Život, nebo pohádky? Ukončíme nadvládu tabákových koncernů?

23.10.2011 09:58

 

 
V polovině minulého století přišla do amerických médií nečekaná, šokující zpráva. Američtí vědci a lékaři prokzázali a oficiálně vyhlásili tabák, kouření za rakovinotvornou nemoc! Lidé v panice po statisících přestávali kouřit. Vše vypadalo na historický zvrat a vysvobození od největšího otrokáře lidských dějin, tabákových producentů. Tak přišel historický zlom nejen v tabákovém podnikání, ale také skončila do té doby relativně svobodná novinařina. Proč? Tabákoví a filmoví producenti mohli v době prokázání kancerogenity tabákového kouře říci, že to nevěděli a se ctí pomoci lidem se této zákeřné nemoci zbavit. Místo toho se ale na přelomu minulého století v New Yorku konala schůzka nejvyšších bossů tabákového průmyslu a kolegium rozhodlo jinak, budeme bojovat, přikoupíme k filmovým studiím i sdělovací prostředky.

Janovi a Zdeňkovi Svěrákovi, českým umělcům

Zatímco novináři doporučují nový film rodiny Svěrákových, zapomínáme na rodiny ostatní, které třeba nemají takový přístup do médií.

Také Honza Hřebejk v médiích chválí vlastní nový film a na otázku:
Proč jste si nechal poslat honorář za reklamu Komerční banky, kterou v ní občanům chválíte jako nejlepší, do banky konkurenční? Hřebejk odpoví: To je obchodní záležitost.

Podívejme se tedy i na další obchodní záležitosti: Kdo vydělal na odstřelu budov Světového obchodního centra? Komu vynáší "Ptačí chřipka"? A komu tabák?

Součástí článku jsou unikátní filmové a písemné dokumenty.

Ano Honzo, Tvé uložení honoráře do konkurenční banky, tedy jiné, než kterou lidem v reklamě cpeš do hlavy jako Tvou a tu nejlepší, je jistě obchodní záležitost.

Podobně, jako bylo obchodní záležitost, když jsi natočil reklamu na cigarety Sparta, takto známou pod názvem Pupendo. S lítostí vzpomínám na naše povídání o Tvých plánech a na toho kluka, kterým si dříve byl.

S lítostí také vzpomínám na nádherné Cimrmanovské kusy dalších tažných koňů naší „kultury“ Svěrákových, jejichž oduševnělá tvorba v zápětí po sametové revoluci zmizela do nenávratna konzumní ideologie.

Zapomenout nemohu, protože Svěrákova hlava na mě kouká z poutačů v obchodě, hned vedle tabákových výrobků, které pan ministr Kalousek brzy zdraží, aby stát zalepil své výdaje dalším utrpením dětských i dospělých kuřáků, daněmi z nemoci kouření!

Pan ministr financí Kalousek přestal kouřit několik dní po našem setkání, kdy jsem ho poprosil o pomoc dětem a věnoval mu "Malou knihu o velké závislosti".

Pokud vydržel, tak mu gratuluji, zdražení cigaret jej nepostihne. 600 000 českých dětských kuřáků, nemocných touto nejsilnější popsanou drogovou závislostí, mu tedy bude lepit vlastním umíráním a nemocností díry ve státním rozpočtu. Opravdu děkuji pane ministře, to je neskutečně "prozíravá" politika.

Vzpomenu také nedávnou návštěvu profesora Radka Buchara z Kolumbijské filmové univerzity u mne v bytě. Přišel se pochlubit s novým filmem a mezi řečí se zdrcen svěřil, že za asi šest let práce se mu ve vysoké redakční funkci jednoho z nejprestižnějších televizních zpravodajství v USA nepodařilo zjistit, kdo že jim to do „wire“, tedy do drátu vlastně pouští zpravodajské šoty, ze kterých připravují podstatnou část zpráv.

Jak to vše souvisí s dětským kouřením? Absolutně!

V tomto článku nabídnu vysvětlení "moci" našich politiků a jako důkaz také vynikající dokumentární film online se slovenskými titulky. Ten ukazuje, jak můžete v New Yorku nechat odstřelit tři domy a celému světu mediální manipulací vsugerovat, že spadly roztavením železobetonových konstrukcí, v důsledku teroristického útoku "Al Kajdy".

Pokud nechcete číst celý článek, můžete si rovnou pustit dokumentární film 911 Mysteries, objektivizující události z 11. září 2001!

Jak tedy souvisí tabák, Al Kajda či současná filmová tvorba?

Věřili byste tomu, že Ministerstvo zdravotnictví bude obhajovat statut potraviny pro drogu, která působí kromě bezpočtu nemocí a úmrtí také ekonomickou ztrátu státu 80 miliard korun ročně a zasahuje z 90% děti, navíc klamavou reklamou?

