Zářijové povodně jako ty srpnové? Ale prd ...

23.10.2011 11:17
Je to možné, že v 21. století jsme schopni čím dál méně předvídat počasí? Ano, jak vidíte ve zprávách, je. Ukazuje se nahá pravda o vědění lidstva, které v tuto chvíli bohužel nedosáhlo prakticky zatím žádného poznání.

Vědci varovali, že zářijová povodňová vlna by se mohla svým rozměrem podobat té srpnové. (zdroj)

Přesně touhle větou vědci dokázali, bohužel pro nás i pro ně, že absolutní - navzdory tomu, že si myslíme,že jsme moderní civilizace a máme rozvinutou úroveň vědy - nerozumí "páni učení" ani tak základní úrovni, jako je tvorba počasí na Zemi.

Pokud někdo nemá žádné vědomosti o tom, o čem mluví, může ostatní skutečně strašit a většinou i planě straší. Pokud je má, pak ostatní dokáže varovat.

Je možné, že v 21. století jsme schopni čím dál méně předvídat počasí? Ano, jak vidíte opakovaně ve zprávách, je. Když povodně předvídají, nepřijdou, když naopak, pravidelně přicházejí. Ukazuje se nahá pravda o vědění lidstva, které v tuto chvíli bohužel nedosáhlo prakticky zatím žádného poznání. Ona technika, na kterou je lidstvo tolik pyšné, se obrátí dříve či později v prach, ale přírodních cyklů, které zůstávají a opakují se stále znova a znova, jsme se na rozdíl od svých dávných předků zatím ještě ani nedotkli.

Takže si zopakujme, co vědci zatím nevědí a ještě dlouho vědět nebudou. Kataklyzmata na Zemi skutečně řídí Měsíc. Zásadní ohrožení z hlediska trvalých dešťů znamená nikoli úplněk (minulý čtvrtek), ale nov.Ještě lépe jeho spojení s některou z deklinací, tedy úkolonem Měsíce na sever či na jih od jeho rovníkové pozice.

To, co způsobilo nynější trvalejší déšť je jednak blízkost severní deklinace Měsíce (bude 30. září, kdy se k nám na severní polokouli tedy Měsíc jako by přiblíží), druhak pravidelná změna počasí okamžitě po úplňku, kdy přichází prudké ochlazení a obllačnost.

Ale zdá se, že Měsíc řídí nejenom kataklyzmata, ale i další události, neboť architekti na 11. září 2001 vybrali, jak jinak, také přesně datum severní deklinace!

Pokud vědci vyhrožují nyní povodněmi, ukazuje se, že neví o počasí opravdu NIC. Jistě, voda může zatopit pár zahrádek a sklepů, ale ty ničivé deště, které tu byly v srpnu, nyní nepřijdou. Budou se totiž blížit s přibývajícími dalšími měsíci.

Jak jsem již několikrát varoval, kritické konstelace nastávají

v listopadu (6. 11. nov, 9.jižní deklinace) a

v prosinci (5. prosince nov a 6. jižní deklinace).

Od ničivých záplav v těch měsících nás může zachránit jedině mráz a tím pádem "jen" prudké sněžení. Totální mazec pak přichází hned v lednu 2011, kdy je 3. ledna jižní deklinace a 4. ledna nov. To je dobré nanosit do vysoko položené chaloupky dříví, jídlo a na týden usnout.

Škoda, že na to, aby člověk něco tzv. objevil, musí být věděc s diplomem. Jinak už bych měl Nobelovu cenu. I když uznejte, je možné dostat cenu za něco tak pitomého, jako že nás pozemšťany drží v pasti Měsíc? Asi ne, že, i kdybych měl těch vysokoškolských titulů pět (jsem rád, že nemám, vysokoškoláci mají mozek vymytý zpravidla nejvíce do čista, neboť na ně Systém působí nejdelší čas). Škoda, že se nedá na termín povodní sázet. Čtenáři OSUDu už by byli milionáři.

No naštěstí tu nejsem proto, abych dostával nějaké ceny, ale abych pomáhal lidem zorientovat se ve světě všeobecného chaosu.

A není nad to být včas varován... kdo chce být strašen, ať nadále pokračuje v čtení novin a  sledování televizních zpráv. Vědci se vymkli řetězu a začínají řádit jak šílení.

Zdroj:Osud