl primárně zodpovědný za nástup Adolfa Hitlera a německé/rakouské Třetí říše.

Zakutejte trochu hlouběji a zjistíte, že Novartis také zcela vlastní společnost zvanou Sandoz, která vymyslela LSD a další silné halucinogenní drogy pravdy“, a byla dodavatelem LSD CIA, čímž ji umožnila dosáhnout nových výšin s jejím tajným experimentem na kontrolu mysli „MK ULTRA“. Dokumenty uvolněné americkým kongresovým vyšetřovatelům v r. 1977 ukazují, že Sandoz Labs zařídily, že jistí nacističtí vědci získali nové identity v CIA Allana Dullese na konci druhé světové války. Toho bylo dosaženo v rámci tajného programu přetahování zvaného „Operace Paper Clip“.

Adresa uvedená v žádosti o patent Novartis je P.O. Box v Emeryville v Kalifornii. Do léta 2005 tato adresa v Emeryville v Kalifornii patřila Chiron Inc., druhému největšímu světovému výrobci VAKCÍNY PROTI CHŘIPCE. Chiron si vedla velmi dobře, kdy ve fiskálním roce 2002 oznámila prodeje ve výši 357 milionů dolarů. Prodeje Chiron se téměř zdvojnásobily a v r. 2003 dosáhli 678 milionů dolarů a z velké části to bylo díky marketingu a prodeji v rámci kontraktů NA VAKCÍNU PROTI CHŘIPCE s federální vládou. Novartis, která vlastnila většinu akcií Chiron, byla velmi potěšena, dokud v r. 2004 nepřišla katastrofa – bylo zjištěno, že celé roční zásoby vakcíny proti chřipce jsou kontaminovány a jsou na vyřazení.

Po těchto zprávách cena akcií poklesla. Se skladem na historickém minimu Novartis rychle nakoupila zbytek akcií Chiron a začala okamžitě pracovat na vakcíně proti „nové pandemické chřipce“, o které nějakým způsobem věděla, že vyvolá celosvětovou poptávku, obzvláště pokud kontrolovala výhradní patent, kterým mohla účinně „ovládnout trh s vakcínami proti chřipce“!!

https://www.sfgate.com/cgi-in/article.cgi?file=/chronicle/archive/2005/09/02/BUGULEGTV61.DTL&type=business

 

DALŠÍ ZLOČINNÉ AKTIVITY

Předkládám, že zabití desítek tisíc nevinných lidí prostřednictvím systematického vytváření pandemie“, aby se vydělaly miliardy dolarů, je dostatečně odporné, ale existují také důkazy, že existuje a probíhá ještě odpornější skrytá agenda, a té se říká GENOCIDA.

Není žádnou záhadou, že Adolf Hitler prosazoval vznik nordické „panské rasy“, která měla vládnout světu v „Novém řádu věků“ zvaném „Třetí říše“. Je smutné, že ne všichni s eugeniku/genocidu zastávající národní socialisté nebyli v Norimberku popraveni. Ve skutečnosti elitní finančníci, kteří ve skutečnosti diktovali Hitlerovi agendu, přešli pouze do podzemí, a dopřáli si čas, dokud jejich bezbožná agenda zlikvidovat MILIARDY lidí nemohla být úspěšně provedena.

Důkazy, že Novartis kontrolovaná „pandemická vakcína“ může být nástrojem hromadné genocidy, jsou v podstatě neoddiskutovatelné. V tomto okamžiku se někteří čtenáři mohou posmívat a ptát se: „Proč by nějaká společnost chtěla vybít své zákazníky?“ Odpověď zní, že tito „zákazníci“ kontrolují velkou část aktiv a cenných papírů. Jak uvádí Kissingerova zpráva „NSSM-200“, mezi „kořist“ plynoucí z genocidy patří také kontrola velkých částí území a nerostných aktiv. To je samozřejmě ve vztahu k jejich zvrácenému snu vytvoření utopistického světového řádu s pouhými 500 miliony hodnotnými“ obyvateli, kterým bude umožněno se o něj podělit, sekundární.

JAKÉ JSOU DŮKAZY?

Zatímco George H. W. Bush byl zaměstnán záchranou světa před zlým diktátorem Saddámem Husseinem v r. 1991, věren svému projevu v OSN vytvořit „nový světový řád“, agendu pro „Iniciativu Eco-92 chartu Země“, setkání elitářů spadlo do upřímných křesťanských rukou. Tato agenda v podstatě znovu zdůraznila genocidu prosazovanou neslavně známou zprávou Henry Kissingera NSSM-200 z r. 1974, a volala po „okamžité redukci světové populace“. Celou zprávu lze stáhnou zde:

https://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/cobden_club.htm

Můj rozsáhlý výzkum ukazuje, že v r. 1992 se úmrtnost na AIDS jednoduše neprojevila ke spokojenosti elity, a musel být sestrojen účinnější masový zabiják, aby se naplnily příkazy vytesané do „Georgia Guidestones“.