Ano. Stalo se. Mluvčí pan Cikrt i velitel MZČR pan MUDr. Julínek shodně prohlašují, že na tabák se musí jemně, hlavně nic uspěchat. Nakonec vždyť zabíjí „jen“ 14 000 lidí na světě denně a v tomto statistickém čísle nejsou započítány všechny potraty, úmrtí novorozenců a další hrozné věci, které tato droga působí. Kdo vůbec může spočítat, kolik dětí se nenarodí v důsledku sterility, kterou tabákové drogy mohou působit u žen i mužů?

Ministerstvo zdravotnictví, které nás má před nemocemi chránit, bojuje do posledního muže za udržení nejhorší popsané nemoci lidských dějin v systému a to i přes to, že v naší zemi je rekordní počet dětských kuřáků, nemocných dětí.

Také většina dospělých kuřáků kouří proti své vůli (nejméně 70%) a tedy potřebují od tabáku chránit. Jenže z vůle politiků bude naopak dále chráněna nemoc a její nepochopitelný statut potraviny a autorská práva filmařů = marketingových pracovníků tabákových firem, nikoliv jejich oběti, děti!

Je těžké tomu porozumět, proč nemoc, která rozežírá celé generace občanů a to tak naléhavě, že v tomto století jí má podlehnout miliarda lidí, je na Ministerstvu zdravotnictví tak vážená?

Je tak vážená, že jí prostě Ministerstvo zdravotnictví musí v systému udržet co nejdéle, dokud si na tuto drogu (nyní s akutně navýšeným obsahem návykových látek) ještě „nenaskočí“ co nejvíce dětí, aby co nejdéle živily svou nemocí a předčasným umíráním největší popsanou teroristickou organizaci na světě – Tabákový průmysl - s denní spotřebou 14 000 mrtvých na více než miliardu a půl nemocných obyvatel země.

Jak to všechno souvisí s Al Kajdou, filmaři nebo dokonce s pádem "dvojčat"?

Absolutně, ale nejprve musíme do historie tabakismu.

Indiáni tuto drogu dobře znali i její drtivou sílu, kterou dnes tabákoví producenti ještě násobí dodávanými chemikáliemi.

Abychom rozluštili hádanku tabákové vlády nad světem, musíme začít u indiánských šamanů.

Šamani se pomocí přírodního tabáku dostávali do extáze, excitačních stavů, aby měli vidění, věštili či zaříkávali nemocné svého kmene.

Dítě zasvěcené umění šamanů bylo na svůj iniciační rituál pečlivě připravováno a podstupovalo jej, na rozdíl od dnešních praktik tabákových výrobců, až s příchodem dospělosti.

Iniciační vstup novice do kategorie šamana nebyla žádná legrace. Naučit se dýchat odporný, štiplavý dým je skutečně oběť a člověk by měl vědět, proč a komu jí přináší.

Těžko byste v indiánské vesnici našli dítě, které by chtělo šamana napodobit. Z tabáku měly děti strach a k šamanům, kněžím, posvátnou úctu.

Šamanské kouření bylo vzácné, podle potřeby kmene či nemocných jedinců, kdy šaman tabákovým dýmem zaháněl zlé duchy z jejich těla. Právě proto, že šamané uměli svou závislost kontrolovat, užívali tabák cíleně.

Nikoliv, jak tomu je dnes, zejména mezi dětmi, pro každodenní udržení se v nekontrolovaném, polohalucinačním stavu, doplněním dávky tabákové drogy z cigarety.

Šamané mistrně využívali zejména krátkodobého působení tabáku na paměť a jeho psychotropního účinku na lidské vědomí, zpravidla velkou dávkou drogy najednou a tuto seanci uměli kontrolovat! Navíc šlo o tabák, ne o směs dodávané chemie, držící oběť v sevření závislosti a nemoci, jako tomu je dnes.

Používali také tabákovou mast, klystýry, drcený tabák si vtírali do sliznice v ústech, kvůli většímu excitačnímu efektu.

Přišel bílý muž!

Ameriku obsadili kolonizátoři a indiánů se nikdo na nic neptal, ačkoliv od počátku projevovali snahu žít s novými obyvateli v míru! Vznikly USA.

Kolonizující rebelové domorodé kmeny (přes jejich snahu o bratrství s bílými bratry) uvedli do potupy a prakticky vyhladili ze země.

Po masakrech původních indiánských obyvatel byly se zbytkem hrdých a vzdělaných národů podepsány ponižující smlouvy, kterými USA vyvlastnily zem původním obyvatelům, aby odstartovala jedna z nejšílenějších epoch lidské společnosi. (řeč náčelníka Seattlea r. 1855 k americkému prezidentovi Franclinovi Pierce zde)

Kouření nemělo vůbec tak lehký vstup na trh, jak by se dnes mohlo zdát. Jako první se do toho pustili námořníci. Viděli indiány šlukovat doutníky a hurá do toho. Námořník něco vydrží, navíc je sám, nudí se a tak potřebuje trochu té „inspirace“. (podrobnější popis historie kouření naleznete v knížečce „Malá kniha o velké závislost“, zde.)

Nyní přeskočíme několik století, kdy se tabákové podnikání „rozjíždělo“ a začaly se tkát nitky Třetí říše nebo chcete-li nového světového pořádku.

V minulého století tabákoví producenti postupně řešili hned několik závažných problémů.

Problém č. 1: Jak přinutit běžného člověka, aby překonal odporný kouř, kašel, zvracení a další nepříjemné průvodní jevy iniciace kouření a uvázal svůj život k ničící droze?

Tento problém definitivně vyřešilo „dvojče“ tabákového průmyslu, průmysl filmový. Zneužil fascinace lidí pohyblivými obrázky a také naší ješitnost. Nabídl se jako marketingové médium nejhorší popsané nemoci lidské historie - tabakismu.

Chceš hrát ve filmu? Chceš být hvězda, chceš, aby Tě znal celý svět? Pro vstup mezi herecké celebrity nebyla výjimka! Nauč se kouřit (!), předepisovala hercům každá důležitější role, abys nám přitáhl nové zákazníky!

Nauč se kouřit a to předváděj v našich filmech. My Ti zajistíme slávu a jméno, lidé si Tě zamilují a budou Tě tak obdivovat, že kouření napodobí a produkt přijmou přez jeho nepříjemný vstupní, iniciační rituál.

První pokusy si odkašlou a odzvrací někde v koutku doma nebo na dvorku a potom už je droga docela ovládne a sami se stanou jejími „živými“ propagátory. Navíc budou platit z této nemoci daně tabákovým producentům. Daně z vlastní bezmoci, nemoci a umírání.

Tedy nejprve se naučili kouřit herci, aby pro nekritický obdiv k nim je začaly napodobovat postupně stamiliony dospělých, později také dětí, dnes téměř výhradně dětí! (Podrobné informace o systémové propagaci tabáku filmovým průmyslem uvádí vědecká organizace Smoke Free Movies zde.)

Problém č. 2: Jak přinutit společnost, aby jedovaté tabákové drogy tolerovala?

Reklama. Ano, pan Henry Ford správně řekl, že by z posledních peněz dal nejvíce na reklamu. Mimochodem, stejný pan Ford napsal předmluvu pro anglickou verzi Hitlerova „Mein Kampf“. Po dnes je součástí anglické verze této šílencovy knihy. (více informací zde)

Vzhůru do tabákové reklamy!

Za nejperverznější počin považujeme takzvané „trafiky“, kteréžto úsloví zdomácnělo po celém světě! Stejně jako politici rádi oblékají „smoking“.

Také toto slovo převzalo mnoho národů, vzniklo jako speciální název pro speciální oblek, vyrobený z látek, které méně vstřebávaly cigaretový dým.

A ono úsloví „Má svou trafiku“?

Tabákový průmysl měl a po dnes má (!) obrovské válečné zakázky na všech znepřátelených frontách od Japonska, Ruska, Německa, ale i ostatních států Evropy i Asie až po USA!

Dokonce takové, že pan president Rosewellt vyhlásil v době 2. světové války (!) tabák za strategickou plodinu a umožnil tabákovým producentům a jejich zaměstnancům odklad vojenské povinnosti (uprostřed světové války) až do doby míru.

Tak hodný to byl pan prezident. Přál také vojákům. Všechny armády, včetně německé, o které se mylně traduje, že ta Hitlerova byla nekuřácká, fasovaly tuto drogu spolu s potravinami.

Tabák si připravoval novou klientelu. Na vojně se naučilo kouřit neuvěřitelné množství vojáků. Odborné odhady hovoří o 90%-ním promoření touto drogovou závislosti mezi vojáky ve válečných konfliktech minulého století! Vojáci fasovali tuto drogu nejen do válečných konfliktů, ale i v kasárnách, kde podnes ještě v některých armádách je součástí "potravinového" balíčku, přídělu. Výmluvná je v této věci online filmová reklama na cigarety Winstone, producenta populárního komixového seriálu „Flintstones“ zde.

Tak vznikl termín „Má svou trafiku“.

Lidé měli po právu velký soucit se svými zraněnými a válečnými invalidy. Přišel geniální tah tabákových producentů. Váleční vysloužilci a invalidé dostávali od hodných států trafiky, jako stálý, nenamáhavý příjem, odměnu za službu svému národu, stali se, podobně jako politické reprezentace, prodejci cigaret.

Kdo by nepodporoval statečného hrdinu, válečného veterána, často invalidu, kdo by si u něj nekoupil cigarety? Kdo by si dovolil o tabáku říci něco špatného?

Vojáci prodávali tabák a povídali okounějícím klukům své válečné historky. Byli řádně sami zfetovaní, tabákové drogy jejich příběhy značně vylepšovaly a kluci zkoušeli být stejní, začínali kouřit, aby prožili jednou podobné dobrodružství, které jim válečný invalida pod vlivem své drogy popisoval.

Problém č. 3: Jak zmanipulovat, oklamat společnost, aby smrtící závislost a nemoc obhospodařovala v politickém systému jako potravinu, standardní spotřebitelský výrobek?