Důkazy ukazují, že stejně jaké „nový“ chřipkový virus r. 2009, byl virus HIV také sestrojen a vyroben v laboratořích ve Fort Detrick.

V r. 1969, během slyšení Sněmovního přídělového výboru, divize biologických zbraní (BW) ministerstva obrany ve Ft. Detrick požadovala finance na vývoj, prostřednictvím komplexního genového spojování (tj. genetického inženýrství), „nové“ nemoci, která by byla jak odolná proti imunitnímu systému oběti, tak by tento systém ničila. V kongresových záznamech stojí:

„Během příštích 5 až 10 let bude pravděpodobně možné vytvořit nový efektivní mikroorganismus, který se bude v jistých důležitých ohledech lišit od jakéhokoliv známého nemoc způsobujícího organismu. Nejdůležitější na tom je, že by mohla vzdorovat imunologickým a terapeutickým procesům, na kterých závisíme, abychom si udrželi naše relativní osvobození od infekčních nemocí.“

Finance pro tento projekt „dr. Divnolásky“ byly nějakým způsobem schváleny. AIDS se „magicky“ objevil v požadovaném časovém rámci, a samozřejmě jen čirou náhodou vykazoval přesně stejné charakteristiky, specifikované vědci Ft. Detrick.

O tři roky později, v r. 1972, začínající Světová zdravotnická organizace (WHO) zveřejnila velmi podobný návrh jako ten, předložený Sněmovnímu přídělovému výboru v r. 1969. WHO navrhovala: „Měl by se učinit pokus zjistit, zda viry mohou mít fakticky selektivní dopad na imunitní funkce, např. ovlivňovat funkci T buněk, jako opak funkce B buněk. Měla by se také hledat možnost, zda imunitní reakce na samotný virus může narušena, pokud infekční virus poškodí více méně selektivně imunitní buňky reagující na virové antigeny.“ (Bulletin WHO, svazek 47, str. 257-274). Toto je „učebnicový“ klinický popis funkce viru HIV/AIDS.

WHO krátce poté začala v r. 1975 s masivním programem „očkování proti neštovicím“ v Africe. Během dvou let byly Novartis a spol. poskytnuty miliony vakcín, za financování UNICEF. O deset let později nezávislý novinář v Británii zjistil, že výskyt infekce AIDS KOPÍROVAL EPICENTRA v Africe, která byla přesně místy, kde se v polovině 70. let nacházela očkovací střediska WHO proti neštovicím. (Zdroj: The London Times, 11. května 1987). Poté bylo očkováno v rámci „humanitárních misí“ OSN ve střední Africe asi 14,000 Haiťanů v této kampani, a brzy poté se u nich objevil AIDS. Personál, který prováděl očkování Haiťanů, trvá na tom, že si zcela nebyl vědom toho, že vakcína je něco jiného, než pouze rutinní injekce.

V r. 1978 dr. Hilleman, šéf veškeré produkce vakcín v Merck Pharmaceuticals, ohromil svět svým veřejným připuštěním, že kampaně hromadného očkování 50. a 60. let pravděpodobně způsobily každoročně tisíce úmrtí na rakovinu. Bylo to, podle dr. Hillemana, v důsledku přítomnosti rakovinu způsobujícího viru, který kontaminoval první vakcíny proti obrně. Známý jako SV 40 měl tento virus původ u mrtvých opic, jejichž ledvinové buňky byly použity pro kultivaci prvních vakcín proti dětské obrně. Lékaři odhadují, že virus byl vstříknut během očkovacích kampaní desítkám miliónů lidí, včetně několika milionů v Kanadě, než byl odhalen a v r. 1963 vyloučen. Lidé narození mezi rokem 1941 a 1961 jsou považováni za nejvíce rizikovou skupinu, která byla infikována SV 40, a odhaduje se, že u nich existuje o 300% větší pravděpodobnost vzniku rakoviny. Podle Hillemana MERCK VĚDĚLA, ŽE JE VAKCÍNA INFIKOVÁNA SV 40, ale přesto je distribuovala. Viz

https://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU

Dále lékaři výzkumníci v New Orleans v r. 1963 oznámili, že u částí vakcín proti obrně se zjistilo, že obsahují oslabené (živé) viry, které pak během 50. let způsobily onemocnění obrnou u desítek tisíc lidí.