V polovině minulého století přišla do amerických médií nečekaná, šokující zpráva. Američtí vědci a lékaři prokzázali a oficiálně vyhlásili tabák, kouření za rakovinotvornou nemoc!

Lidé v panice po statisících přestávali kouřit. Vše vypadalo na historický zvrat a vysvobození od největšího otrokáře lidských dějin, tabákových producentů.

Tak přišel historický zlom nejen v tabákovém podnikání, ale také skončila do té doby relativně svobodná novinařina. Proč?

Tabákoví a filmoví producenti mohli v době prokázání kancerogenity tabákového kouře říci, že to nevěděli a se ctí pomoci lidem se této zákeřné nemoci zbavit.

Místo toho se ale na přelomu minulého století v New Yorku konala schůzka nejvyšších bossů tabákového průmyslu a kolegium rozhodlo jinak, budeme bojovat, přikoupíme k filmovým studiím i sdělovací prostředky.

Peníze i vliv máme, obsadíme si sdělovací prostředky, přitvrdíme v politice a ovládneme nejdůležitější zdravotnické organizace! (Záměr se podařil dokonale, jak o tom svědčí i rozsudek z minulého roku, kdy v USA bylo tabákovým firmám prokázáno zločinné spolčení, informace zde.)

Na přelomu minulého století tedy tabákové firmy vypracovaly program na infiltraci a naprosté ovládnutí sdělovacích prostředků a politiky v USA, který dnes je přiveden k dokonalosti.

Vše se dělo rychle a překotně, "prostý" lid se musel uklidnit, přestat lékařům věřit, že odhalili tabák jako zdroj rakoviny a později i dalších desítek nemocí a poruch.

Tak přišla na svět nejmasivnější reklamní kampaň všech dob, která vrcholí v těchto letech. Vědci a lékaři, s nepoměrně menším finančním a hlavně mediálním zázemím válku drtivě prohráli. Proti jejich vědeckým argumentům zneužil tabákový průmysl zejména děti!

Současně s prokázáním rakovinotvornosti tabákových drog vystupovaly v reklamách a líbaly své maminky před usnutím se slovy: „Vždyť sis ještě nevykouřila svou večerní cigaretu“. A televizní a časopisové maminky se usmívaly a šly kouřit.

Tabákoví producenti nezaváhali a vyhlásili do světa, že kouření není rakovina, ale naopak má léčivý účinek! Také pan budoucí prezident Reagan předváděl Chesterfieldky o "stošest". Cigarety "Cool“ byly nabízeny proti chřipce a nachlazení a svět se rozdělil.

Na skutečný, který začal být drtivě ničen, protože tabákové firmy, které podnikají likvidací vlastních spotřebitelů si neberou servítky ani v dalších oblastech jejich správy „našeho“ světa.

A na mediální, virtuální, který podnes nabízí klidné umírání a iluzi života při pomalém sebezplynování tabákovou směsí!

Tabákové firmy obsazují klíčová místa v mediální sféře, pracují v nadnárodním sdružení, (ostatně to už od roku 1913) a převezmou vládu nad světem. Přesněji řečeno nad systémy řízení, nad politickými systémy.

To je jen jedna část celé tragedie. Ta druhá je mnohem zhoubnější.

Pokud chcete podnikat uprostřed společnosti s jedem a ničivou drogou, musíte prostě odvádět pozornost, porušovat zákony, nebo si je nechat psát rovnou na míru.

Musíte občany tak zabavit a „zblbnout“, že pronesete nejničivější jed a nemoc světa přímo uprostřed správních systémů a to hned jako potravinu, s patřičnými státními dotacemi a podporou!

Musíte svázat svobodnou novinařinu, změnit horizontální přirozené psaní, tedy reflexi skutečnosti na fakticky vertikální, vojenské vedení mediální politiky.

V praxi to znamená, že i když mají noviny třeba stovky redaktorů, což ty velké mají, na vrcholu této pyramidy dezinformací stojí pár tabákových cenzorů, kteří už ví, co udělat s nepříjemnými fakty. Jak je nahradit klamem a iluzí.

Jak zařídit, aby se svět nebál skutečného vyhynutí a útrap z tabákových drog, ale naopak zlých teroristů, nebo ptačí chřipky?

(Zajímavý alternativní článek "Rumsfeld bohatne z ptačí chřipky" doporučujeme zde.)

A to tolik, že na ní státy vydají miliardy dolarů, shodou okolností do firmy patřící špičkovým světovým politikům a na lék, který není pro tuto nemoc podle některých odborníků vhodný. Tak vítězí politika nad lékaři, vědci a námi všemi.

Je velmi zvláštní, že na ptačí chřipku, která má několik stovek obětí od jejího objevení vydáváme miliardy dolarů a sepisujeme mezinárodní pandemické plány, (ten český je ke stažení zde), zatímco nemoc kouření, která zabije den co den nejméně 14 000 lidí a společnost likviduje výhradně skrze její nejzranitelnější prvek, děti, nechává vládu a politický sbor v klidu!