Po úspěšném osvobození Kuvajtu v operaci Pouštní bouře byly stovky tisíc vítězných amerických vojáků náhle zasaženy širokou paletou autoimunitních poruch, které lékaři pojmenovali syndrom ze Zálivu (GWS). Po deseti letech lékařského šetření bylo konečně určeno, že viníkem je přísada v očkování proti antraxu, které dostávaly jednotky povinně. Touto provinilou „pomocnou látkou“ je synteticky vyrobený materiál známý jako skvalen, alias emulzní pomocná látka. Spisovatel a korespondent ve válce v Zálivu, Gary Matsumoto, dokumentuje celou tuto tragickou ságu ve své klíčové knize „Vakcína A“. Viz www.vaccine-a.com.

Pochopení těchto historických faktů je velmi důležité z tohoto důvodu: Ti, kdo ignorují historii, jsou odsouzeni se ji zopakovat. To platí dvojnásob, co se týká slepého akceptování „nového“ hromadného očkování zbraňovým, „reverzně sestrojeným“ virem.

Historické záznamy jasně ukazují, že oslabené, živé viry ve vakcínách ROZŠÍŘUJÍ nemoc velmi účinně. V kombinaci s POMOCNOU LÁTKKOU SKVALEN se virus stává mnohonásobně účinnějším a smrtícím. Po podání DĚTEM VE ŠKOLÁCH budou miliony nakažených „Jeníčků a Mařenek“ šířit nemoc exponenciálně.

Je strašné, že patent Novartis na „novou pandemii chřipky“ uvádí, že „ledvinové buňky kočkodanů“ budou použity pro „růstový virový substrát“, tj. nosič. (Strana 3, odstavec 0037). Vidíme také, že na skvalenu založené „emulgátory“ budou obsaženy také (strana 8, 0098), ale nejneuvěřitelnějším ze všeho je, že kvůli tomu, že jde o „rekombinační“ a „novou“ dělenou vakcínu, je považováno za nezbytné do nosiče vakcíny vložit fragmenty oslabených virů (tj. živých patogenů).

13. července 2009 WHO toto šílenství schválila, když prohlásila: „Se zřetelem na předpokládanou omezenou dostupnost vakcíny v globálním měřítku a potenciální potřeby ochrany proti „zmutovaným“ kmenům viru, se jako důležité doporučuje urychlit výrobu a použít takové vakcíny, které jsou koncipovány na emulgačních pomocných látkách a živých oslabených virech.“

https://www.who.int/csr/disease/swineflu/notes/h1n1_vaccine_20090713/en/index.html

V závěru a shrnutí by mělo být zřejmým, že „prasečí chřipka 2009“ by mohla být velmi snadno nazvána „ptačí chřipka“, protože jde stejně tak o H5N1 (ptačí chřipku), tak o H1N1 (prasečí chřipku). Novartis to věděla již v r. 2005, kdy dostala stovky milionů dolarů od HHS Mika Leavitta, aby vyvinula a patentovala vakcínu proti „ptačí chřipce“. Veřejně obviňuji, že Novartis o této „kombinaci“ věděla předem, protože konzultovali s Jeffrey Taubenbergerem léta.

Je nedále evidentní, že patent Novartis na „sada chřipkové vakcíny“ byl poskytnut také dalším farmaceutickým společnostem-výrobcům. Touto „sadou“ jsou základní surové přísady potřebné, aby jiné společnosti mohly vytvořit své vlastní vakcíny pod svojí vlastní značkou.

V r. 2005 by tato „zakázka“ četných společností na jednotlivé složky nebyla povolena kvůli s tím spojené zákonné odpovědnosti. Nicméně v r. 2009 je veškerá odpovědnost za smrt a zmrzačení chybnými nebo kontaminovanými vakcínami zrušena. Jakékoliv žaloby za úmrtí nebo zmrzačení proti Novartis nebo jakékoliv jiné společnosti budou dnes šmahem zamítnuty.

Novartis má dnes u svých činů volnou ruku a imunitu a jakákoliv velká farmaceutická společnost, která si to přeje, se může k tomuto korytu připojit jednoduše tím, že zaplatí miliony za své „sady“.

Pokud toto není vrcholem zločinnosti, pak nevím, co by jím bylo.

Novartis, pokud je tato „nová dělená vakcína“ tak báječná a bezpečná, tak proč požaduješ takové krytí a ochranu před soudními spory?

Jeff -

Jak jsem napsal, kouřící zbraň lze najít na stránkách níže uvedeného patentu.

Novartis připouští, že jejich „vynalezená“ vakcína bude účinná díky POKROČILÝM ZNALOSTEM OHLEDNĚ PŮVODU KMENE PANDEMICKÉ CHŘIPKY, KTERÝ BYL „ZPĚTNĚ ZREKONSTRUOVÁN“ A KTERÝ BYL ZÍSKÁN! Pandemický virus zjevně nebyl výtvorem přírody.