(Pro srovnání koncentrační tábory druhé světové války v době nejvyššího stupně jejich zvráceného genocidního činění vraždily denně asi 11 000 lidí a počet jimi zraněných rozhodně nedosahuje 1,5 miliardy, jako je to u tabákových producentů.)

Proč se nesejde bezpečnostní rada státu kvůli reálné, smrtící nemoci kouření, která má mít v tomto století miliardu přímých obětí (které také mají rodiny a tedy vznikne bezpočet dalších sirotků a tragických životních osudů), ale kvůli jen hypoteticky nebezpečné "ptačí" chřipce hned několikrát? A uvolní stamilionové částky na tuto farmaceutickou kampaň!

Vždyť ochrana dětí od tabákových drog, nejen, že by šla vyřešit při zájmu našich politiků nesmírně rychle, ale ještě by přineslo toto řešení úspory státu v řádech desítek miliard korun ročně.

Také o to jsem poprosil před třemi lety pana premiéra Špidlu, když jsme na vládě tuto věc probírali, aby svolal v té věci bezpečnostní radu, aby pomohl českým dětem. Nestalo se nic, přes milé úsměvy sympatického pana premiéra. Ani přes další milé úsměvy dalších premiérů a politiků, které jsme pracně obcházeli.

Pro politiky je tabák dále potravinou a neomezeným pánem našich životů! Ti naši, čeští, udělali dokonce "zázrak" pro svou milovanou "potravinu" - tabák, který se zcela vymyká rozumnému chápaní skutečnosti.

Český nikotin z hlediska trestního práva "mění" v naší zemi své základní vlastnosti a stává se neškodnou látkou, neboť jej stát nepovažuje za omamnou, psychotropní ani jinou návykovou látku a tedy není zapsán v jejich seznamu, který je součástí příloh k zákonu č.167/1998 Sb.

Přeloženo a sečeteno. Naši zákonodárci nikotin prostě omilostnili. Nazvdory skutečnosti jej klamně vyhlásili za neškodnou látku, čímž opět zamezili ochraně národního zdraví na úkor zisku tabákové firmy a hlubokého prodělku státního rozpočtu. (informace zde)

Opravdu neexistuje výnosnější obchod, než zneužíváním státních systémů vydělávat na léčení a zároveň na nemoci, kterou jako potravinu (!) klamem distribuuji mezi děti?ˇTuto reklamu si navíc nechám proplácet formou vstupného do kin či koncesionářských poplatků za televizi, abych obešel zákon, který se tváří, že zakazuje propagaci tabákových výrobků.

Ten obejít lze, bez zájmu úřadů jak patrno (9 z 10 filmů je podle mezinárodního týmu vědců reklamou na tabákové výrobky - Statistiky podle jednotlivých filmových studií naleznete zde.), ovšem pokud byste si film, tedy tabákovou reklamu neoprávněně zkopírovali, spravedlnost Vás dostihne i nepodmíněným trestem odnětí svobody.

Co to tedy je za společnost, která chrání zákonem autorská práva na filmové reklamy tabákového průmyslu, tedy celovečerní filmy, stejně jako propagovaný produkt - nejničivější popsanou nemoc lidské historie a statisíce jejich dětských obětí nechává na pospas tabákovým producentům?

A to vše tabákovému průmyslu jako servis ochotně zajišťuje Ministerstvo zdravotnictví za státního ročního prodělku 80 000 000 000,-- Kč!

Pokud ale ve světě vládnou distributoři nemoci a smrti, drog, svět vypadá přesně podle toho!

Aby se totiž neodkryl ten problém hlavní, pravda o zdrcujících důsledcích tabákového podnikání, tedy politiky, musíte vytvořit spoustu problémů umělých, zbytečných. Aby se lidé pěkně hádali a sami sebe hlídali v tom tabákovém „ráji“. A jak to pěkně funguje!

Tabákový průmysl, jehož prominenti mají své vily nezvykle blízko vedle prominentů zpravodajských služeb, nenechal náhodě vůbec nic.

Politika a hlavně novinařina zkrotla a dnes už to tabákové podnikatele ani nemůže bavit.

V 21. století je nejničivější nemoc a droga po celém světě (Vyjma Búthánu a části Černé hory) chráněna a často dotována jako potravina, přestože vědci řádně dokladovali miliardu mrtvých pro toto století, pokud nás dále povedou politici, kteří mají nemoc a smrt za potravinu a obživu!

Pozor ale, pokud někde necháte dva dny odležet guláš, mohou Vám zavřít provozovnu! A může být i v lednici, kde mu to docela svědčí.

Pokud národy vymírají na tabákové drogy, „no problém“, vždyť je to podle našich ochránců, politiků potravina.

Tato, mírně řečeno schizofrenní situace zabíjí celý svět i jeho obyvatele, na těle i na duchu a naprosto ničí duchovní a talentový potenciál nás všech.

Na co nějací lidé?

Co už nakonec s nimi? Zemi mají poničenou. Tabák sype nejvíc, protože má 4 sklizně do roka a navíc drží obyvatele v závislosti na zdravotním systému a v polohalucinacích, kdy nemohou iniciovat žádnou skutečnou změnu, tak proč rozvíjet nějaké politické alternativy?

Rozděl a panuj

Svaž zemi a lidi nesmyslnými zákony a normami, sežeň je jako dobytek, že vůbec nebudou vědět, pro koho dělají. Také je jedno co budou dělat, HDP zvyšuje jak tabáková výroba či autonehody, tak pěstování pšenice. Politik jen slíbí, že za práci pro společnost ohlídá dětem jejich zdraví a vzdělání po dobu, kdy rodiče budou v pracovním procesu.

V praxi to vypadá tak, že děti fetují tabák a ve škole je ve spolupráci s Ministerstvem školství povinně vzdělává také tabáková firma. K takzvanému vyššímu právnímu vědomí a sociální citlivosti! (Společný projekt tabákové firmy a Ministerstva školství zde.)

Každý budiž druhému drábem. Za všechno ať jsou tresty, jen na ten tabák ať nikdo politikům nesahá!

Mezi asi sedmdesáti tisíci (!) zákonů a právních norem ČR prý není jediná, kterou by šlo chránit děti od šíleného podnikání tabákových baronů.

Jak je možné nemít v systému, který je údajně postaven pro ochranu zdraví a života společnosti, zákonem ošetřeno jeho největší nebezpečí, epidemii drogové závislosti a smrtelné nemoci, dětskou epidemii kouření?

Každý den tak odsoudíme k smrti nejméně padesát českých dětí ze sta, které se také dnes staly novými kuřáky. Nedobrovolně, z důvěry k nám dospělým, z touhy napodobit uctívané celbrity filmové reklamy, se vydaly na cestu do nemoci a smrti.

Taková je skutečnost a není potřeba v ní hledat nějaké konspirační teorie. Je to tak neuvěřitelně prosté. Stále dokola věříme cynickým lhářům, kteří prostě jen zabezpečují své rodiny a požitky. Za to jim odevzdáváme naše matky a jejich děti, zdraví, budoucnost i radost ze života. Proč?

Stále dokola uctíváme a zákonem chráníme hvězdy a celuloidový film, který ale opravdu je byť často atraktivní, ale také nesmírně účinnou reklamou na tu hroznou nemoc a z živých, zdravých dětí, budoucích maminek a tatínků dělá nemocné, později invalidy a mrtvé.

Proč máme děti něco učit? Proč je učit milovat, mít rodinu, když je svěříme bez jediné ochrany do péče nemoci už někdy kolem desátého roku jejich věku?

Proč se svěřujeme do rukou politiků, kteří padesát let od prokázání rakovinotvornosti kouření nedělají nic jiného, než že ochraňují tuto nemoc klamem a lží v systému o kterém říkají, že ho spravují pro naše blaho?

Proč se mají naše děti vzdělávat, zdravě jíst a čistit si zuby, když každým tahem z cigarety do sebe vdechují ta největší popsaná svinstva, která snad chemie zná?

Vždyť už jen středně silně kouřící dítě do sebe natahá za týden tolik radioaktivity, jako kdyby šlo 3x v tom týdnu na rtg. plic, proč to nezastavíme?

Pokud vůbec budou ještě plodní v důsledku sterilizačních účinku tabáku, tak 100% z nich pokud děti zplodí a donosí, je budou mít navždy touto drogou poznamenané, často velmi krutě a tvrdě.

To je dnešek k obrazu našemu, protože nikdo nám nezakazuje se jít postavit před tu hydru, to Ministerstvo zdravotnictví a v tichém, pokorném protestu vyprosit záchranu, ukončení tabákové války s dětmi.

Zločin je ale v klidu. Přes den lidi zaměstnáme a večer pak pustíme něco zpráv o tom, že je všechno vlastně v pořádku a jak jsme zdraví, akorát ta Al Kajda, že zlobí.

A moderátoři, mluvit pěkně rychle a naléhavě, ať to vypadá, že se děje jen to, co nám říkáte!

Pojďme chránit občanská práva v Iráku! Naše armáda tam musí jít pomoci, jen shodou okolností je tam největší naleziště ropy na světě, kde, světe div se, mají zainvestováno opět lidé navázáni na nejvyšší politické kruhy.

A bývalé ministryni Madlen Albrightové bychom nejraději dali symbolický univerzální klíč od všech našich měst a vesnic, kde jí občané a média tak nadšeně vítají.

Slavná, všude vítaná česká rodačka ale pro média prohlásila, že statisíce dětských obětí v Iráku jsou nutnou daní pro svobodu země! Bez mrknutí oka.

Copak nechápeme, že Oni nemají cit, že jsou jako mechanické hračky v našich rukách, v rukách voličů a budou dělat pudově to, co jim přinese největší slávu a popularitu, peníze a moc?

Jen shodou okolností tabák, kterému říkáme potravina zplynuje - usmrtí za půl roku více našich občanů, než všechny, (mimochodem Anglií dodané), chemické zbraně zlikvidovaly za celou historii Iráku.

Jenže čím více se blíží prozrazení neudržitelného tabákového tajemství, tím více se musí dělat pro to, aby lidé byli zbaveni zbytku důstojnosti, svých práv a svobod, svého názoru!

A umělci se činí!

Máš talent a chceš být vidět, mít prachy a pozornost jako my, politici?

V pořádku, užij si s elitou, ale respektuj její zájmy! Ze světa bude koncentrační tábor! Počkáme až vymře ta třetina lidí na tabák a my a naše rodiny se tady budeme mít docela dobře. Můžeš být u toho.

Vždyť se podívej, jak jsou blbí. Pustíš jim do zpráv, že je třeba uvažovat o přesídlení na Mars a oni půjdou hlasovat, ať se na to dají peníze! Kdo už by se dnes pídil po tom, jestli by nebylo rozumnější přestat ničit stávající zemi?

I malé dítě si spočítá, že pokud hlavním sponzorem politiky je zákeřná nemoc a smrt vlastních obyvatel, tak se nezmění vůbec nic.

Tento nelidský systém stojí na tabákové kultuře a jejích prominentech, to je jediné skutečně zranitelné místo té politické hydry!

To není hra, ale skutečnost. Tady jde o nevratné lahve, pánové Svěráci, o těla i duše nás všech. Tady by měli umělci vystoupit a přivést politiku k rozumnosti!

Ne předvádět své slovní hříčky a filmové efekty v tabákových reklamách! Vědci jasně prokázali, že devět z deseti filmů je prokazatenou propagací tabákových výrobků, tedy služba tomuto zločinnému systému.

Vždyť mezi tisíci zkoumaných filmů nebyl nalezen jediný, který by ukazoval skutečnou podobu tabakismu - neplodnost, nemoce, utrpení a smrt!

Naopak 90% filmové produkce kouření prokazatelně propaguje a tabákové výrobky, smrtící nemoc a závislost, dětskou nemoc (!) představuje jako atraktivního partnera pro úspěšný život!

To vše filmaři svým divákům, dětem působí po desetiletích proseb odborné veřejnosti k filmovým studiím, aby přestala tuto nemoc a závislost šířit, tedy vědomě. Filmová studia a producenti prosby nevyslyšeli, naopak reklama kouření je dnes už součástí také nejméně 80% filmů dětských, určených pro promítání 12 letým dětem!

Právě umělci a jejich nekritické zbošťování, kult osobnosti, jsou základním pilířem rozpadu celých komunit. Jsou hlavním nástrojem reálné moci, tabákových nomenklatur a jejich nástroj moci, tuto drogu donekonečna propagují v přesvědčení, že přichází s něčím novým.

Umělec ve válce s dětmi nemá podporovat tu zraňující tabákovou hydru, nemá ani mlčet, schovaný za pořady, ve kterých učí děti pravopis a cpe jim do hlavy sebestředné, infantilní písně. Potom ještě zajde na slavnost, kdy tabákoví podnikatelé odepíší z daní něco peněz na dobročinnost, aby potěšili pár chudáků z národa, kterému zaživa vysávají krev z žíly!

Pane Svěráku nemusíte učit děti Vaše písničky, ani jim dávat televizní diktáty.

Ani jim cpát do hlavy Vaše zážitky, podbarvené sebestředným, infantilním sentimentem.

Děti dostávají diktáty ve škole, no a písničky si složí vlastní!

Pokud je ale necháme žít. To znamená, že je zachráníme od Té hrozné nemoci, že si nebudeme brát peníze od bohatých sponzorů, abychom ukázali co dovedeme, že umíme vyprodukovat za rok i dvě hodiny filmu a stačí nám k tomů pár desítek miliónů korun.

Hledejme inspiraci v dětech, nevnucujme jim naše osudy, či smyšlené příběhy. Není na to vhodný čas v době, kdy se rozhoduje, jestli za sledování Vašich estrád a filmů zemřou a nebo je začneme bránit.

Podobně jako jste šel bránit své příjmy a svůj prostor pro Vaši exhibici do České televize a snad tomu i věříte, že Vám šlo o svobodnou novinařinu (?), jenže to by přece skrze ní neprošlo, ta hrozná genocida, kterou tady popisuji nebo ano?

Tak za co jste to tehdy v té televizi bojovali, za čí svobodu a zdravý život, když ne našich dětí, toho nejcennějšího co národ má, pane Svěráku.

Bez Vašich estrád a filmů opravdu přežijeme, ale bez těch dětí to prostě nejde. Rozumíte?

Děti vymírají na tabákové drogy, tak proč si k tomu nestřihnout diktát a nezazpívat pěknou písničku od pana učitele Svěráka? Je tohle normální?

Kdo Vás má probudit, že není potřeba chránit celuloidové reklamy a jejich nosiče ani nositele, ješitné, nemocné lidi, kteří nám budou v televizi a kině pouštět jejich sny, dokud bude na zemi jediné zdravé dítě?

Filmoví režiséři a herecké hvězdy sbírají ceny a média mají o čem psát.

Známé osobnosti mají soukromá letadla a jachty za to, že natáčí jednu velkou tabákovou reklamu za druhou a baví nás, dokud politické systémy, koordinované velkými tabákovými firmami nenastolí Nový světový pořádek!

Přesně jako to chtěl Hitler, jeden musíme být jako druhý, přesně podle norem a zákona, který píše největší popsaná teroristická organizace na světě – tabákový průmysl - rukama svých politických služebníků.

Perversní moc těchto drogových dealerů sahá tak daleko, že už opravdu neví co by. Napadl je neuvěřitelný příběh, opravdu neskutečný.

Řekli si, no a když už máme ty média tak pod kontrolou, co takhle zkusit odstřelit pár baráků za bílého dne v centru New Yorku?

Obsahují totiž azbest, mají prošlou životnost a nikdo to nechce moc řešit.

No a když už si to sestřelíme, tak řekneme, že se tam ztratilo celé naše pečlivé účetnictví, taky archivy vyšetřování burzovních podvodů, nepohodlné složky CIA a řada dalších věcí.

Tady Silverstein to nechá pěkně pojistit na pár milard dolarů, pěkně co letadlo to pojistná událost, to stačí pár měsíců před tím, než to sundáme, kdo by si toho všiml?

No a máme taky důvod, proč si dojít do Iráku pro tu naftu, nebo do Iránu pro další naftu, můžeme jít kam chceme, abychom ochránili svět před teroristy.

A tak se také stalo. Budovy Světového obchodního centra byly sestřeleny řízenou demolicí. Na mrtvé sedl jedovatý prach, plný azbestu a dalších chemikálií. Po dnes média neinformují o tom, jak umírají nejen záchranáři a jejich psy na rakovinu z toho děsivého mraku, aby se nedej Bože náhodou to téma neotevřelo.

Jak potom vysvětlit, že rodina hlavního podezřelého byla v době všeobecného zákazu letového provozu letecky evakuovaná ze země. Ano toho zlého teroristy Bin Ládina.

Jak potom vysvětlit, že veškeré kovové trosky z mrakodrapu se urychleně exportovaly ke zničení a roztavení do Asie, jak o tom vypovídá profesor fyziky Dr. Steven Jones z USA, (dokument se slovenskými titulky zde - pro přehrání tohoto videa musíte nejprve stáhnout a nainstalovat Google přehrávač zde)

To ale nestačilo, přes protesty lékařů, byliÿ tisíce lidí vyhnány do práce v zamořené oblasti o celé týdny dřív, než bylo doporučeno. Tak se rozšířily řady nevinných obětí arogantní zvůle tabákového podnikání, té nejničivější teroristické organizace na světě, která parazituje na státních systémech a svazuje svět do posledního tažení rukami Vámi zvolených politiků.

Nevěříte?

V následujícím, dokumentárním filmu (zde přehrávač není nutný, spustí se online po kliknutí) uvidíte, nejen co je dnes možné pronést člověku mediální manipulací před očima, ale také to, kam až může dojít fakticky nekontrolovaná vláda úzké skupiny jednotlivců.

Google video online:

911 Mysteries, film objektivizující události z 11. září 2001!

Na závěr tohoto článku bych Vás za celý projekt chtěl moc poprosit, ukončete vlastní aktivitou, protesty - vládu tabákového průmyslu nad naší politikou, nad životy a zdravím našich dětí a žen. Nad námi samotnými, kteří víme, co to je nechtěné kuřáctví a jak silná je tato smrtící závislost.

Opravdu stačí jen pokojná demonstrace před budou Ministerstva zdravotnictví, ale musí vydržet až do změny.

Protože oni nemají jediný argument, ale ani cit, jen arogantní necitlivost a bláhové domnění, že tam nakonec nepřijdeme, abychom řekli NE hlavnímu distributorovi tabákových drog, kterým je Bohužel právě Ministerstvo zdravotnictví!

Ministerstvo zdravotnictví, které prokazatelně dlouhé roky kryje a bagatelizuje, neřeší epidemii dětského kuřáctví. Naopak lže ve svých zprávách o stavu veřejného zdraví.

Vždyť jen respirační nemocí, neléčitelnou nemocí CHOPN - rozedmou plic trpí asi milion českých kuřáků - verifikace zde a toto onemocnění pravidelně není uváděno ve zprávách o respiračních onemocněních.

A to je jen jedna z desítek často smrtelných nemocí, které tabákové výrobky působí!

Na to pan hlavní hygienik zapomíná stejně, jako na to, že nesedí v pobočce firmy Phillip Morris, ale naopak v úřadu zřízeném a placeném pro ochranu před nemocemi a epidemiemi, kterou dětské kuřáctví už mnoho let je! Na Ministerstvu zdravotnictví!

Zdroj:Osud